- 20 Ağustos 2022
- 4.243
- 3.493
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.901
Evet kuzum devam edicem inşallah pik değildir çünkü dünü değerlendirmedim bugünü değerlendiricemBebeğim benim bir kere böyle olmuştu, tam koyulaşır gibiydi sonra silikleşmişti ve sonra birden pik oluvermişti. Bence yapmaya devam et
Ay ben gördüm sanırım işaretleyebilirim hattaAy burda hiçten yok
normalde 5 günde bitiyor 6 gün 7 gün 8 gün yaptım koyuydu 9 gün bugün silikleşti canım9 gün mü sürüyor adetin, belki daha pik olur devam et
Evet, aynen bi de süt ve süt ürünleri x kromozomlarını besliyormuş kahve, bitter çikolata falan da y kromozomlarını öyle bir şey de okumuştum hangisini çok tüketirseniz erkek kız ihtimali artıyormuşDoğruymuş demek :) öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması önemli ama istediği cinsiyet ihtimalini arttırmak için bu dediğim şeyi yapanlar varmış çatlamaya yakın ilişki olayını yani.
Ay görülüyor mu canım işaretlesene bir aynı yeri mi gördükAy ben gördüm sanırım işaretleyebilirim hatta
Bu süre de ateş takibi yapıyordum tabloyu atayım yumurtlama ateşi olmadı ama kuzum 10 yazan testte ateşim 36.50 11 yazan da 36.40 12 yazan da 36.50 13 yazan da bugün 36.50 kuzum ateş tabloma göre yumurtlama daha olmadı gözüküyor dimiiBebeğim benim bir kere böyle olmuştu, tam koyulaşır gibiydi sonra silikleşmişti ve sonra birden pik oluvermişti. Bence yapmaya devam et
Kuzum senden daha çok iğneler vurdurdum ben ama hepsinde farklı etkiler oldu onları hiç düşünme bak ben diyorum ya sıfır ağrı vardır hatda dedim kesin yine kimyasal olucak sadece kasıklarımda doluluk vardır hatda idrara bile sık çıkmıyordum.İn şa Allah vardır bebişin çok istiyorum hamiş olasınCanım senin yazını görmedim, ne ağrı var ne şişlik, önceki iğnelerimde adete 4 gün kala hep ucu falan dikleşmişdi, dokunamıyordum, şimdi adet belirtisi olarak bi tek gaz karın ağrısı var, zaten yarın adet günüm hiç şaşmaz, adet olsam gece başlar sabaha bile kalmaz ordan belli olur zaten
Neden adetine kaç gün var? İşaretliyorum bekleAy görülüyor mu canım işaretlesene bir aynı yeri mi gördükama zaten olsa da çok sağlıklı olmaz diyorlar çok çok çok silik
Evet evet ilk gebeliğim inşallahRica edeirm kuzum hele ilk bebeyse eğer her ikisi de bal gibi gelir :) ben de bi kız var hamdolsun şimdi erkeği de merak etmiyo değilim :) yaramaz diyolar erkek bebeler için
Şimdi baktım 31 inde çatlamaya başlamış 1 inde tam çatlamış yani 12 gün geçmiş ..Neden adetine kaç gün var? İşaretliyorum bekle
1 yada 2 gün var adetime canımŞimdi baktım 31 inde çatlamaya başlamış 1 inde tam çatlamış yani 12 gün geçmiş ..
Müthiş çizimimŞimdi baktım 31 inde çatlamaya başlamış 1 inde tam çatlamış yani 12 gün geçmiş ..
Aa evet aynı yer biraz gölgelik varMüthiş çizimimÇizgimin sağ tarafına doğru senin çizgin ben orda görüyorum
Şöyle bir şey oldu günümüz aynı bugun benim 9.günüm. Benden şeffaf sümüksü ve böyle baloncuklu gibi bir akıntı geldi. Yumurtlama harici öyle bi akıntım gelmez. Eşimde ısrarla test yap dedi erken gebelik vardı bir tane hadi yapayım dedim ama sabah ilk idrarla değil su yiyecek tükettim baya idrarda açık renkti. Tabii negatif çıktı pişman oldum yaptığıma ama moralimi bozmak istemiyorum.anammmm tuttuysa bebişlerin değerli aynı gidecek seninleEğer varsa şimdi yapsıan çıkabilir canım benim dün 9. günden çıktı. Ama bekle bakalım.
Adet gününde koyu bi idrarla bi daha yap herkesin gölgesi aynı olacak diye bir şey yok sonuçta, adetten sonra beta daha hızlı artıyor inşallah sen de hamilesindirAa evet aynı yer biraz gölgelik varteşekkürler canım benim
Yarın yada salı günü zaten gelmezse yaparım canım aksamaz pek zaten hemencecik gelir gelmesi de güzel tabi ama bu sefer gelmezse iyi olurAdet gününde koyu bi idrarla bi daha yap herkesin gölgesi aynı olacak diye bir şey yok sonuçta, adetten sonra beta daha hızlı artıyor inşallah sen de hamilesindir
Çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun anneneçokk teşekkür ederim allah sanada en hayırlı zamanda nasip etsin de hsg ye gerek kalmasın
Evet eğer tüplerde tıkanıklık varsa hsg sonrası ihtimal artıyormuşHsg çekilince daha kolay oluyordu sanki yanlış mı biliyorum
Görürüz
Kolaylıkla olsunÇok teşekkür ederiminşallah gerek kalmaz bakalım hayırlısı diyelim
Evet eğer tüplerde tıkanıklık varsa hsg sonrası ihtimal artıyormuş