- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.541
Sağol birtanem, darısı isteyen herkeseA Afratafrac yaa nasıl güzel bir haber, nasıl güzel testler sağlıkla büyüsün bebiş
Tamam canım aklımda olsun.A Afratafrac canım folik asit olarak elenatal 1 alabilirsin, sadece folik asit değil içinde başka vitaminler de var, doktorum olabilecek en iyisi mide bulantin yoksa icebiliyosan bunu iç demisti
Çok şükür. İnşallah arkamızdan gelir diğer tüm kızlar.vauuu tebrikleş bebişşşş, çok mutlu oldummm, senin topikden maşallah hamiş çok çıktı
Aaaa, bende de migren var ve öyle böyle değil.Sabah uykumdan baş ağrısıyla kalktım ve sabahtan beri o kadar çok şey yaptık ki eşimle baş ağrım geçsin diye yok geçmiyor. Ölcem artık ağrıdan. Üstelik öğlen 1 parol içtim maalesef etkilemedi. Soğuk suyla yıkandım, başıma soğuk uygulaması yaptım, eşim masaj yaptı sürekli. Şimdi yine yapıcak söylicem. Biraz uzancam birazdan olmadı belki iyi gelir.canım ben doktora başım ağrıdı parol içtim dedim, kesinlikle içme dedi, başım çok ağrıyordu dedim, yapıcak bir şey yok dayanıcaksın dedi, parol çok zararlıymış, ben de eve depolamıştım parolu)))