- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.961
ama sonucta günün gecti dün degilmiydi batAynen bilsem yalan söylerdim gecikti diye cuma cuma günaha girmeyeyim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sonucta günün gecti dün degilmiydi batAynen bilsem yalan söylerdim gecikti diye cuma cuma günaha girmeyeyim dedim.
Yok canım bugün batama sonucta günün gecti dün degilmiydi bat
Aşkım tablonu paylaşır mısın biBu arada benim ateş keskin düşüş yaptı pazar sabahı çatlamış olacak bence döngümün 15. Günü
evet canım belki ileri yaşlarımda ortaya çıkacak durumu 30 yaşıma çekmiş oldum. Kolay bir sınav yaşamıyoruz üzerine tam iyiyim derken izleriyle mücadele ediyoruz. inşAllah görüp göreceğimiz en zor dönemi atlatmışızdır :) annene de çok geçmiş olsun canım ilaçla iyi olmasına sevindim :)Allah ilacına doktoruna denk getirsin inşallah canım. Yaşadığımız hiçbir şey yanımıza kar kalmıyor işte. Annemin triodi de tıpkı senin dediği travmatik bir olaydan sonra olmuştu. Yıllardır tedavi oluyor hiç aksatmadan. Şükür ki bir sorun yok. Genetik yanı da var mutlaka travmatik olaylar da bunu erkene çekiyor. Sende kafaya takma Allah ilaçla geçen hastalık versin. Rabbim dert verip derman aratmasın acil şifalar diliyorum
bakarız yok, "tabi karıcım sen iste yeterki" var az kaldı okulların açılmasına aslındaAynen öyle ama ben memlekete gitmek istiyorum . Onlarla gezmek istemiyorum. Onun için eşime dedim gonderebiliyorsan okullar açılmadan beni memlekete gönder dedim oda bakarız dedi
bunların da nazı hastalara geçiyor.benim gebeliğin son haftalarında ilaç yazdırmaya gittim içeri girince beni bir süzdü sonrada bunlar en iyi günlerin ona göre diyo bir doktor hamile hastasına böyle der mi? tabi haklıymış orası ayrıBende onu anlamıyorum, sen istemini yap gerisi beni ilgilendirir. Bende bir sıkıntı varsa baştan halledebilmek isterim, müdahele için geç kalmak istemiyorum deyince majesteleri ikna oldu
Sende gençliğin avantajıyla hemen toparlamışsın çok şükür. En azından bir olumsuzluk yaşadığında neyden kaynaklığımı bilir, çabucak önlemini alırsınevet canım belki ileri yaşlarımda ortaya çıkacak durumu 30 yaşıma çekmiş oldum. Kolay bir sınav yaşamıyoruz üzerine tam iyiyim derken izleriyle mücadele ediyoruz. inşAllah görüp göreceğimiz en zor dönemi atlatmışızdır :) annene de çok geçmiş olsun canım ilaçla iyi olmasına sevindim :)
Kesinlikle canim bende 12 yasindayken kiz kardeşimi kaybettim 4 yasindaydi rabbim kimseye yasatmasin çocuk yasimda uzuntuden troid hastasi teshisim konuldu doktor travmadan kaynakli dedi maalesef troid cok onemli birseybugün biraz araştırma yaptım bu tiroid için.bu yaşıma kadar böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. hipertiroid hastalarının hastalığı öğrenmeden öncesinde büyük bir stres yaşadığı dönem olmuş. genelde çok yakınını kaybettikten sonra olmuş. yaşanan stres üzüntü vücudun dengesini bozuyor. bende de öyle oldu. demek ki hiçbir şeyi çok düşünüp üzülmemek gerekiyor. Başımıza gelen her şey Allah'tan diyip devam etmeli. Hepimiz stresliyiz takıntılıyız bunu kendi sağlığımız için yapmamalıyız :) ben düzeltmeye çalışıyorum siz kendinizi bu noktaya getirmeyin :)
Aman ego tatmini dedikleri bu olsa gerek doktorlar içinde en az kıdemli oldukları için bizimle uğraşıyor onlardabunların da nazı hastalara geçiyor.benim gebeliğin son haftalarında ilaç yazdırmaya gittim içeri girince beni bir süzdü sonrada bunlar en iyi günlerin ona göre diyo bir doktor hamile hastasına böyle der mi? tabi haklıymış orası ayrı
Bizimki hayatta o kelimeyi kullanmaz işi düşünce aşkım canım cicim olurbakarız yok, "tabi karıcım sen iste yeterki" var az kaldı okulların açılmasına aslında
Evet evet tiksinme var bi de çabuk acıkıyorum yemek yemeyince birşeyler oluyor banabenim uykum hep var ama onu çözemiyorumUyku hali var demi canım aynı şey bende de var 3 4 gündür hep uyusam hayır demem yani bazen de herşeyden tiskiniyorum ama kısa süre sonra düzenliyor.
anne tarafımın köydeki lakapları ikiz mehmetler haha dedem ikizmiş dayım ikizmiş dayımın kızınn ikzleri oldu :))@hamileyimmmm Canlar buldum emoji düzeltmeyi. Yazı yazacakken yukardaki bölümün en sonundaki üç noktaya basıp köşeli paranteze basınca açıldığını gördüm. Açıp kapatma için oraya basabiliyorum artkk.
Canim çin takvimini mi sordun sen? Google da çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor. Ben inanmıyorum ama bakanlar varmış.
Canım bildiğim kadarıyla ikiz olması için anne adayının ailesinde ikiz hikayesi olması lazım,baba adayında olması etkilemez. Ama sizin kullandığınız ilaçlardan dolayı ikiz ihtimali var. Gönlünüze göre versin Allah
Ama bu daire daire kabarcıklar bir şey ısırmış gibi canım. Sinek ısırır şişer ya onun gibi. Her yerimde değil bacaklarımda zaten. Belki ee gerçekten sinek ya d böcek ya da sinek yedi ısırdıYok canım yapmaz bence bende hiç olmadı kaşıntı salgın canım. Bende de var 3 aydır doktpra gittim uyuz salgın dedi krem vermişti ama hala kaşıntıdan yatamıyorum
Evet canım gayet iyi artmışMerhaba kızlar ben yine kan testi verdim 31 Temmuz transfer günü 9ağustos ilk değer 52
11 Ağustos ikinci değer 98 sizce iyi mi
çok şükür yaEvet canım gayet iyi artmış
İnşAllah canım bakalım 15 gün sonra çıkan sonuca göre hareket edicemSende gençliğin avantajıyla hemen toparlamışsın çok şükür. En azından bir olumsuzluk yaşadığında neyden kaynaklığımı bilir, çabucak önlemini alırsın
Başın sağolsun canım cennette buluşacaksınız İnşAllah kardeşinle Bende bebeğimi kaybettim 6 ay sonra tiroid hastası olduğumu öğrendim demek ki travma tetiklediKesinlikle canim bende 12 yasindayken kiz kardeşimi kaybettim 4 yasindaydi rabbim kimseye yasatmasin çocuk yasimda uzuntuden troid hastasi teshisim konuldu doktor travmadan kaynakli dedi maalesef troid cok onemli birsey
Vallahi bunu söylemeyim dedim de aklımı okudunAman ego tatmini dedikleri bu olsa gerek doktorlar içinde en az kıdemli oldukları için bizimle uğraşıyor onlarda
bu gün iğne haric 11ci günümmüş, dün silik vardı, bu gün silinmiş, bakalım yarın koyulaşacak mı?Aslında her gün test yapıp o çizgi silinmeye başlamış mı onu takip ediyor çoğu kişi. Silinip tekrar koyulaşmaya başlarsa hamile çıkıyolar.