- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
MAŞALLAH canım sağlıkla ilerlesin kucana almayı Nasip Etsin ALLAH Çok büyükKızlar çok şükür bende pozitifi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞALLAH canım sağlıkla ilerlesin kucana almayı Nasip Etsin ALLAH Çok büyükKızlar çok şükür bende pozitifi gördüm
Desteğiniz için teşekkür ederim sürekli ağlama modundayım ilaçlar hormonlar darma duman etti beni inşallah hayallerimize kavuşalım inşallah allahım bize de sağlıkla nasip etsin kaçıncı günü transferinizin, inşallah cok güzel haberler verin bizeMerhaba, hiç canınızı sıkmayın benim de 4 yumurta görünüyordu 3 u boş çıktı 1 yumurtam kaldi ve çok şükür dollendi kalitesi de iyi dedi doktorum da embriyog da ben daha opudan çıktığımda çok ağlamıştım çok üzülmüştüm çok şükür o 1 yumurtam dollendi ona sevindim ve transferim oldu bekliyorum ben de.1 yumurta 1 spermden oluştuk hepimiz siz moralinizi yüksek tutun. 1 tanesi bile yetiyor. Rabbim ol dedikten sonra oluyor elimizden de bir şey gelmiyor maalesef. İlaçlarınızı düzgün kullanın stres yapmayın mümkün olduğunca transferde lazim olacak enerjinizi toplayın :)
İnşallah o bir tane size dünyaların mutluluğunu getirir transfer oldunuz muÜzülme canım benim de 11 taneden sadece 3 tane uygun bulundu ve üçü de 5.gune ulaşıp genetik test yapıldı... ama genetikte sadece 1 tanesi uygun geldi
Arkadaşım erken yapmışsın gibime geldi bence 3. Gün embriosu en erken 8. Günde netleşir 5. Günde 6. 7. Günde gibime geldiki doktorumun söylediği test tarihine kadar sakın test yapmayın bekleyin kaset test kesinlikle yapmayın dedi düşünün ama Nasip tabi kesin bişey diyememekle birlikte stres yapmamaya çalışıp olumlu düşünmenizi tavsiye ederim umarım sürpriz olarak pozitife döner ama benimde kesin bişey sölemem mümkün değil ALLAH biliyorMerhaba, hiç canınızı sıkmayın benim de 4 yumurta görünüyordu 3 u boş çıktı 1 yumurtam kaldi ve çok şükür dollendi kalitesi de iyi dedi doktorum da embriyog da ben daha opudan çıktığımda çok ağlamıştım çok üzülmüştüm çok şükür o 1 yumurtam dollendi ona sevindim ve transferim oldu bekliyorum ben de.1 yumurta 1 spermden oluştuk hepimiz siz moralinizi yüksek tutun. 1 tanesi bile yetiyor. Rabbim ol dedikten sonra oluyor elimizden de bir şey gelmiyor maalesef. İlaçlarınızı düzgün kullanın stres yapmayın mümkün olduğunca transferde lazim olacak enerjinizi toplayın :)
Insallah Allah hayrli,saglikli evlat nasip etsin hepimizeKızlar tüm güzel haberler veren annelerimizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın dün yumurta toplandı benden 6 yumurta toplanmış ve bugun embriyolog aradı sadece 2 tanesi işleme alınmaya uygunmuş. İkisi de döllenmiş. Yarın arayıp tekrar bilgi verecekler. Çok moralim bozuldu hiçbir sey yapasım yok, ilaçlarımı yapmak bile gelmiyor içimden. lütfen bana da dua eder misiniz inşallah o iki embriyom beşinci güne kadar sağlıkla
canım ben ilk attığın resimde bile ikinci çizgiyi çok silik gördüm. 7. gün erken bazıları için. Herkes bir olmuyor. Yarın sabah tekrar yap. Tek embriyo mu transfer edildi sana canım?Hayalet çizgiyi bir tek ben mi görüyorum kızlar yoksa umudu keseyim mi dürüst olun lütfen
Teşekkür ederim canımmHayırlı olsun canım benim
Aminn canım Allah razı olsunMAŞALLAH canım sağlıkla ilerlesin kucana almayı Nasip Etsin ALLAH Çok büyük
Çok sağoluun testim yarın için yok kaset test var elimde oda Çıkmaz zaten cuma günü test günüm onu bekleyeyım dedim. Evet tek embrıyo transfer edildicanım ben ilk attığın resimde bile ikinci çizgiyi çok silik gördüm. 7. gün erken bazıları için. Herkes bir olmuyor. Yarın sabah tekrar yap. Tek embriyo mu transfer edildi sana canım?
Ay masallah darısı basımıza kalp e kadar kalbım gıdecek deger kacken gördünuz keseyı acaba:)Biz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem
Amin. Canim valla bakalım hangi babayiğit olucakOh ne güzel ya maşallah bize çok güzel artsın değerlerimiz çok teşekkürler canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah şu tabloyu bilen bir babayiğit yok mu ya güzel olurdu tablo
Tek embriyo ise zaten çok erken çıkmıyor idrar testinde. Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallahÇok sağoluun testim yarın için yok kaset test var elimde oda Çıkmaz zaten cuma günü test günüm onu bekleyeyım dedim. Evet tek embrıyo transfer edildi
Çok normal kça tane yumurtanın toplandı sizinOpudan sonra kaşık ağrısı normal mi ? Dün opu yapıldı ara ara sağ kasigim ağrıyor gibi oluyor. Acaba aksi bir durum mu var
Geçmiş olsunn canımm benim o hafta hep devam etti ilaçlarını düzenli kullan normalOpudan sonra kaşık ağrısı normal mi ? Dün opu yapıldı ara ara sağ kasigim ağrıyor gibi oluyor. Acaba aksi bir durum mu var