- 17 Nisan 2021
- 4.128
- 3.703
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.321
Var ya malesefKankiler şu reklamları nasıl engelleyeceğiz? Yok mu bir yolu deli oluyorum. Pro üyelikte reklam var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ya malesefKankiler şu reklamları nasıl engelleyeceğiz? Yok mu bir yolu deli oluyorum. Pro üyelikte reklam var mı?
farkı ne canım pro üyeliğin? bir kolaylığı var mı?Var ya malesef
Yok aşkım ya bana hediye olarak verilmişti bir yarışmayı oyladığım için. Kişilerin son görülmesi ve hangi konuya baktıklarını falan görüyorum bunu pro özellik diye demişti bazı arkadaşlar ama ben herkes görüyor diye biliyorumfarkı ne canım pro üyeliğin? bir kolaylığı var mı?
Herkes görebiliyo bence canım ben pro değilim ama görüyorumYok aşkım ya bana hediye olarak verilmişti bir yarışmayı oyladığım için. Kişilerin son görülmesi ve hangi konuya baktıklarını falan görüyorum bunu pro özellik diye demişti bazı arkadaşlar ama ben herkes görüyor diye biliyorum
Anladım canım aynı reklam darlamaları devam yaniYok aşkım ya bana hediye olarak verilmişti bir yarışmayı oyladığım için. Kişilerin son görülmesi ve hangi konuya baktıklarını falan görüyorum bunu pro özellik diye demişti bazı arkadaşlar ama ben herkes görüyor diye biliyorum
Herkes görebiliyo bence canım ben pro değilim ama görüyorum
Dün hepimizin ki pikmişAyy dün benimde pikti insallah güzel haberi birlikte alırız
alkol almayacaksan korunmadan tatil yapın bence :) stressiz rahat bir ortamda belki nasip olurKızlar biz diğer ay tatil planlamak istiyoruz gebelikte düşünüyoruz nasıl olucak sorun olur mu ? Tatilmi planlamayalım korunalımmı
Canım tatile gidip de hamile dönen çok kişi tanıyorum burda inşallah sende onlardan olursun. Korunma bence keyfine bak çocuk da düşünmeKızlar biz diğer ay tatil planlamak istiyoruz gebelikte düşünüyoruz nasıl olucak sorun olur mu ? Tatilmi planlamayalım korunalımmı
Rabbim inşallah sevindirir bu ay sizi canım hayırlısı ile pozitifi görürsünkızlar merhaba, benim için lütfen dua edin 3 tane yumurtam oluşmuş bugün 12. gün 18 mm olmuş 3 üde. yarın 12 de çatlatma iğnesi olucam pazartesi aşılama yapılacak benim için lütfen dua edin.
bence hiçbirşeyi ertelemeyin tatilinizde yapın çocuğuda yapın akışına bırakınKızlar biz diğer ay tatil planlamak istiyoruz gebelikte düşünüyoruz nasıl olucak sorun olur mu ? Tatilmi planlamayalım korunalımmı
Tatil bebisi süprizzz yapar kafa rahat tatilde ohhh misss tatilde kafayada takmassın 10 numara olurKızlar biz diğer ay tatil planlamak istiyoruz gebelikte düşünüyoruz nasıl olucak sorun olur mu ? Tatilmi planlamayalım korunalımmı
Aşkım o zamana kadar 1 kere daha yapıyoruz daha bu ayı beklicem belkide tutmuştur :) diğer ayda yapıp ağustos sonu gidicez. Tesettürlüyüm alkol olmayacak canım.alkol almayacaksan korunmadan tatil yapın bence :) stressiz rahat bir ortamda belki nasip olur
Ay bilmem ki daha 1 yumuetlama dönemi daha geçiricim istermisiniz bu ay hamile olayım bebişimle ilk tatilimiz olsunTatil bebisi süprizzz yapar kafa rahat tatilde ohhh misss tatilde kafayada takmassın 10 numara olur
Ohhhh çifte bayram gibi olur mis gibiiiiAy bilmem ki daha 1 yumuetlama dönemi daha geçiricim istermisiniz bu ay hamile olayım bebişimle ilk tatilimiz olsun
o zaman korunmana hiç gerek yok canım bak bakalım inşAllah bu aydan gelir bebiş :)Aşkım o zamana kadar 1 kere daha yapıyoruz daha bu ayı beklicem belkide tutmuştur :) diğer ayda yapıp ağustos sonu gidicez. Tesettürlüyüm alkol olmayacak canım
Şöyle gideceğimiz tarih 1 buçuk ay sonra muhtemelen hemen adet bitimine gelcek yumurtlamaya değil ama ben yinede bu sürede korunmayayım hamiş olursam da 3 kişi tatil yaparız. Yok sıkıntısı falan olurmu yani risk açısından ? Doktorlar öyle kısıtlıyormuCanım tatile gidip de hamile dönen çok kişi tanıyorum burda inşallah sende onlardan olursun. Korunma bence keyfine bak çocuk da düşünme