- 3 Ağustos 2023
- 77
- 89
- 3
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.921
31 Temmuz da olan 3.gün embriyosu ve iki tane koyulduTüp bebek demi? 31 temmuz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Ayyy inşallah yaa çok heyecanlıyımOo bir belirti varr
Canim inşallah tutmuştur31 Temmuz da olan 3.gün embriyosu ve iki tane koyuldu
9. Gün olarak saydı doktor canımKaçıncı günde 12 mmmaşallah senin yumoşuna
FSH kaçtı canım senin. Benim 11.8 doktor sorun yok diyor ama artık yumurtanın kalitesiz olmasından şüphe etmeye başladımHepsini kullandım estrofemi menopoz başlangıcı vardı fsh çok yüksekti kullandım. Pembe beyaz olanı hem hamilelige hazırlık hemde kist için geçtigimiz iki ay kullandım. Duphastonda zaten yumurta çatladıktan sonra tutunması için kullandım. Maşallahım var kullanmadıgım ilaç kalmadı
Tamam o zaman 12. Güne yeterli boyuta gelecek büyük ihtimalle canım. Çok güzel gelişiyor9. Gün olarak saydı doktor canıminş daha güzel büyür
Benim ki viomi a9 kuzum çok memnunumDikey Süpürge istiyorum şimdi dayson istedim ama fazla abartıldığını düşünüyorum ve aşırı pahalı şimdi ona müadil uygun fiyatlı dik Süpürge arayışına girdim
Sağol bebeğim amin
Çok beğendim duayıKızlar selammm arada okumaya çalışıyorum ama çok giremiyorum tatildi sıcaktı derken kendime döndüm. Ama az önce okuyup kalpten dilediğim etkilendiğim bir yazıyı sizinle paylaşmak istedimhepimizin gönlüne göre versin Allah
Hayırlı olsun canım. Her anneye bir kız evlat şart bence. Sanki arakdaşını, dert ortağını doğuruyormuşsun gibiKızlar ben geldim cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allah'ın izniyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Bende öyle diyorumHayırlı olsun canım. Her anneye bir kız evlat şart bence. Sanki arakdaşını, dert ortağını doğuruyormuşsun gibi
İnşallah sağlıkla doğurup büyütmek, güzel günlerini görmek nasip olsunBende öyle diyorum
Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canımKızlar ben geldim cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allah'ın izniyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Altın alınmas ara makastaSen makinaya ayıracağın paraya altın al nasılsa o da artıyor
Seninki sınırda kuzum çok sorun degil bence beni ki 20 çıkmıştı geçen sene şimdi gayet düzeldiFSH kaçtı canım senin. Benim 11.8 doktor sorun yok diyor ama artık yumurtanın kalitesiz olmasından şüphe etmeye başladım
Sağlıkla gelsin inşallah. Senin sanki kızların da vardı yanlış mı hatırlıyorumKızlar ben geldim cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allah'ın izniyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Yok canım benim 4 buçuk yaşında bı oğlum var bide bu bebek olacak inşallahSağlıkla gelsin inşallah. Senin sanki kızların da vardı yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?