- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.881
Benim de adetim yaklaştı galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım dün boşuna demedik test yap diye bak hamileymişsin sağlıkla ilerlesin iki gün sonra tekrar kan verip betayı kontrol edersin canımMerhaba kızlar öğlen yazmıştım hanileymisim Allahım herkese nasip etsin inşallah değerim çokmu düşük sizce kaç haftalık oluyor regl üç gün geçti
Ay güzel gibi sanki bebişim maşallah Ben çok anlamıyorum bu kandanKızlar dün tekrar kan vermiştim yeni çıktı sonuç artışlar nasıl
Bnde beta iyi galiba progesteronu anlayamadımAy güzel gibi sanki bebişim maşallah Ben çok anlamıyorum bu kandan
Görür müyüz aşkım sen nasılsın durumlar nasıl gidiyorKayboldun tamamen Bir selamı çok görmeyin kankiler Mervenur277
Şimdilik ikisinin durumu da gayet iyi bebeğim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım İnşAllah iyidir kardeşin de bebeği de
tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesinKızlar dün tekrar kan vermiştim yeni çıktı sonuç artışlar nasıl
Amin inşallah canım teşekkür ederim inşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haber alırsınıztebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin
Ben elendim kızlar varsa az da olsa yükselirdi değer. Bu ay umudum kalmadıKızlar selam bat’a 4 gün var ama ben bekleyemedim kan testi verdim sonucu bekliyorum ama sizce erken mi oldu dayamadım valla idrar testiyle silik çizgilerle uğraşacağıma kesin sonuç olur diye düşündüm sizce yeterli bir süre mi bu
bende aynı canım bildiğin gibi :) bu ay takip yapmıyorum biraz rahatlamaya ihtiyacım var. zaten tiroid değerim düşüşe geçmiş o biraz canımı sıktı. sen naptın nasılsın :)Görür müyüz aşkım sen nasılsın durumlar nasıl gidiyor
Şimdilik ikisinin durumu da gayet iyi bebeğim teşekkür ederim
iki değer arasında kaç gün var :) maşaAllah çok güzel artışKızlar dün tekrar kan vermiştim yeni çıktı sonuç artışlar nasıl
İlki salı günü verdim 2.'yi perşembe günü canımiki değer arasında kaç gün var :) maşaAllah çok güzel artış
tatlım tiroidin düşmesi gebeliğe engel deilki yüksekliği engel olur içini ferah tut bizim bi akraba hamile kaldıgında tıroidi 0,300 lerde bişeymiş sıkıntı yapma yanibende aynı canım bildiğin gibi :) bu ay takip yapmıyorum biraz rahatlamaya ihtiyacım var. zaten tiroid değerim düşüşe geçmiş o biraz canımı sıktı. sen naptın nasılsın :)
Çok sevindim tebrik ederim Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsınKızlar dün tekrar kan vermiştim yeni çıktı sonuç artışlar nasıl
Amin inşallah canım benim teşekkür ederimÇok sevindim tebrik ederim Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
Dün olmadıysa bugünü mutlaka değerlendirin kuzum.Aslında Perşembe ilişki olmadi, yani Çarşamba hem sabah hem gece 2 sulari olduu o yüzden persembeye atlamisti takvimde. Sizce bugün değerlendirmeli mii ? Aksama da caya misafirim gelecek o hazırlıkları yapacağım. A Afratafrac melisaa93 beyons
@hamileyimmmm Canlar buldum emoji düzeltmeyi. Yazı yazacakken yukardaki bölümün en sonundaki üç noktaya basıp köşeli paranteze basınca açıldığını gördüm. Açıp kapatma için oraya basabiliyorum artkk.Bilemedim canım ben bir sıkıntı yaşayınca çıkış giriş yapıyorum düzeliyor genelde
Canim çin takvimini mi sordun sen? Google da çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor. Ben inanmıyorum ama bakanlar varmış.Nerden bakacağız o takvimler cikiyor muu
Canım bildiğim kadarıyla ikiz olması için anne adayının ailesinde ikiz hikayesi olması lazım,baba adayında olması etkilemez. Ama sizin kullandığınız ilaçlardan dolayı ikiz ihtimali var. Gönlünüze göre versin AllahBenim eşimin erkek kardeşinin çocukları ikizlerdi maalesef biri anne karnında tutunamadı biri doğdu. Anne tarafımdan kuzenimin ikizleri var. Eşimin dayısının ikizleri var onlar etkiler mi bilmiyorum ama vallaha olsa çok güzel olur ama hayırlısı olsun hakkımızda kuzum