- 13 Ekim 2022
- 4.636
- 6.294
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
- #20.661
e bizde olmadı bızım vucut tumden sıkıntılı bencehızlı büyütüyor bence. bir fark olmalı diye düşünüyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e bizde olmadı bızım vucut tumden sıkıntılı bencehızlı büyütüyor bence. bir fark olmalı diye düşünüyorum :)
inan bende hiç anlamıyordum ama bu testleri yapa yapa kendimi dinleye dinleye artık anlıyorum bekarken inan yumurtlama nedir diye biri bana sorsa boş boş bakardım ne dir o diyeKız onu da hiç bilmiyorum anlamıyorum haybeyeeee
dozu az geldi diye düşünüyorum bende nette okudum günde iki kullananda çok kişi var :)e bizde olmadı bızım vucut tumden sıkıntılı bence
Kız bir de ben bırakmıştım bu işleri şimdi artık yeniden başlıyorum ya garip geliyorinan bende hiç anlamıyordum ama bu testleri yapa yapa kendimi dinleye dinleye artık anlıyorum bekarken inan yumurtlama nedir diye biri bana sorsa boş boş bakardım ne dir o diye
Bu teste güvenme bende yalancı pozitif çıkarttıKızlar bakar mısınız artımed erkn gebelik testi yaptım 10 dk falan oldu sonuç alamadım pembelik gitmedi birşey gören var mı
Eki Görüntüle 3283929
Ben göremedim canısı
Tesekur ederim yorumlariniz icin bu ay adetten 4 gun sonra yumurtlama akintisi gordum ve degerlendirdim bugun 9_10 gun sorunumuzda var ama verecek olan rabbim diyip test yaptimben bişey göremedim canım kac gün var bata
ben bir kullanmıştım canım belki ondan olmuş olabilir sen bu ayda kullanıyormusundozu az geldi diye düşünüyorum bende nette okudum günde iki kullananda çok kişi var :)
daha erken bence varsa da cıkmayabilir ne sorunu anlayamadımTesekur ederim yorumlariniz icin bu ay adetten 4 gun sonra yumurtlama akintisi gordum ve degerlendirdim bugun 9_10 gun sorunumuzda var ama verecek olan rabbim diyip test yaptim
hepsini kızart dometeside en son rendele sos gibi pişir üzerine dök mis yemek yanınada ayran salata tm yaz yemegi ben cok yaparımcanlar sa napıyorsunuz bakalım
bu sefer bambaska konudan oneri istiyorum
aksam yemegı ne yapıyorsunuz ya hazırda yemegım yok patlıcan kabak domates patates var ıste
bunlardan hafif yemek cıkar dimi
Ağzım sulandı behhepsini kızart dometeside en son rendele sos gibi pişir üzerine dök mis yemek yanınada ayran salata tm yaz yemegi ben cok yaparım
cansın. tesekkur edermhepsini kızart dometeside en son rendele sos gibi pişir üzerine dök mis yemek yanınada ayran salata tm yaz yemegi ben cok yaparım
fırında olur canım hepsini baharatlarla azda yağla harmanla üzerine domates fırındada cok güzel olurcansın. tesekkur ederm
kızartma yapamıyorum mutfagım cok kokuyor aspritör de yok evımde. ondan fırında yapacagım o halde sağolasun
Hap bitti inofolic aslında. Onun içinde folik asit var diye ayrıca içmiyordum.Neden bıraktın canım. Folik asit kullan tabi çok önemli
hazrlıklara başliyimfırında olur canım hepsini baharatlarla azda yağla harmanla üzerine domates fırındada cok güzel olur
Günde 1 içiyordum ama hap bitti kuzum. Şimdi yeni almim dedim.Kuzum neden bıraktın bence devam et yani ben inanıyorum o ilaca günde kaç kez aşıyorsun 2 kez alıyorsan folik asit ihtiyacını karşılıyor
Merhaba benimde iğneden sonraki 5. Günüm iki gündür beyaz kremsi akıntım, sağ kasığımda sürekli devam eden ağrım ve yine sağ kasığımda ara ara olan yanma hissim var yumurtamda sağ taraftaydı. Sizde dikkatinizi çeken bi belirti var mı acabaay dont noooo. Valla bugün döllenmeden sonraki 4 ya da 5. günümdeyim kuzum. Biraz bekleme sürecindeyim şimdilik
Canım çok ama çok üzgünüm. Daha yeni okumaya başlıyorum. Yazdıysan yeni okuyacağım ne oldu diye. Yazmadıysan da hayırdır birden ne oldu kuzum ya.Kizlar size burda mutlu haberi vermiştim üzgün haberide vermek istedim dün maalesef bebeğimi kaybettim kürtaj oldum cok kötüyüm melisaa93 A Afratafrac
Amin kuzum amin inşallahOyyyy yerim onu ben Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah yerim onu. Çok mutlu oldum valla. Amin
canım kesme sakın. 10. günde beta 5 le öğrenen var.Kizlar ufak bir operasyon geçireceğim için doktor bthcg istedi. Yumurtlamamin 7.günündeyim ve sonuç 1.20 cikti. Ümidi kesmelimiyim