- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.281
Betada baktırcam canım progesteron hormonun rahim duvar kalınlığı eğer yeterince olmazsa bebeğin tutunması zor olduğu için
Ayırmış derken kendi çocuğunun kıyafetlerinden miBirde üstüne 2 gündür eltimin evinde kalıyoruz.. Bebek eşyaları ayırmış ne zaman olur bebek ne zaman alırsınız ayy geldiler iyice bana her ay her ay ..
Geçmiş olsun canım çok şükür sizden çıkmıyor malınızdan çıksın belalarBizde durum kötü arabamızın motor gitmiş komple değişicek iki gündür sıkıntıdan maf oldum. Birde adet olcakmış gibi oldukça modum iyice düştü geriliyorum..
İnşallah canım yarın verecem çarşamba günü öğrenirimYaa tamam canım bilgi için teşekkürler inşallah güzel seviyede çıkar Amin
Kendi çocuklarının beşiği mama sandalyesi falan ayırmış .. Sürekli konusunu açıyor halden anlayan yok ..Ayırmış derken kendi çocuğunun kıyafetlerinden mi
Bilmiyorum benim mutfağımda serili çok memnunumHadi ya, kız bu çok saç tutuyo eşim hiç sevmiyo
Tamam kuzum inşallah hayırlı haberle geleyim deAmin canim insallah sağlıkla gelsinetiketle beni de muhakkak canim
Sıkma canını boşver. Kendilerince iyilik yapıyorlar. Allah anlayışlı düşünceli insanları arttrısın hayatımızda.Kendi çocuklarının beşiği mama sandalyesi falan ayırmış .. Sürekli konusunu açıyor halden anlayan yok ..
Ahahha valla aydında 1750 ise orda nasıldır merak söz konusuBence de yeni konu iyidir. Diğer izmir liler de bilgi sahibi olur. Fiyatlar da nedir diye yaz bacımseeymaaa
Estağfirullah gerçekten başkaları da faydalansın çok isterim çünkü o adet günü yaklaşırken bir hevesle bebiş bekleme hevesinin sonrasında adet olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.. amiin ecmain inşallahhYaaa ne kadar gönlü bol bir insanmışsın. Allahım da bebişini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hamileyken kilo almayan da, ne bilim yani
Kızın 9 aylık doğuma gittiği hali benim yemek yemiş halim
Açıkça söyle bence bu konudan rahatsız olduğunu. Eğer direkt konuşamam dersen başkasının böyle davranışlarından ne kadar rahatsız olduğunu anlat o da bir zahmet anlasın.Kendi çocuklarının beşiği mama sandalyesi falan ayırmış .. Sürekli konusunu açıyor halden anlayan yok ..
MERhaba kızlar
Adetimin 3. Günü (31 Temmuz)kan testi verdim 40.4 çıktı kaset test yaptım silik çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi verdim 412 çıktı kaset test yaptım yine silik çıktı bugün adetimin 10. Günü hala silik çıkıyor kan da yükselirken testte neden silik çıkıyor bu durumu yaşayanlar var mı geç döllenme olduğu için mi acaba hala idrara tam geçmedi ne zaman iki çizgiyi net görürüm bu silik testlerin devam etmesi sanki sıkıntı varmış gibi geliyor bana testte silik çıkması acaba kan değerlerini de düşürür mü kafam çok karıştı gerçekten
O ne ay full bakıma mı giriyorsunuz?Ahahha valla aydında 1750 ise orda nasıldır merak söz konusu
Bende çok kilo almamıştım ama önümde kocaman göbek vardıHamileyken kilo almayan da, ne bilim yani
Testlerde problem olabilir farklı marka denedin mi?MERhaba kızlar
Adetimin 3. Günü (31 Temmuz)kan testi verdim 40.4 çıktı kaset test yaptım silik çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi verdim 412 çıktı kaset test yaptım yine silik çıktı bugün adetimin 10. Günü hala silik çıkıyor kan da yükselirken testte neden silik çıkıyor bu durumu yaşayanlar var mı geç döllenme olduğu için mi acaba hala idrara tam geçmedi ne zaman iki çizgiyi net görürüm bu silik testlerin devam etmesi sanki sıkıntı varmış gibi geliyor bana testte silik çıkması acaba kan değerlerini de düşürür mü kafam çok karıştı gerçekten
Yemin ediyorum 9 aylık hali şu anki halim
Kızın 9 aylık doğuma gittiği hali benim yemek yemiş halim
Doçent aydında tek diye herhalde uçmuşts uçmuş bi de ilaçları falan eczaneden aldırmıyor ordan alınıyor her şey 3000-4000 aşağısı hiçkimse çıkmıyorO ne ay full bakıma mı giriyorsunuz?Kayseri’de 600 civarı Acıbadem hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?