- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.541
Sağol birtanem, darısı isteyen herkese
Tamam canım aklımda olsun.A Afratafrac canım folik asit olarak elenatal 1 alabilirsin, sadece folik asit değil içinde başka vitaminler de var, doktorum olabilecek en iyisi mide bulantin yoksa icebiliyosan bunu iç demisti
vauuu tebrikleş bebişşşş, çok mutlu oldummm, senin topikden maşallah hamiş çok çıktı
Aaaa, bende de migren var ve öyle böyle değil.Sabah uykumdan baş ağrısıyla kalktım ve sabahtan beri o kadar çok şey yaptık ki eşimle baş ağrım geçsin diye yok geçmiyor. Ölcem artık ağrıdan. Üstelik öğlen 1 parol içtim maalesef etkilemedi. Soğuk suyla yıkandım, başıma soğuk uygulaması yaptım, eşim masaj yaptı sürekli. Şimdi yine yapıcak söylicem. Biraz uzancam birazdan olmadı belki iyi gelir.canım ben doktora başım ağrıdı parol içtim dedim, kesinlikle içme dedi, başım çok ağrıyordu dedim, yapıcak bir şey yok dayanıcaksın dedi, parol çok zararlıymış, ben de eve depolamıştım parolu)))
Heeee timam o zaman olduben de söylediğşnde şok oldum, ama bana dediği yumurts kalitesini düşürüyor, muhtemelen hamilelerde sıkıntı yok, hamile kalmak isteyenler için sıkıntı
Ay bebeğim hadi inşallahkızlar benim testimde böylei hayali çizgi çıktı, bakalım koyulaşma olucak mı
Sen öyle diyorsan geliyorlar demekki balımGeliyo bebişler
Belki de benim daha çok başında olduğu için pik çıkmadı. Hamileliğin daha ileriki günlerinde pike dönüyor galiba. Olsun anlamış olduk.Bende Diofol kullanıyorum. Devam edeceğim şimdilik.
Bende merak ettim test yaptım bende pik çıktı. Battan bir gün önceki ovulasyon bu. Ama benim testlerimde hiç sıfırlanmıyormudu hep silik çizgim vardı. Onunla alakalı mı bilmiyorum.
Ben son 2 haftadır günde 3 bardak içtim. ama takviyeler sayesinde güzel sonuç aldım sanırım. Yine de fazla tüketmemek lazım. Bugün başladım mesela içmemeye ben de.Ay bende ödem yaptım yeşil çay içmiyorum tutmuşsa etkilenmesin diyekahve etkilermi ya her gün 2 bardak fiks bende hahaha
Canım yani yumurtlama ve ilişki üzerinden 12 gün mü geçti? Hemen belli oldu mı gebeliğinKuzum inanamayacaksın ama uygulamaya göre 30 temmuz pikti yumurtlamamda o gün ve ağustosun 1nde denedik pozitif görmezsemde üzülmeyecektim o yüzden ilk gebeliğim olacakhiç dikkat etmedim beslenmeme ama bundan sonra edicem gibi beslenmem hiç düzenli değil
Olabilir sonuçta ben senden beş gün ilerdeyimBelki de benim daha çok başında olduğu için pik çıkmadı. Hamileliğin daha ileriki günlerinde pike dönüyor galiba. Olsun anlamış olduk.
Bir de kuşum sen naptın şimdi gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin.
Amin canım amin inşallah. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin beraber takip edelim süreciÇok geçmiş olsun kuzum benim çok şükür bir sıkıntı yok değil mi? Duam seninle. Allahım güzelce ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şu mu canım pembe beyaz dediğinÇatlatma ignesi vermedi kuzum çatlamış diye arkadan gelende çatlıcak dedi 3 gün ilişki önerdi. Önce duphaston yazdı sonra vazgeçti pembe beyaz olandan yazdı 2 gün beyaz olanı 7 gün pembeyi iç bırak dedi ama sen duphaston içebilirsin canım
Ss atsana canımÇok sağolAma bende daha bu ekran açılmadı bile Açılıyor gibi olup pat diye yan sayfaya kayıyor orda da uyarı bilgilendirme yazısı gibi bişeyler var. Ben daha üyeliği bile tamamlayamamış olabilirim
Ayy benim babamdan bi tane daha varmışKüçükken babam bize kola daha zararlı diye gazoz alırdı alacaksa onun gibi bişey olmuş
Sende mi 9.gündesin bendeeeeCanım günlük nasıl yapacağına dair örnek bir ekran fotosu atıcam. Önüne takvim çıktığında mesela her gün saat 7 ye kur saatini uyanır uyanmaz dil altından ölç. Sonra takvimden gününü seç. Temperature yazan yere ateşini altına da benim gibi saatini kendi otomatik gösteriyor zaten yazarsın tablon oluştukça fikrin oluşur uğraştıkça çözersin tabloyu korkma
A
Aaaaayyyy yarabbim çok şükür çok sevindim
Çook sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahh
Alllahımmmmm aframmmmmm tafraaammmmm neler olmuş böyle çok çok çok sevindim ne diceğimi bilemiyorum Şuan gözlerim doldu ağlıyorum o kadar mutlu oldum ki Allahım sana şükürler olsun çok çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahbizi de arkandan götürmeyi unutma
16 Ağustos Bat'ım bugün Dpo 9. gün bebişim. Bu sabahın ilk mesajlarında yazmıştım aslında tüm belirtilerimi ve bu ay neler yaptığımı. Atıyorum linklerini.A Afratafrac her yere seni yazasım geliyorrrrrya senin bat ne zamandı benim kafa durdu belirti var mı belirti ayrıntıları verrrrr çok çok sevindim ya
2 günde bir kaset test ile koyulaşma takibi yapmak mantıklı, istersen her gün de yapabilirsin. Bende 2 hafta sonra bir gideyim olmadı.Bende önümüzdeki değil bir sonraki haftaya mı gitsem dedim kuzum yani sanırım 5 haftalık oluyor o zaman bu arada hesapladın mı doğum tarihi ne zamanbende kaset testlerle koyulaşma takibi yapıcam kaç günde yapmam gerekir ?
A Afratafrac çookk sevindim resmen kurduğun topikten mezun olacaksın :) Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağına al inşallah :)
Başka testle yap canım İnşAllah daha da belirgin pozitif görürsünKızlar ilk dkda cıktı ama bu sahte artımed sanırım cok can yaktı pek inanmadım
Şifre ve e-mailinde hata var. Mail adresine doğrulama kodu geldi mi kontrol eder misin spam kutusuna da düşmüş olabilirDaha oraya gelemedim bile. Ah bi gelsemBak daha burdayım İlk gelen kayıt yerini doldurduktan sonra sürekli bu çıkıyor.
Bu çıkıyor canımSs atsana canım
Çok sağol birtanem. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok geçmiş olsun canımSağol birtanem, darısı isteyen herkese
Tamam canım aklımda olsun.
Çok şükür. İnşallah arkamızdan gelir diğer tüm kızlar.
Aaaa, bende de migren var ve öyle böyle değil.Sabah uykumdan baş ağrısıyla kalktım ve sabahtan beri o kadar çok şey yaptık ki eşimle baş ağrım geçsin diye yok geçmiyor. Ölcem artık ağrıdan. Üstelik öğlen 1 parol içtim maalesef etkilemedi. Soğuk suyla yıkandım, başıma soğuk uygulaması yaptım, eşim masaj yaptı sürekli. Şimdi yine yapıcak söylicem. Biraz uzancam birazdan olmadı belki iyi gelir.
Ahahaha topic topic gezerim, abe fal bakarım beeBir kez daha tutturursan sana fal baktırmaya başlanır