- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.241
Kızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
melisaa93 Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can @imagination forever @fnd_50 bebekheyecani P Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
O kadar inanıyordum o kadar hissettim ki çok ama çokkkk sevindimKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
melisaa93 Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can @imagination forever @fnd_50 bebekheyecani P Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Aaaa canım çoook sevindim hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
kızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Çokk teşekkür ederimm amiiin amiiinn allah sanada nasip etsin kuzummAyy maşallah ikinize de canlar Allahim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBasakbasak1 A Afratafrac
Aaaaa geliyor geliyorrrrr bebito geliyor. Kız maşallah maşallah çok sevindim kendi topiginin annesi oldun saglıkla büyüsün inşallah minnoşun kuzum benim şaşkınlıkla bakıyorumKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Çok teşekkür ederimm canımm benimmHayırlı olsun canım. Maşallah ne bereketli günsağlıkla kucağına al inşallah
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahkızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
İnşallah canım benimTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben sana dedim ama bu kafar erken belirti olur mu dedin bebişten olmasın o uyumalar demiştim benimde hislerim kuvvetli haberin ola kızBir de belirtiler kısmına geçeyim.
Açıkçası her ay yaşadığım ağrıların aynısını yaşadım. Tek bir fark vardı 1 gece yaşadığım ağrıda, o ağrıyı kışın 2 ay yine yaşamıştım ve o 2 ay testlerde silik çizgi görmüştüm (benim teorim kışın döllendiler ancak tutunamadılar). ama yine emin değildim. 6 ve 7. gün geceleri uyuyamadım. Ayaklarımın altı vücudum yanıyordu sanki. Bir de benim 7. ve 8. gün midem bulandı ve halsizleştim. Hatta denge kaybı yaşadım. 7 ve 8. gün canım deli gibi süt istedi, normalde istemez. gece kalkıp bile tükettim.
Göğüslerim geçen ayki gibi ağrıyordu bir fark yoktu. Hatta öyle söylenildiği gibi bir damarlanma ve şişme gibi bişi olmadı. Sadece ağrıyo geneli. İdrarı merak ederdim hep, onda da bir değişiklik olmadı. Belki 1-2 gün sonra olur bilmiyorum. Sabah ilk idrar ister istemez koyu ama gün içindeki aşırı açık renkte. Bir de miğdemde ağrı oldu 6. günden itibaren. Ara ara geğiriyordum ister istemez.
Bugün 9.dpo ve sabah baş ağrısıyla uyandım. Şimdi bir parol içicem.
Olacak tabikiAy sen diyince farkettim evet bebek gibi @Papatyamaviss, kızmelisaa93 bizim de olur mu öyle günlerimizz
Sağol canım çok şükür benimki de pozitif. Allah'ım isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederimm canımm benimmamin darısı başına olsun
Ooo ne güzel bir gün böylekızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Yaa kaçırdım mı ben çokk ama çokk sevindimmmSağol canım çok şükür benimki de pozitif. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Kuzum tebrikler ne güzel sabah oldukızlarrer günaydınnn güne 2. Güzel haberi veriyorummmyanlış görmüyorum dimiii hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinn
Ahh çok teşekkür ederiiizOoo ne güzel bir gün böylemaşaAllah maşaAllah ben test yapsam regl sonrası ben bile pozitif çıkıcam öyle bereketli bir gün
Çokk teşekkür ederim canım benimmKuzum tebrikler ne güzel sabah oldu