- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.261
@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim can @Papatyamaviss @Psikolog2426melisaa93 Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
Bebişim bende hiç geçmeyen kistler var pcos um. Hiç öyle elime bişi gelmezRahatlattınız beni şu an
Teşekkür ederim canım benim darısı herkeze inşallah kan verecem progesterona baktırmam lazmOyyy maşallahbaya net canım git gide koyulassin inşallah kucağına da saglikla almayı nasip etsin 2 gunde bir takip yaparsın yine kan verme sakın ben perişan olmuştum kan vererek. Bir daha tövbe vermem
Ay öyle deme kuzum korkudan veriliyorOyyy maşallahbaya net canım git gide koyulassin inşallah kucağına da saglikla almayı nasip etsin 2 gunde bir takip yaparsın yine kan verme sakın ben perişan olmuştum kan vererek. Bir daha tövbe vermem
Ara da öpüyom seviyom bana uğuru geçsin diye güzel kızımın. Geçen ay 13 tane yumurta yaptı cfgvhjklmjnbh evli mutlu çocuklu kuşumOyyy bayılırım bayılırımmmmm maşallah kuzularına çok güzellerve yine kocaman bir maşallah üreme sağlıklarınaa çok bereketlilermiş
Bence de yeni konu iyidir. Diğer izmir liler de bilgi sahibi olur. Fiyatlar da nedir diye yaz bacımİstersen yeni bir konu aç İzmir’de kadın doğum doktoru önerisi diyeDaha çok kişi yazar
Ay öyle deme kuzum korkudan veriliyoryaşadıklarımızdan
Teşekkür ederim canım benim darısı herkeze inşallah kan verecem progesterona baktırmam lazm
cehalet mutlulukBen de gün sayıyorum ya daha haftaya pazartesi anca çıkar bizimki, beklemek zor her haltı bilmek de zor, ilkinde mis gibi adetten bir gün önce öğrenmiştim forum yüzünden her şeyi biliyorum artık
Ben de öyle kuzum mosmor oldu kollarım damar da bulamıyorlar acıtıyorlar da. Hele o medikaldeki hemşireler var ya beni mahvettiler orada hiç bulamıyorlar damarımı. Kuzum ben istanbuldayım annemde. Yarın doktora gideceğim inşallah kalp atışını duyarımCanım sen nasılsınkaç haftalık oldun şimdi kime gidiyorsun nasıl hissediyorsun kendini. Kese gördünüz mü. Yavrum mosmor olmuştum ya koyulasma takip etmeden vermem gibi geliyor ama kadın dogumcuma yazarım tabi pıhtılaşma dan dolayı
Hadi ya, kız bu çok saç tutuyo eşim hiç sevmiyoAlgıda seçicilik olsa gerek halılarınız aynıymış
Ben de öyle kuzum mosmor oldu kollarım damar da bulamıyorlar acıtıyorlar da. Hele o medikaldeki hemşireler var ya beni mahvettiler orada hiç bulamıyorlar damarımı. Kuzum ben istanbuldayım annemde. Yarın doktora gideceğim inşallah kalp atışını duyarım
Maşallah diyin bebeklerimeBu kuşlar kadar olamadık 20 tane nedir bunlar durmadan ciftlesiyor mu ne
Bendede durum aynı bat yarınBugün de belim ağrıyor ve kasıklarım ara ara ağrıyor adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok
Off ben hiç sevmiyorum öyle konuşmaları. Aslında iyi niyetliler belki ama her defasında maruz kalmak çok yıkıcı oluyor. Allah kolaylık versin kuzum ya. Umarım mucizen seninledir. Hiç test de yapmadın, dayanıyorsun valla iyi.Birde üstüne 2 gündür eltimin evinde kalıyoruz.. Bebek eşyaları ayırmış ne zaman olur bebek ne zaman alırsınız ayy geldiler iyice bana her ay her ay ..
Betada baktırcam canım progesteron hormonun rahim duvar kalınlığı eğer yeterince olmazsa bebeğin tutunması zor olduğu içinProgesteron neden canım öğrenmek için soruyorum ben beta için demistim
İyi niyet de bir kere olur iki kere olur hassas bi konu her defasında sorulmaz ki bide her ay adet günümü bekliyor soruyor oldun mu oldun mu ay sanane .. Valla nasıl dayandım bende bilmiyorum aslında biraz da araba morellerimizi bozdu yarın olmazsam gün içinde alcaz test artık hayırlısı hiç ümitli değilim ben amaOff ben hiç sevmiyorum öyle konuşmaları. Aslında iyi niyetliler belki ama her defasında maruz kalmak çok yıkıcı oluyor. Allah kolaylık versin kuzum ya. Umarım mucizen seninledir. Hiç test de yapmadın, dayanıyorsun valla iyi.
Yaaa çok tatlıO değilde. Rahmimi bıçaklıyorlar sanki. Çok fena canım acıyor. Kasığımı kesiyolar gibi acıyo. Sanırım rahmim kendini hazırlamaya başladı şayet döllenen yumurta varsa diye. Canım rahmim. İnşallah vardır da bu ay emeklerinin karşılığını alırsınHer ay kızcağız hazırlık yapıyor ama gelen yok giden yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?