- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.121
TamamdırProgesteron ve E2 yi çok anlamadım ancak Hcg negatif ise hamile değilsindir kuzum. Reglin gelince bana çıtlatırsın güncellerim Sat ve Bat'ını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdırProgesteron ve E2 yi çok anlamadım ancak Hcg negatif ise hamile değilsindir kuzum. Reglin gelince bana çıtlatırsın güncellerim Sat ve Bat'ını
Yani tam iki katı olmamış ama yine de artık güzel canım 2 gün sonra tekrar ver tahminimce kese de gözükür 2 gün sonra sağlıkla gelsin minnoşKızlar koşun bi bakın değere ;
4 Temmuz salı : 592
6 Temmuz perşembe : 1006
Size nasıl yükselme sağlıklımıdır
Canım ilkini ikindi sonu akşama doğru vermiştim bugünkünü öğlen 1 de verdim . Diyorum onun farklı olabilir miYani tam iki katı olmamış ama yine de artık güzel canım 2 gün sonra tekrar ver tahminimce kese de gözükür 2 gün sonra sağlıkla gelsin minnoş
İnşâllah herkesin umduğu çizgiler hemen görünür bu ay acabalara yer bırakmadanTahminimce çıkardı canım. Bekle bakalım, regl olursan tekrar söylersin güncel Sat ve Bat. Ama umarım olmazsın, geç döllenme falan olmuştur
Beta 2 den küçük gösteriyordu ee o zaman değerlendirirsek hamile kalma şansın olabilir mi?Evet spor iyi gelebilir. İllet bişey ya kurtulamıyorum ben paket gıdayı çook uzun zaman önce bıraktım canım ama işte ben biraz hareketsiz kalıyorum evde o kötü
Aşkım 2 saat var rahat sigara kullanmıyorum canım
Bir yerden başlamak lazım canım tüplerde inşallah bişey çıkmaz. Doktoruna sen öner canım yaşım dolayısı ile beklemek istemiyorum yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersen ilaçla yumurta büyütüp çatlatma iğnesi verebilirler. Tabi yine doktorun inisiyatifine kalmış.
Beta kaç canım. Benim geçen sene progesteron 15.48 beta 3.6 çıktığında gebelik olabilir deyip progestan fitil vermişlerdi. E 2 de tekrar gelişen yumurtan var demek ondan biraz yüksek çıkmış
Benim de yumurtlama dönemimdi ondan mı oldu acabaÇatlatma iğnesinin 6-7. Günü ben de tempolu yürüyüş yapmıştım ağrı girmişti. Ondan sonra yavaş yürüyüş yapınca ağrımadı.
Ben monoville aldım yeni kullanmaya başladımNioli yağı kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ? Ben de sistit oluyorum bazen deneyeyim diyorum.
Pazartesi veririm bi daha artik baska vermemYok düşük değil aslında 1er gün arayla verseydiniz daha net sonuç alırdınız 2 katı olması gerekiyor.
Adettin kac gün gecti canim senin birde kaç degerle ogrendinKızlar koşun bi bakın değere ;
4 Temmuz salı : 592
6 Temmuz perşembe : 1006
Size nasıl yükselme sağlıklımıdır
28 günde bir olduğumu varsayarsam 10 gün geçti . Gecikmenin 8. Günü 592 ile öğrendim ..Adettin kac gün gecti canim senin birde kaç degerle ogrendin
Ya canım ben öyle biliyordum da bu gün bi kişi daha yazmış reglken e2 yüksekse kist var falan demişler. Ama ben farklı biliyordum gelişen yumurta var diye biliyordum hatta bazı kişiler regl biter bitmez yumurtlama görüyorlar ya ona başlamıştım yani. Ama tabi bi doktor değilim en iyisini doktor bilir.Beta 2 den küçük gösteriyordu ee o zaman değerlendirirsek hamile kalma şansın olabilir mi?
Doktor ultrasona baktığında herşey normal demiştiYa canım ben öyle biliyordum da bu gün bi kişi daha yazmış reglken e2 yüksekse kist var falan demişler. Ama ben farklı biliyordum gelişen yumurta var diye biliyordum hatta bazı kişiler regl biter bitmez yumurtlama görüyorlar ya ona başlamıştım yani. Ama tabi bi doktor değilim en iyisini doktor bilir.
O zaman hiç kafana takma canım değerlerine kaçıncı gün baktırmıştınDoktor ultrasona baktığında herşey normal demişti
Adetimin 53.günü baktırmıştımO zaman hiç kafana takma canım değerlerine kaçıncı gün baktırmıştın
Pko musun sendeAdetimin 53.günü baktırmıştım
Progesteronun yüksek olması güzel yumurtan çatlamış demek ama arkadan gelen yumurta da var galiba. E 2 250 üzerine çıktığında sağlıklı yumurta oluyor demişti doktorum. Ben daha önce yumurta takibi yaparken sürekli e2 bakıyordu doktorum o ara öğrenmiştimAdetimin 53.günü baktırmıştım
Üstteki strip test pik gibi sankiHerhalde benim gece ya da yarın sabah pik olur diye düşünüyorum.
Bata 2 gün kaldıEnfeksiyon varsa olabilir canım istersen fitil kullanmaya devam et temizlensin
Cnm aslında merak içindeyim ama testim yokSenin elinde bir gebelik testi varsa bir yapar mısın? Ben işkillendim. Geçen ay birisi sarı akıntı geliyo yazmıştı hamile çıkmıştı.