- 23 Aralık 2020
- 685
- 1.046
- 29
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.261
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
@melisaa93Niqu @Tikabasa @sundy94 tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 L A L @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
İyi etdin yaptınÇokk teşekkür ederim canım benimmdimi yaa ben normalde reglim geçince yapacaktım tamamen A Afratafrac görselinin gazına geldim yaptım iyi ki yapmışım 2 gün öncesinde negatif çıkmıştı bat a 3 gün var bugün pozitif gördüm
Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ saglim kucağınıza alın bebişiniziKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
@melisaa93Niqu @Tikabasa @sundy94 tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 L A L @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Yani ben kullanıyordum ve hamilelikten çok çok önce halada devam ediyorum..sende kullanmalısın tabi.Sen testle takip et çok koyulaşınca kana git 1 hafta geçmeğini sabırlısan eğer bekle ben duramazdımYani regliden 1 hafta geçsin miben folik asit falanda kullanmıyorum hiç bi problem olmaz dimi yoksa eczaneden alayım
Bence folik asite başla hemen o önemli.Yani regliden 1 hafta geçsin miben folik asit falanda kullanmıyorum hiç bi problem olmaz dimi yoksa eczaneden alayım
Aslında bende çok sabırsızım ama 2 tanıdığımın bebeği canlanmadı ondan korkuyorum beklemek istiyorum doktor birkaç gün sonra tekrar gel falan demiş bunu duymak istemediğimden sanırımYani ben kullanıyordum ve hamilelikten çok çok önce halada devam ediyorum..sende kullanmalısın tabi.Sen testle takip et çok koyulaşınca kana git 1 hafta geçmeğini sabırlısan eğer bekle ben duramazdım
Tamamdır bugün temin edeyim ben çok teşekkür ederimBence folik asite başla hemen o önemli.
Ben Diofol kullanıyorum. Birçok çeşidi var zaten eczaneden al başşa hemen
O zaman sana kalmış canım canın nasıl rahat edicek öyle et..8 haftada doktora gidenler var meselaAslında bende çok sabırsızım ama 2 tanıdığımın bebeği canlanmadı ondan korkuyorum beklemek istiyorum doktor birkaç gün sonra tekrar gel falan demiş bunu duymak istemediğimden sanırım
Maşllah canım hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Ben senden daha çok inanmışım gibi beklediğim bir haber oldu verdiğin enerjiden galibaKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Sanırım o kadar bekleyememO zaman sana kalmış canım canın nasıl rahat edicek öyle et..8 haftada doktora gidenler var meselahayranım onlara
Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptır canım ilk olarak ondan sonra yaklaşık 6. Haftana faln denk getir doktor kontrolünü ki bebişin kalp atışını daha rahat duyarsınDoktora ne zaman gitmeliyim peki biraz bekleyeyim dimi kızlar ilk gebeliğim benim biraz bilinçlenmek istiyorum
Canım canım canımmmmKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
O kadar bekleyenler genelde ikinci çocuk bekleyenler oluyor canımBu arada belirti
Sanırım o kadar bekleyememay bakma böylr olduğuma kuzum bende çok sabırsızım
Oooo bereketli gün maşallahkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Söylemiş eşine
Nasıl güzel haber yaaaKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.