- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.281
Amin inşallahAmin inşallah kuzum darısı senin başına
Gerçekten tükkanı kapatıp gitçem derken doğru diyormuşum
Erkn adet görmüşsün canım 2 gün önce gelmiş tabloya göre. Herşeyin zamanı vardır merak etmeAmin inşallahBen de bu sabah saati kurmuştum. Çişimi bardağa yaptım hemen arkasına peçeteye adetim geldi. Test de kaldı öyle. Boşa gitmedi bari ona sevineyim
Sonra buraya girdim testlerini gördüm. Çook sevindim
Kendim için de ilk defa gözlerim doldu. Aynı topiğe devam etmek isterdim galiba o yüzden
Amin, Amin, Amin...Yaaa ne güzelAllahım her kese bu duyğuyu yaşat
Çokk teşekkür ederiiimmmMaşllah canım hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahsabh sabah çok güzel haberlerle başladık güne devamı da gelir Allah'ın izniyle
Yaaa cookkk sevindimmm canım Allahm sağlıkla güzelliklerle kucağınıza almayida nasip etsinKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
@melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Yaa bebikomm çok mutluyum.hayirla sağlıkla gelsin inşallahKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
@melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Bu ay akıntım erken bitmişti yani erken çatladı. Ovulasyon testi yapmamıştım bu ay ama önceki aylarda hep öyle oldu. Çatlama akıntı bitimine denk gelmişti hep yani. Çörekotu kürü kullanmıştım belki benimkiyi biraz öne çekmiş olabilir. Önümüzdeki ay yine kullanıcam yine deErkn adet görmüşsün canım 2 gün önce gelmiş tabloya göre. Herşeyin zamanı vardır merak etme
Bir sonraki aylara yatırım inşallah kuzumBu ay akıntım erken bitmişti yani erken çatladı. Ovulasyon testi yapmamıştım bu ay ama önceki aylarda hep öyle oldu. Çatlama akıntı bitimine denk gelmişti hep yani. Çörekotu kürü kullanmıştım belki benimkiyi biraz öne çekmiş olabilir. Önümüzdeki ay yine kullanıcam yine deKısmet belki sonraki yumurtalara daha güzel etkisi olur.
Uzun zamandır topukte bir sessizlik vardı zaten deYaa bebikomm çok mutluyum.hayirla sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canımBir sonraki aylara yatırım inşallah kuzum
Maşallah canm ne bereketli bir günkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
1 gün kaldı ama geç yumurtlama oldu o yüzden 5 gün var diyorumBat a kaç gün var ? Benim 8 gün var daha
İnşallah günün devamıda böylr olsun bekleyen herkes mutlu olsunn çok teşekkür ederimMaşallah canm ne bereketli bir günsağlıkla hayrlarla ilerlesin inşallah
Tamamdır öyle yapayım gelmezse bi 14 gün bile beklerim insallahBebişim bence garanti olsun tam 10. gününü bekle.
Ya hayırlı olsun sağlıkla büyür insaallah sen de mi nisan annesi olucaksın acabaaKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Yok yok anlamadı. eski bir kargo kutusuyduAyy peki kutuyu anlayarak mı aldı yoksa farketmedi mi yani inandı mı bi sey geldigine
Aaaaaaaa şoktayımTebrikler canım bak ben senden çok rahatıydım nedense öylede oldu ay ne güzel takır takır geliyorsunuz
Ayyy hayırlı olsunnnn çok çokk sevindimmm sağlıcakla kucağına al inşalllah bunun Şerefine bende test yapmaya gidiyorumnasıl bir sürpriz yapacaksın eşine banada fikir olsun
Bebeğim nasıl mutlu oldumAy çok heyecanlı dualarım seninle