- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.101
Anladım canım, günlerini güzelce değerlendir o zamanAdetime 7 gün var. Geç yumurtluyorum sanırım geçen ay 19 temmuzda afet olmuşum uygulama adete 7 gün var diye gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım, günlerini güzelce değerlendir o zamanAdetime 7 gün var. Geç yumurtluyorum sanırım geçen ay 19 temmuzda afet olmuşum uygulama adete 7 gün var diye gösteriyor
Bunca ay bu yüzden kaçırdık o zaman şubattan beri deniyoruz, doktora gittik ikimizdede sıkıntı yok. Böyleyse eğer eylül kervanına katılıcam galibaBebeğim demekki sen geç yumurtluyorsun. Bugünden itibaren istersen 1 dolu 1 boş istersen her gün aralıksız 3-4 günü mutlaka değerlendirin. Size kalmış. Biz her günü değerlendirdik.
İlişkiden sonra asla kalkmıyorsun, en az yarım saat yatıyorsun kalçanı hafif yukarıda tutarak. 3 saatten önce duşa girme. Eşin de bugünden itibaren keçiboynuzu özü filan yesin, takviye olur.
Bunca ay boşuna stres olmuşuz çünkü hiç testlerde yumurtlama görememiştim, adete yakında aman olmaz diyip test falan yapmamıştım dün dürttüler deneyeyim dedim maşaallah yaptıklarımdan koyu çıktı bugün daha da koyu çıktı çok heyecanlıııAnladım canım, günlerini güzelce değerlendir o zaman
250 üstü bence sonuc gelince görecezOoo ilk tahmin geldi var mı artıran Hadi inş.
Valla izmir de yaşıyorum ve en erken eylül ayına randevu alabiliyorum devlet hastanesinde. Bana uzak yerdeki devlet hastaneleri var ama oraya gidip çekeceğim çileyi gözüm almadı.
Kuzum ben sade maden suyu içemiyorum içine ne katarsam katayım annem ev yapımı vişne suyu komposto falan yapar ya da kayısı suyu onlarıda içebilirmiyizşeker dolu içi canım :) kendin limonata yapsan daha iyi olur daha az şekerli olur. maden suyu içebiliyorsan biraz limon suyu üzerine maden suyu birazda tuz at süper oluyor :)
Yaa Allah’tan çabuk fark etmişsin ilk aydan olur inşallahBunca ay boşuna stres olmuşuz çünkü hiç testlerde yumurtlama görememiştim, adete yakında aman olmaz diyip test falan yapmamıştım dün dürttüler deneyeyim dedim maşaallah yaptıklarımdan koyu çıktı bugün daha da koyu çıktı çok heyecanlııı
Ev yapımı içilir. Ben de çiyorum annem yapmış vişne suyu. İçine aroma versin diye hafif tarçın ve karanfil de atmış. Çok yakışıyor.Kuzum ben sade maden suyu içemiyorum içine ne katarsam katayım annem ev yapımı vişne suyu komposto falan yapar ya da kayısı suyu onlarıda içebilirmiyiz
Aaay evet bir sürü hamile emojisi pozitifleri aldım oradan inşallah bize de nasip olacaktabloya baktın mı çok güzel olmuş :) bizde orada nazar boncuklarımızı alacağız
Bu mavi testler çok koyu gösterdigi için benim tahminin 100ü geçmez diye düşünüyorum kuzumOoo ilk tahmin geldi var mı artıran Hadi inş.
Valla izmir de yaşıyorum ve en erken eylül ayına randevu alabiliyorum devlet hastanesinde. Bana uzak yerdeki devlet hastaneleri var ama oraya gidip çekeceğim çileyi gözüm almadı.
Yumurtlamanı öne çekmek için inosital kullan canım yumurta kalitesini arttırıyorBunca ay bu yüzden kaçırdık o zaman şubattan beri deniyoruz, doktora gittik ikimizdede sıkıntı yok. Böyleyse eğer eylül kervanına katılıcam galiba
muayene etmeden neye göre antibiyotik yazdı ki.üstelik iki kutu. nioli yağı ile çözebilirsin belki boşuna ilaç kullanma canımKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçen hafta regl öncesi kadın doğuma gitmiştim, sarı akıntım vardı doktorum vajinal muayene edip tahlil yapmadan enfeksiyon şüphesi ile 2 kutu antibiyotik yazmıştı. Reglin 3.günü de hormonlara bakmak için çağırmıştı yani bugün, ama izinli olduğu için başka doktora muayene oldum malesef ona soramadım. Ben antibiyotiği kullanmaya başlamadım ya gebelik düşündüğüm için yumurtlama mı etkiler mi acaba diye siz ne düşünüyorsunuz kullanmalı mıyım ?
Enfeksiyon bende de var suan yumurtlama dönemim ama fitil antibiyotik verdi doktorum ve hiç biri gebeliğe engel değil bu ayi kaybetmeyelim dene dedi. Ornisid antibiyotiğin adı.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçen hafta regl öncesi kadın doğuma gitmiştim, sarı akıntım vardı doktorum vajinal muayene edip tahlil yapmadan enfeksiyon şüphesi ile 2 kutu antibiyotik yazmıştı. Reglin 3.günü de hormonlara bakmak için çağırmıştı yani bugün, ama izinli olduğu için başka doktora muayene oldum malesef ona soramadım. Ben antibiyotiği kullanmaya başlamadım ya gebelik düşündüğüm için yumurtlama mı etkiler mi acaba diye siz ne düşünüyorsunuz kullanmalı mıyım ?
Canım düzenli doktorun var mı gideceğin takip için ? İzmirde ne tarafta otuyorsun sana kendi doktorumu önerebilirim can hastanesine geçti daha yeniOoo ilk tahmin geldi var mı artıran Hadi inş.
Neye zararlıymış kuzum nedenHayda merak edip yazdım karanfil zararlıymış.
Bir tablonu atabilir misin kuzumYok kuzum sinir bozucu yükselmiyor
Muayenede ki akıntıya göre de farkediyorlar enfeksiyonu nioli yağına ben de başladım ama yeterli gelmedi banamuayene etmeden neye göre antibiyotik yazdı ki.üstelik iki kutu. nioli yağı ile çözebilirsin belki boşuna ilaç kullanma canım
Bende öyle düşündüm canım yani kullanmak istemedim, sürekli tekrarlıyor zaten benim enfeksiyonum 6 ay öncede antibiyotik kullanmıştım. Bir de aslan pençesine başladım belki oda iyi gelirmuayene etmeden neye göre antibiyotik yazdı ki.üstelik iki kutu. nioli yağı ile çözebilirsin belki boşuna ilaç kullanma canım
yaa üzüldüm içememene gebeliğin ilerleyen dönemlerinde günde bir tane içmek iyi geliyor aslında :) ev yapımı varsa süper onları iç işteKuzum ben sade maden suyu içemiyorum içine ne katarsam katayım annem ev yapımı vişne suyu komposto falan yapar ya da kayısı suyu onlarıda içebilirmiyiz
Sarı akıntı iltihaptır canım ultrasonda görmüştür o yüzden idrar testi istememiştir. Antibiyotiğini kullan kurusun iltihap iltihap kurumadan hamile kalırsan gebelikte çok zorlanırsın antibiyotiğin de zarar vereceğini düşünmüyorum zaten bizler çok pimpirikliyiz onu yesem içsem zarar verir mi diye hamileyken bile hiç dikkat etmeyen zararlı maddeler içen doktorun yasakladığı yiyeceklerden yiyen insanlar tanıyorum gayette kendiside bebegide sağlıklı sakınılan göze çöp batar misali yaniKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçen hafta regl öncesi kadın doğuma gitmiştim, sarı akıntım vardı doktorum vajinal muayene edip tahlil yapmadan enfeksiyon şüphesi ile 2 kutu antibiyotik yazmıştı. Reglin 3.günü de hormonlara bakmak için çağırmıştı yani bugün, ama izinli olduğu için başka doktora muayene oldum malesef ona soramadım. Ben antibiyotiği kullanmaya başlamadım ya gebelik düşündüğüm için yumurtlama mı etkiler mi acaba diye siz ne düşünüyorsunuz kullanmalı mıyım ?