- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ben adet oldum ama her zamankinden çok çok az geldi hiç pıhtı ve aşırı koyuluk yoktu ilk kez böyle oluyor normalde ilk gün aşırı kasık ağrısı ve yoğun kanama ve pıhtı olurduGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut RhieraN @Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne @IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog @Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm N Nurrkaya @gulseliinn @nesomu @monimoni
Sende beni gör inşallahAy evet bebeğim. Bu arada @golden-snitch de beni rüyasında görmüştü bu ay hamile çıktım
Ya 4 gün önceden ne güzel çıkmış çizgi yaa A AfratafracAmiiin bebeğim İnşAllah nasip olur çok bekletmeden hadi şuraya bir nazar boncuğu koy
Kız senin 2 gün ateşin düşük çıkmştı sanki ben hatta adet mi olacak diye düşünmüştümSabah eşim attı çöpleri gitti. Ama belli belirsizdi T çizgisi yani piki bırak çizgi yoktu
Bendeki folidays ti canım sonra görümcem bende var alma sen demişti folicus a başladım hala onu iciyorumTamam bebeğim. Bende folik asit 2 hap kalmış. almam lazım Pazartesi ne alsam acaba? Bilgisi olan hamişler bana önerebilir mi doktorunuz ne verdi. Bendeki Diofol diye bir hap.
Ne kadar önemli bir bilgi bu. Hep merak ediyordum sağol kuzum. Boşuna lh hormonunda bebek aramaya gerek yokaaa bu arada çok önemli bir notu paylaşmak istiyorum. Ovulasyon testim vardı 1 tane yaptım ve 2. çizgi aşırı silik çıktı, yani hamişsen pik olayı herkeste olmuyor.
Aynen benim de yakın olsa bende yapardımBenim bugün yarın adet günüm, yarın uzun yola tatile gideceğiz, hiç bi belirtim olmadığı için yok diye düşünüyorum ama test olsa yapardım bu bereketli günü kacirmazdim
Hamile kalınca bir ay geriden gelmişiz çok farketmez tahmini doğum ayına göre olan gruba geçmek gerekiyor. 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama mesela benim için o mümkün değil. 35-36.haftalarda sezaryen ile doğum yapıcam. Yani ister nisan ister mayıs hangi gruba dahil olmak istersem ona olcamKız dur nasıl olcak kafam karıştı Sonraki ay olsak da nisan anneleri grubunda mı takılalım diyorsun "Niye burdayız çünkü tecrübelerinizden faydalanıyoruz, bu arada merhaba afra nasıl gidiyor" falan böyle mi? Yoksa mayıs anneleri grubunda mı olacak? A Afratafrac hesaplattın mı doğum ne zaman?
Neden o haftalarda canım?Hamile kalınca bir ay geriden gelmişiz çok farketmez tahmini doğum ayına göre olan gruba geçmek gerekiyor. 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ama mesela benim için o mümkün değil. 35-36.haftalarda sezaryen ile doğum yapıcam. Yani ister nisan ister mayıs hangi gruba dahil olmak istersem ona olcam
Folidoce de güzel canımTamam bebeğim. Bende folik asit 2 hap kalmış. almam lazım Pazartesi ne alsam acaba? Bilgisi olan hamişler bana önerebilir mi doktorunuz ne verdi. Bendeki Diofol diye bir hap.
Bence pik görene kadar aralıklı olsun bıkmayınOvuya başladım kızlar değerlendireyim mi bugünden itibaren full çatlayana kadar ? 2 güne koyulaşır diye tahmin ediyorum
Yaaa bebeğimmm ağlicam ben şuan çok duygusalım çok sevindimmm beta verdin mi nasılsın nasıl supriz yapıcaksınKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim. Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştım Bir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm edahandro @Conqueror123 @IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik S Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can @imagination forever fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Bak buna çok çok şaşırdımaaa bu arada çok önemli bir notu paylaşmak istiyorum. Ovulasyon testim vardı 1 tane yaptım ve 2. çizgi aşırı silik çıktı, yani hamişsen pik olayı herkeste olmuyor.
Dimi ya maşaAllah darısı bizlereYa 4 gün önceden ne güzel çıkmış çizgi yaa A Afratafrac
Demekki sagdaki 22mm de çatladı birazdan ilişki olacak zaten kaçırmadım çok şükür perşembeyi cumaya baglayan gece olmuştı zatenOy oy oy hadi bakalım iki yumurta sağlıkla büyümüşler canım sağlıkla da bebişin gelsin inşallah
Yerleşmiş o zaman demek kiKız senin 2 gün ateşin düşük çıkmştı sanki ben hatta adet mi olacak diye düşünmüştüm
Ooo çok çok iyi çatlatma iğnesi verdi mi? Bence yumurtlama sürecin devam ettiği için progesteron yükselmedi dolayısıyla ateşin yükselmedi diye tahmin ediyorum. Belki yarın yükselecektir