- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.581
Kendim hamileymişim gibi sevindimYaaaa kuşum
Sabah söyledim. Bir kutu içine koydum dün kargo geldi sana kimden eldi bu dedim. Meraklanıp açıp baktı testleri gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendim hamileymişim gibi sevindimYaaaa kuşum
Sabah söyledim. Bir kutu içine koydum dün kargo geldi sana kimden eldi bu dedim. Meraklanıp açıp baktı testleri gördü
Kuzum içme adaçayı yeşilçay iyi değil.Ben son 2 haftadır günde 3 bardak içtim. ama takviyeler sayesinde güzel sonuç aldım sanırım. Yine de fazla tüketmemek lazım. Bugün başladım mesela içmemeye ben de.
Her zorlukla beraber kolaylık vardır. Normal zamanda öğrensem etkilenmem ama bu ay hamileysem zaten durduk yere ağlıyorum sanırım çok ağlarım ay bak gözlerim dolduCanım umarım tez zamanda çözülür bu belirsizliğini , hayırlısıyla güzel bir iş bulur eşin, bebekle de taçlandırırsınız inşallah. Malesef zor zamaanlardan geçiyoruz. Daha zoru olamaz dedikçe daha da zoru oluyor. Allah yardımcınız olsun yardımcımız olsun canım
4 gün kuzumKaç gün var kuzum bat a?
Rızkıyla gelir derler ya. Emin ol bebeğin gelirse eğer mucizesiyle gelecektir hem manevi ham maddi olarakHer zorlukla beraber kolaylık vardır. Normal zamanda öğrensem etkilenmem ama bu ay hamileysem zaten durduk yere ağlıyorum sanırım çok ağlarım ay bak gözlerim doldu
Erken canım daha 14 Ağustosta bile idrarda çıkması zor. 14ündn sonra yapmayı deneKızlar merhaba bende bu ay aşılama oldum 4 ağustosta , bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım boş çıktı sizce olsa hayali bile olsa çizgi olması gerekmez miydi
Kesinlikle öyle bunu geç anladım ama iyiki anladım. Onların yerine iyiki sizi buldumEn iyisi canım ben de istemedigim insanları hayatımdan cok kolay cıkarıyorum kuru kalabalıga gerek yok
Yap tabi canım emin olmalısınİnşallah canım bakayım yarında yaparım olmadı ama gebelik testi yapmayı düşünüyorum yarına
Bebeğim hemen eczaneler kapanmadan farklı bir test alıp yapKızlar ilk dkda cıktı ama bu sahte artımed sanırım cok can yaktı pek inanmadım
En güzelini yapmışsın, böyle insanları hayatından uzaklaştırmadıkça tamemen huzura eremiyosun. Ben de huzurumu kaçıran fesat kim varsa uzaklaştım ya da engelledim böyle çok daha iyiyimSinirimi çok bozdu zaten bebeğim O yüzden bir araya gelmiyoruz engelledim her yerden
Daha erken canım 4 gün sonra tam sonucu alırsın benceKızlar merhaba bende bu ay aşılama oldum 4 ağustosta , bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım boş çıktı sizce olsa hayali bile olsa çizgi olması gerekmez miydi
Topik ilk sayfada görsellerini ekledim canım. Sahte değil ama yalancı pozitif çıkarttı buradaki neredeyse herkese. gidip kan falan verdiler ama bebiş yoktu.Sahte nasıl oluyormuş canım
Oyy yerin yerim benim de iyikimsinizKesinlikle öyle bunu geç anladım ama iyiki anladım. Onların yerine iyiki sizi buldum
En iyisini yapmışın CanımEn güzelini yapmışsın, böyle insanları hayatından uzaklaştırmadıkça tamemen huzura eremiyosun. Ben de huzurumu kaçıran fesat kim varsa uzaklaştım ya da engelledim böyle çok daha iyiyim
Şeytanın vücut bulmuş hali. Ayy evlerden ırak. Allah korusun seni ondanFal diyince aklıma geldi benim şeytan eltim birine fal baktırıp bebeğimi kaybedeceğimi öğrenmiş zamanında. Bunu bir de bana duyuruyor adi pislik çok şükür küsüz
Bunu nöbetciden almıştım kusum bugün tek bu varmış sabah sormustum bunu istemiyorum diyip yoktur bence bebegim diger konulara da baktım senin ilk sayfadaki kıyas yaptıgın testlere de baktım bu sahte test belli bosuna heveslenmeyeyim attım bile testiBebeğim hemen eczaneler kapanmadan farklı bir test alıp yap
Öyledir değil mi aslında erken olduğunu biliyorum ama en azından belki hayali çizgi çıkar diye düşündüm o bile Çıkmadı biraz daha bekliyim çok teşekkürlerErken canım daha 14 Ağustosta bile idrarda çıkması zor. 14ündn sonra yapmayı dene
Heh ondanTopik ilk sayfada görsellerini ekledim canım. Sahte değil ama yalancı pozitif çıkarttı buradaki neredeyse herkese. gidip kan falan verdiler ama bebiş yoktu.
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı biraz daha bekleyeceğim inşallah güzel haberler alırızDaha erken canım 4 gün sonra tam sonucu alırsın bence