- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.861
Kayboldun tamamen Bir selamı çok görmeyin kankiler Mervenur277Bende mervenurun kafasındayım meloşummmmyınede arada bakıyorum tabıkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayboldun tamamen Bir selamı çok görmeyin kankiler Mervenur277Bende mervenurun kafasındayım meloşummmmyınede arada bakıyorum tabıkı
Yok canım devam etmiyor. Lekelenme gibi belli belirsiz olduDevam ediyor mu canım kanaman. Yerleşme kanaması da birkaç gün sürebiliyormuş yinede doktora gidip tutunmasını destekleyici ilaç alabilirsin
Çok geçmiş olsun canım İnşAllah iyidir kardeşin de bebeği deBebeğim kardeşimin erken doğum riski vardı 35 haftalık normal doğum yaptı bebek kuvezde şu an nefes alışverişi düzensizmiş dualarınizi eksik etmeyin ben çok kafa yormak istemiyorum sıkıldım artık olursa çok şükür olmazsa vardır bir hayır kafasindayim artık
İyi sevindim devam etmediğineYok canım devam etmiyor. Lekelenme gibi belli belirsiz oldu
Sağol canımİyi sevindim devam etmediğine
evet bebeğim ölçtüm ama çok tuhaf. 35.9 çıktı. Yerleşme düşüşü 1 güncük olan bişi değil miydi? Sanırım ben hastalanıyorum.A Afratafrac atesini ölctün müü canım
Bat'a yakın çok yoğun regl ağrılarım oldu meğer hamileymişim diyenleri gördük. Du bakalım daha Bat'ına 7 gün varHayırlısı canım ben de negatif büyük ihtimal regl ağrılarım cogaldı
gud mornig balumKızzlarr goood morninnng ne kadar erkencisiniz yav
Ama cok erken olmaz mı benimde regl belirtilerim fena bugün yarın olacak gibiyim, atesten cok anlamıyorum ama düsüsten sonra ne kadar yükselmesi gerek acaba, bu combi bizi bozdu mu neevet bebeğim ölçtüm ama çok tuhaf. 35.9 çıktı. Yerleşme düşüşü 1 güncük olan bişi değil miydi? Sanırım ben hastalanıyorum.
İnşAllah sürpriz yaparsın canımBilmiyorum ki, daha önce ateş ölçtüğümde hiç böyle bir düşüş yaşamamıştım ve regl olmuştum o biraz işkillendirdi.
Sabah eşime dedim ki test yaptım hamile değilim Şayet hamile çıkarsam beklenti içiçnde olmasın süpriz olsun diye sabah çakallıkları
Ay inşallah bebiştir. Test yaptın mı canım. Çok az kalmış seninKızzlar mide bulantım var sizce psikolojik mi bat 4
Dün öğleden sonra yaptım negatif çıktı artık yapmıcam gecikince yapayım diyorum o kadar belirti var negatif çıkınca sinirlendimAy inşallah bebiştir. Test yaptın mı canım. Çok az kalmış senin
Canım lugol iyot diye bişey var bi araştır derim troidleri dengeliyormuşKankiler ya benim tsh değeri 2 ay önce 2,55ti dün tekrar ölçtürdüm 0,76 çıkmış. Tiroid bezleri hızlı çalışıyor bu düşüş böyle devam ederse tekrar ilaç başlamam gerekiyor. Benzer durum yaşayan var mı? Doğal yolla çözdünüz mü? Dereotu iyi geliyormuş siz kullandınız mı?
Teşekkür ederim canım bakayımCanım lugol iyot diye bişey var bi araştır derim troidleri dengeliyormuş
GunaysuuuuKızzlarr goood morninnng ne kadar erkencisiniz yav