- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #20.861
Aynen seninki pratik Alez kullanmasan bile olurBenim yatagin da kendine ait üst kısmı açılıp yıkanıyor pek görmemiştim bu çeşidi. Öyle olunca işim kolay benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen seninki pratik Alez kullanmasan bile olurBenim yatagin da kendine ait üst kısmı açılıp yıkanıyor pek görmemiştim bu çeşidi. Öyle olunca işim kolay benim
İyice araştırmalıyım evet ucuza artık hiçbir şey yok günü günden fiyatlar yükseliyorBebek olmadan önce alın mutlaka. Kışa girerken daha da pahalılanacak her şey ve hiç bişi ucuzlamıyo.
Sen makinaya ayıracağın paraya altın al nasılsa o da artıyorNasip artık inşallah gideceğim yerde yerim olur maddiyatta el verirse alırım, şimdi alıp bekleteceğim bir yerde yok
Bosch iğrenç bir marka annemin herşeyi Bosch hepsi mi problemli olur ya millet bayılıyor bu markaya biz nefret ettikKesinlikle öyle. Mesela bosch bulaşık makinesi annemin hemen arızalanmıştı senesine.
Fazla masraf olmaması açısından yatak pedi alabilirsin canım. Yatağı daha yumuşak hale geitiryorlşar. Benim iki arkadaşım kullanıyor bana da aldırtmaya çalışıyolar da param yok alacam amaPeki yatak öneriniz var mı benim yataktan bile çocuğum olmuyor olabilir o kadar sert ki taşa yatsam daha iyi uyurum
Ayyy ismi arifrey imişyemin ediyorum benim bu salak görümcemle eltim bunun savaşına çıkmışlar ben ismini şimdi bildimArifrey de çıtır oluyor çok kolay 15 dakika da istediğim çıtırlığı bulursun 200derece
Kız sen evimdeki tüm markaları yerle bir ettin Hoover BoschBosch iğrenç bir marka annemin herşeyi Bosch hepsi mi problemli olur ya millet bayılıyor bu markaya biz nefret ettik
Çok fikrim yok bu konuda Benimki rastgele gibi bir şey oldu ama iyi memnunumPeki yatak öneriniz var mı benim yataktan bile çocuğum olmuyor olabilir o kadar sert ki taşa yatsam daha iyi uyurum
Benim için en iyisi Siemens ama ona da güç yetmiyorBosch iğrenç bir marka annemin herşeyi Bosch hepsi mi problemli olur ya millet bayılıyor bu markaya biz nefret ettik
Sanki fırında yapamıyorlar yapacaklarınıAyyy ismi arifrey imişyemin ediyorum benim bu salak görümcemle eltim bunun savaşına çıkmışlar ben ismini şimdi bildim
Annemde diyor ki yorgan dikeyim üstüne masraf yapmayın yatak pedine bakayım böyle eziyet oluyor eşimde yorgun kalkıyor herşeye para bulduk şu yatağa gelince bulamıyoruz diyorum en önemli şey yatak zatenFazla masraf olmaması açısından yatak pedi alabilirsin canım. Yatağı daha yumuşak hale geitiryorlşar. Benim iki arkadaşım kullanıyor bana da aldırtmaya çalışıyolar da param yok alacam ama
Apartman kuzum çok zor birde ben annemlerde hep kocaman balkon gördüm burda bana çok zor geliyor.Bahçen var mı canım? Apartmanda dubleks mi? Balkonsuzda çok zor gerçekten satmakta haklısın
Valla çok param olsa Siemens de dinlemem miele marka alırım yurtdışı ürün ama müthişBenim için en iyisi Siemens ama ona da güç yetmiyor
ehehehe kişiden kişiye değşiyor bence. Benim bulaşık makinem ve çamaşır makinem bosch mesela. O sıra çok dolandık en ucuz bu ikisiydi modelleri dğüşükdü. Çok umursamamıştım almıştım. Çok şükür problem yaşamıyorum. İnşallah uzun yıllar götürür, ancak bir yerde sonra ister istemez bişiler olabiliyor.Kız sen evimdeki tüm markaları yerle bir ettin Hoover Bosch
Bunlar öyle zaten evde yemek bişmiyorki önemli olan evde olsunSanki fırında yapamıyorlar yapacaklarını
Haklısın canım valla balkona alışkın olunca zor olur. Sen ağırlaşmadan satıp yeni ve içine sinen bir eve taşınırsınız orada bebişin doğar İnşAllahApartman kuzum çok zor birde ben annemlerde hep kocaman balkon gördüm burda bana çok zor geliyor.
Benim de buzdolabı ve bulaşık. İkisinden de memnunum valla. Hicbisi olmasın onlara hele bulaşığa hiccehehehe kişiden kişiye değşiyor bence. Benim bulaşık makinem ve çamaşır makinem bosch mesela. O sıra çok dolandık en ucuz bu ikisiydi modelleri dğüşükdü. Çok umursamamıştım almıştım. Çok şükür problem yaşamıyorum. İnşallah uzun yıllar götürür, ancak bir yerde sonra ister istemez bişiler olabiliyor.
Ya o bende de var. İnsan aile evinde alışık olduğu şeyleri arıyor.Apartman kuzum çok zor birde ben annemlerde hep kocaman balkon gördüm burda bana çok zor geliyor.
Zaten kullanıldıkça yıpranıyor illaki. Artık hiç bşr şey eskisi kadar kaliteli üretilmiyorki tüketimi arttırmak içinehehehe kişiden kişiye değşiyor bence. Benim bulaşık makinem ve çamaşır makinem bosch mesela. O sıra çok dolandık en ucuz bu ikisiydi modelleri dğüşükdü. Çok umursamamıştım almıştım. Çok şükür problem yaşamıyorum. İnşallah uzun yıllar götürür, ancak bir yerde sonra ister istemez bişiler olabiliyor.