- 31 Ağustos 2012
- 21.814
- 35.102
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.301
Aslında 10-14 gün kala yumurtlama olması normalmiş. Doktor olabilir demişti.Merhaba, benimde dongum sizin gibi. 29 günde bir oluyorum, 18 19 hatta 20 günde yumurtlama oluyor. Sonra da 10 gün sonra regl. Doktor bişi dedi mi bu durumla ilgili. Ben gene kalabilmistim maalesef başka şeyler oldu ama progesteron ile ilgili bir sorun oluyor sanırım
Çok sevindimmmm sağlıkla ilerlesin bebeğini kucağına almayı nasip etsinn arkandan biz de gelelim insallahKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
ahahaha yirimO kadar inanıyordum o kadar hissettim ki çok ama çokkkk sevindim
Ümitlendirmek istemediğim için de dillendirmedim . Canım benim hayırlı uğurlu olsun.
Biliyor musun şimdi kendime bile daha çok seviniyorum. Sanki eksikmi de tamamlanmış gibi mutlululuğumkız çokkk mutlu oldum. Canım benim hayırlı olsun. Pişmiş kelle gibiyim sırıtmaktan ya harika bir haber.
Ayy cokkk sevindimmm, benim içime doğmuştu bu ay senden güzel haberi alacağımız, sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah, senin topigin sana uğurlu geldiKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 @IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss golden-snitch
Sağol kuzum. Bir emeğim geçtiyse hepinize helal olsun.Aaaa canım çoook sevindim hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahkonu sahibi az emeğin yok bize ya çok güzel bir haber bu
ayyyyyy bebğim hamişsin tebrik ederim, nasıl güzel bir gün oluyorkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
amin canım inşallah, allahım isteyen herkese nasip etsinAyy maşallah ikinize de canlar Allahim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBasakbasak1 A Afratafrac
Yaaa teşekkür ederim birtanemAaaaa geliyor geliyorrrrr bebito geliyor. Kız maşallah maşallah çok sevindim kendi topiginin annesi oldun saglıkla büyüsün inşallah minnoşun kuzum benim şaşkınlıkla bakıyorum
Kız dur daha neAmin inşallahBen de bu sabah saati kurmuştum. Çişimi bardağa yaptım hemen arkasına peçeteye adetim geldi. Test de kaldı öyle. Boşa gitmedi bari ona sevineyim
Sonra buraya girdim testlerini gördüm. Çook sevindim
Kendim için de ilk defa gözlerim doldu. Aynı topiğe devam etmek isterdim galiba o yüzden
İnşallahhh ikimizinkide sağlıklı olur canım benimayyyyyy bebğim hamişsin tebrik ederim, nasıl güzel bir gün oluyorsağlıkla büyüsün inşallah
Çokk teşekkür ederiz kuzumm benimmMaşallah ne güzel bir güne uyanmışız..
A AfratafracBasakbasak1 tebrik ederim kızlar çok sevindim. Gözünüz aydın
Hay maşallah ne bereketli gün, sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Hayırli olsun canım. Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallahKızlar bu arada siz sormadan ben anlatayım.
- İlişki takvimimiz: Pikten 2 gün önce, pikle birlikte aralıksız 4 gün değerlendirme.
- Dikkat Ettiğim Hususlar: İlişki hep ben altta o üstteyken oldu. İlişkiden sonra hemen kalkmadım yarım saat hepsinde de kalçamı yukarı tutup bekledim. Duşa 3 saat sonra girdim ve sıcak değildi buna dikkat ettim.
- Takviyeler: Inofolic (mavi kutu), çörek otu kürü, ve çakşır kökü suyu kullandım. Inofolic her gün içtim. Çakşır kökünü adetin ilk gününden 10. güne kadar her akşam 1 bardak tükettim. Çörek otu kürünü adetin ilk gününden 10. gününe kadar 1 gün arayla tükettim. Ayrıca eşim sabah akşam çakşır kökü suyu tüketti.
Ay evet bebeğim.Ben sana dedim ama bu kafar erken belirti olur mu dedin bebişten olmasın o uyumalar demiştim benimde hislerim kuvvetli haberin ola kız
Benim bugün yarın adet günüm, yarın uzun yola tatile gideceğiz, hiç bi belirtim olmadığı için yok diye düşünüyorum ama test olsa yapardım bu bereketli günü kacirmazdimOoo ne güzel bir gün böylemaşaAllah maşaAllah ben test yapsam regl sonrası ben bile pozitif çıkıcam öyle bereketli bir gün
Kız dur nasıl olcak kafam karıştıKız dur daha nesonraki denemede olursa aynı topicte oluruz ben öyle yapıcam bu ay pozitifleri görüp A Afratafrac ’ın topiğine ışınlanıyoruz anlaştık mı
Ayyyyyyyy çok sevindim çok duygusallaştım bir anda tebrik ederim kuzummmmmm sessiz sedasız takip edicem bu ay dedim yazmıcam konuşmalara dahil olmucam dedim ama yapamadım bu çok güzel bi haberKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 @IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss golden-snitch
Ben bekleyeceğim. Şimdilik elimde kaset testler var onlarka koyulaşma takibi yapıcam. Haftaya belki kan veririm sadece. 2 gün sonra tekrar verip artışını kontrol ederim. Ama doktora geç gidicem. Hem kese hem kalp atışını duyayım diye. Eylülün ilk haftası oluyor.Doktora ne zaman gitmeliyim peki biraz bekleyeyim dimi kızlar ilk gebeliğim benim biraz bilinçlenmek istiyorum