2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba . Dün yani 14 ağustos tarıhınde 5. Gun embriyosu transfer edıldı. Dun dınlendım.Bugun makinaya camasır attım. Bı arkadasım hemen uyardı egılıp kalkma dıye. Doktor ılk gun dınlen ertesı gun gunluk hayatına donebılırsın demıstı. Gercekten bu kadar hassas mı olmak lazım? Bir de genital bolgemde kasıntı vardı travocort krem verdı doktor vajına etrafına suruyorum vajina içine girecek dıye korkuyorum ama zararı varmıdır ya ? Doktor bır sey olmaz dedı belkı ben korkmayayım dıye demıstır

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın. Bu kadar hassas olma. Ben transferden 2 saat sonra uçak yolculuğu yaptım, ertesi günde işime geldim. Dr um hareketlerine bağlı değil, keşke o kadar kolay olsa yat 2 gün tamam hamilesin derdik dedi. Günlük işlerini yap ama ağır kaldırma, itme, silkeleme işlemleri yapma. 1 de en az 2 lt su içilmesi gerekiyormuş. Daha daha da önemlisi verilen ilaçların iğnelerin zamanında kullanılması. Artık ondan sonrası Allahın takdiri. Çok uzun ,yorucu, yıpratıcı, psikolojik savaşın zirvesinin yaşandığı bir dönem de Allah yardımcımız olsun inşallah..

Çok teşekkur ederım destegıniz için. Bir de bısey soracagım yemeğin içindeki toz nane veya maydonozu yemek zarar verırmı? Forumlardan okumustum nane maydonoz yemeyin yazıyordu ama yemeklerdeki de buna dahılmı acaba?

Merhaba,bende 8 ağustosta 5.gün embriyosu transferi oldum. Yeni gördüm sayfanızı. Bugün 8.günüm kahverengi lekelenmem başladı. Hemşire hanım coraspini kes dedi. Moralim bozuldu lekelenmeyi görünce. Neyin nesi anlamadım.

canım bana doktorun dediği çiğ salam sosis sucuk, bitki çayları özellikle ada çayı, nar suyu bunlar kesinlikle yasak dedi. Nane maydonoz da istersen birsüre yeme ne olur ne olmaz. Benim evde kedim var, kedi olabilir ama asla kumunu temizleme ve ev kediside olsa aşılıda olsa temas ettiğinde mutlaka ellerini yıka dedi.(eğer evcil hayvanın varsa diye yazıyorum). Sebze meyve ağırlıklı beslen özellikle karpuz lif açısından yüksek olduğu için hem sıvı alımı bakımından hem lif açısından zengin olduğu için bolca tüketebilirsin dedi.

kahverengi lekelenme normal dendi kırmızıya dönerse bizi ara dediler. kahverengi lekelenme tutunma belirtisi de olabiliyormuş. İçini ferah tut stres yapma

kahverengi lekelenme normal dendi kırmızıya dönerse bizi ara dediler. kahverengi lekelenme tutunma belirtisi de olabiliyormuş. İçini ferah tut stres yapma
İnşallah kırmızıya dönmez artık regl görmekten yoruldum:) kaç gün sürüyor acaba biliyor musunuz?

Sabah papağanımı şapur şupur öptüm o da temizdir diye dusunuyorum yakın zamanda yıkamıstım

Yaa benim de dün transferim oldu senle aynı gün ben de hassas olmaya çalışıyorum.
Sanki bi yere eğilince bebişim gidivercek sanıyorum ama tabi öle bişey asla yoookk sen yinede dikkat et. Ben bugün evde küçük küçük yürüyüş yapıyorum 2 3 gün sonrada akşamları yavaş yavaş dışarı yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum. Ama ev işi hiç yapmiyorum.

Sabah papağanımı şapur şupur öptüm o da temizdir diye dusunuyorum yakın zamanda yıkamıstım
sakın yapma hele hele hiç öpme. yıkanmasına bakmıyor enfeksiyon kapabilirsin. bir süre uzak dur derim. kritik bir dönemdesin olmayacak bişeyden dolayı olmamazlık olmasın

Benimde kedim var ama kucağıma alıp çok seviyorum ben hiçte dikkat etmiyorum hatta onu sevmek uğraşmak daha iyi geliyor bana. kumuna asla yaklaşmiyorum ama umarım kedişimden bir zarar gelmez. Benm doktorum kediniz dışarı çıkmıyorsa bir sorun olmaz demişti

inşallah dönmez. 1 ile 3 gün arası sürebiliyormuş ama yoğun değil böyle damla damla.
peçeteye silince geliyor iç çamaşırıma da bir iki ufak leke şeklinde. Hafif de kasık ağrım var. Hiç yaşamadım böyle bişeyi ilk transferim kimyasalla sonuçlanmıştı onda görmedim böyle lekelenme. Hayırlısı artık

siz bilirsiniz ama dışarıya çıkmasalar bile kumunun içinde tuvaletini yapıyor, kumu patilerinin arasına giriyor tüylerinde kalıyor.

kan testi yaptır istersen. yada erken gebelik testinde silik de olsa çizgi çıkıyormuş. HAyırlı haberlerin olsun inşallah

kan testi yaptır istersen. yada erken gebelik testinde silik de olsa çizgi çıkıyormuş. HAyırlı haberlerin olsun inşallah
Amiin inşallah erken gebelik testi yapayım yarın o zaman teşekkür ederim cevaplar için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…