- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.301
İnşAllah güzel haberini alırız bebeğimYaa kuşuum ümitlenmek istemıyorum bana haınlık yapıyo hep bu testler.ınsallah.aksam yapacagım bırdaha mınnoslarımA Afratafrac melisaa93
Benimde sizin gibi adet yaklaşınca gölgelik çıkıyor testlerimde, anormalizKuruyunca iyce belırgınlestı ordaki çizgi neden hep benı buluyorkı boyle seyler anlamam ya.bosuna heycan yaratıyormelisaa93 A Afratafrac melegim can
Eğer koyu bir pik görmediysen sakın bırakma. O gördüğün pik olmayabiliyor. Bazen yumurta çıkmaya çalışıyor ancak olmuyor o hormon düşüyor, sonra tekrar deniyor çıkmayı ve tekrar yükseliyor.Selam kızlar herkes iyidir umarımA Afratafrac bu ovulasyon testi ısı ne karıştı ya nasıl silikleşip sonra yükseliyor ben silikleştiğinde hemen bırakıyordum test yapmayı
imagination forever ben testlerden pek anlamıyorum ama bilenler görmüş bata kaç gün vardı ? İnşallah bebis vardır
Sen bugünü kaçırma canımPeki benim İnnovita ve Laboquick ile pik görememem ancak Miratech ile pik görmeme ne diyeceğiz ljdfhjlhglgvjhbg renkler eşit çıktı. yine bir bilimsel çalışma daha.
Not: hatta şimdi tekrar baktım elimle teste T çizgisi C den daha koyu oldu :/
Eki Görüntüle 3269155
Kocama patlıcan ve şampanya emojisi yolladım. anlamıştır herhalde.Sen bugünü kaçırma canım
Allah seni kaç gün bilerim buna bilmemPatlıcan ve şampanya alıp geliyomuş hgvjvjghvj
Evet canım gynoseed aldım trendyoldan. Yorumlar iyidi kalanlar çok. Yumurtlamamı anlıyorum ama yine de ovulasyon ile deneyeceğim ilkkez. Vesile olsun inşallahUmarım hakkında hayırlısı olur canım. Ben de jelden alıp denemek istiyorum. Gynoseed olandan mı aldın? Vitamin ve ovulasyon testi uzuncadır kullanıyorum. Bir de onu deneyeyim dedim.
Iyiyim tatlim cok şükür. Iyi olmaya calisiyorum diyelim ya da. Gecen ay yine kimyasal oldu. Simdi ondan dolayi sanirim 3 gun gecikti regl. Hala da gelmedi. Biraz onun depresif hali var sanırımCanım nasılsın
Görünüyor evet ama başka test de yapın bence. Ben de çok gördüm silik şekilde ama sonu hüsran oldu. Fotoğrafı siyah beyaz ayarda düzenleyip bakın daha net oluyorKızlar Allah aşkına bana yardım edin ben mi yanlış görüyorum yoksa böyle bir şey olabilir mi? Adetin üçüncü günü içimden ulan son testi yapcam zaten adetim bitmek üzere dedim. Işıkla bakınca görüyorum ışıksız göremiyorum. 5 dakika içinde çıktı ama nasıl neden?
Ay ben innovitayı baz alıyorum nedense ona güveniyorumPeki benim İnnovita ve Laboquick ile pik görememem ancak Miratech ile pik görmeme ne diyeceğiz ljdfhjlhglgvjhbg renkler eşit çıktı. yine bir bilimsel çalışma daha.
Not: hatta şimdi tekrar baktım elimle teste T çizgisi C den daha koyu oldu :/
Eki Görüntüle 3269155
Şeftali de gönderseydinKocama patlıcan ve şampanya emojisi yolladım. anlamıştır herhalde.
Bakalım akşam 3 taneyi aynı anda yapıcam. Bu istatistiki çalışma da dursun burada lazım olurAy ben innovitayı baz alıyorum nedense ona güveniyorum
Sanırım proda gidiyordur. Sitenin geçim kaynağı çünkü bu reklam alanları.Kankiler şu reklamları nasıl engelleyeceğiz? Yok mu bir yolu deli oluyorum. Pro üyelikte reklam var mı?
Sen var ya şu testler konusunda yaptığın çalışmalarla bu sitede hayır çeşmesi yaptırmış gibi oluyorsunBakalım akşam 3 taneyi aynı anda yapıcam. Bu istatistiki çalışma da dursun burada lazım olurböylece bu testler için güvenli mi değil mi anlamış oluruz.
Baska bir konu da kızlar yandex ten girince hiç reklam cıkmıyor demıslerdıKankiler şu reklamları nasıl engelleyeceğiz? Yok mu bir yolu deli oluyorum. Pro üyelikte reklam var mı?
tamam canım deneyim :)Baska bir konu da kızlar yandex ten girince hiç reklam cıkmıyor demıslerdı