- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.881
Niye bilmiyorum kız geliyor aklıma senin için:)Ay benim için ne cinsiyet düşünüyorsunuz kızlar ben bugün test yapmadım sanırım salı yaparım regli günüm o gündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bilmiyorum kız geliyor aklıma senin için:)Ay benim için ne cinsiyet düşünüyorsunuz kızlar ben bugün test yapmadım sanırım salı yaparım regli günüm o gündü
Bılmıyorumkı kuzum ya bıraz bunaldım eşimde sagolsun sıfır destek gec gelıyor yazları hıc evde yok haftasonlarıda calısıyor bende kendıme vakıt ayırıyorum,aylardır bıraz yoruldum psıkolojık olarak.o yuzden sımdı relax modda takılıyorumAmin kuzum inşallah burda herkes birbirini tanımadan o kadar dua ediyor ki karşılıgını hepimiz alacagız inşallah. Sen nasılsın neden ara verdin kuzum girmiyorsunda pek
Benimki vifolic canım içinde omega3 ve vitaminlerde varHangi folikasit kızlar adı ne bende almayı düşünüyorum
Ayy sağlıklı olsunda öngörün için teşekkür ederim kuzummmNiye bilmiyorum kız geliyor aklıma senin için:)
Ah İnşallah yoksa hsg yoluÖnümüzdeki ay müjdeli haberi sen de alırsın inşallah canım yumurtalıkların güzel çalışıyorsa yakındır
Canım benimkini sadece ben görebiliyorum diyorlar ya öyle benimki görünmüyorAtsana bakalim
Anladım kuzum zaten genelde bizi geri çekilmeye yönelten modumuzu düşüren eşler oluyor. Bizim kadar çabalamadılarını görmek stresimizin üstüne stres katıyor. Biraz kendini dinle toparlanacaksın inşallah balımBılmıyorumkı kuzum ya bıraz bunaldım eşimde sagolsun sıfır destek gec gelıyor yazları hıc evde yok haftasonlarıda calısıyor bende kendıme vakıt ayırıyorum,aylardır bıraz yoruldum psıkolojık olarak.o yuzden sımdı relax modda takılıyorum
İnşallah vardır o zamanCanım benimkini sadece ben görebiliyorum diyorlar ya öyle benimki görünmüyor
Sen yinede bir at bakalımm yahuCanım benimkini sadece ben görebiliyorum diyorlar ya öyle benimki görünmüyor
Canım geçmiş olsun annene çokk teşekkür ederim allah sanada en hayırlı zamanda nasip etsin de hsg ye gerek kalmasınKızlar merhaba bayadir giremiyordum annem ameliyat oldu ameliyat ve refakat süreci derken fırsat bulamadim. A Afratafrac Basakbasak1 Karusel sizleri çok çok tebrik ederim o kadar mutlu oldum ki anlatamam Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de dün doktora gittim önümüzde ki ay regl olursam hsg filmi çektireceğim öyle kadar verdik doktorumla. Yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi bakmamız gereken son şey rahim filmiymiş umarım gerek kalmaz
Hsg çekilince daha kolay oluyordu sanki yanlış mı biliyorumAh İnşallah yoksa hsg yolu
GörürüzCanım benimkini sadece ben görebiliyorum diyorlar ya öyle benimki görünmüyor
Yok canım ne bezmesi İstersen özelden konuşup yapalımSıfırlayıp yeni şifre koydum. Giriş yapıyorum ama olmuyor. Doğrulama kodu da gelmedi bu arada sadece resetlemek isteyince mail geldi. Başka yazmam bununla ilgili baya bezdirmişimdir olmuyor napalım istemiyorum ateş ölçüp kaydetmek tamam
Ben de bunu kullandım hep güzel testBu testden, kızlar bu test nasıl? Artimed gibi diğil di mi?
Maşallah canım, gönlüne göre olsun inşallahhhh hele ikiz olursa süper olur valla bende gebelikle ilgili çalışmalar yeni sayılır eğer bi kaç ay bebek olmazsa gidip doktora görüneyim en iyisi. Şüphelendim yani şu an sağdan hiç yumurtlamıyorumdur belkiDoktora görün bi kuzum istersen. Benim amh düşük mesela benimde sag yumurta hiç oluşmuyordu aglarca sadece soldan yumurta büyüyordu biraz tedavi oldum sonra klomenle sagda da yumurta oluştu 3 aydır bu seferde solda olmuyordu bu ay ikisindede büyüdü umarım tutarda saglıkla stresim biter kuzum
Artık sanmıyorum canım bir iki gün bekliyorum adetİnşallah vardır o zaman
Son testi bitireyim dedim rahat edeyimSen yinede bir at bakalımm yahu
Rica edeirm kuzum hele ilk bebeyse eğer her ikisi de bal gibi gelir :) ben de bi kız var hamdolsun şimdi erkeği de merak etmiyo değilim :) yaramaz diyolar erkek bebeler içinAyy sağlıklı olsunda öngörün için teşekkür ederim kuzummm
Olabilir kuzum gitmekte fayda var ona göre yol çizersin kendineMaşallah canım, gönlüne göre olsun inşallahhhh hele ikiz olursa süper olur valla bende gebelikle ilgili çalışmalar yeni sayılır eğer bi kaç ay bebek olmazsa gidip doktora görüneyim en iyisi. Şüphelendim yani şu an sağdan hiç yumurtlamıyorumdur belki
Doğruymuş demek :) öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması önemli ama istediği cinsiyet ihtimalini arttırmak için bu dediğim şeyi yapanlar varmış çatlamaya yakın ilişki olayını yani.Benim öyle oldu sanırım adetten hemen sonra ilişki oldu daha da olmadı. Yumurtlamaya kadar yaşamış sperm demek ki ve x olanların ömrü uzun olduğu için sanırım bi kızım oldu
Ay burda hiçten yokHsg çekilince daha kolay oluyordu sanki yanlış mı biliyorum
Görürüz