2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canim 10 gün sonra kalp atışında tam kac haftalik olmuş olacaksin bn perşembeye randevu aldim ozmnlara 6 +2 faln olucam kalp ve kese ayni anda gözükür gibi

Kızlar tüm güzel haberler veren annelerimizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın dün yumurta toplandı benden 6 yumurta toplanmış ve bugun embriyolog aradı sadece 2 tanesi işleme alınmaya uygunmuş. İkisi de döllenmiş. Yarın arayıp tekrar bilgi verecekler. Çok moralim bozuldu hiçbir sey yapasım yok, ilaçlarımı yapmak bile gelmiyor içimden. lütfen bana da dua eder misiniz inşallah o iki embriyom beşinci güne kadar sağlıkla gelsin

Hiç canınızı sıkmayın önemli olan yumurtanızın kalitesi miktarı değil. Beslenmenize dikkat edin ilaçlarınızı saatinde kullanın. Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar ya ben de bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım 3. Gün embriyosuydu 6. Gün bugun transferin.

Kızlar ya ben de bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım 3. Gün embriyosuydu 6. Gün bugun transferin.
Ben de 4. Gün erken gebelik testi yapmıştım 5. Gün embriyom var negatif çıktı. Gün olarak benziyor test yapma tarihlerimiz. Başta ben de moral bozdum ama beklemeye devam ediyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum, umarım pozitif görürüz bence ilaçlara devam edin önemli olan zamanında kan testi vermek.

Umarim yaa erken gibi aslında aynı zamanda yapmışız sizinle embriyoların 9. Günü oluyor ama minimum 12 günde çıktığını söylüyorlar da yine de dayanamadım. İnsallah pozitifi görürüz o kadar çok istiyorum ki

Merhaba, hiç canınızı sıkmayın benim de 4 yumurta görünüyordu 3 u boş çıktı 1 yumurtam kaldi ve çok şükür dollendi kalitesi de iyi dedi doktorum da embriyog da ben daha opudan çıktığımda çok ağlamıştım çok üzülmüştüm çok şükür o 1 yumurtam dollendi ona sevindim ve transferim oldu bekliyorum ben de.1 yumurta 1 spermden oluştuk hepimiz siz moralinizi yüksek tutun. 1 tanesi bile yetiyor. Rabbim ol dedikten sonra oluyor elimizden de bir şey gelmiyor maalesef. İlaçlarınızı düzgün kullanın stres yapmayın mümkün olduğunca transferde lazim olacak enerjinizi toplayın :)

Kız yetiştin bize helalçok tebrik ediyorum iki gün sonra binlere cıkar o bnmde 487 ydi iki gün sonra 1347 olmuş
Oh ne güzel ya maşallah bize çok güzel artsın değerlerimiz çok teşekkürler canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah şu tabloyu bilen bir babayiğit yok mu ya güzel olurdu tablo

Üzülme canım benim de 11 taneden sadece 3 tane uygun bulundu ve üçü de 5.gune ulaşıp genetik test yapıldı... ama genetikte sadece 1 tanesi uygun geldi

Çok erken canım 5.gun embriyo bir haftada anca silik çıkıyor üç dört gün sonra tekrarla bence..

Kızlar dondurulmuş ve genetiği uygun 1 embriyom var adet oldum bu ay uygun görülürse transfer yapilacak ama doktor hormonlu mu hormonsuz mu yapayım dedi bilmiyorum dedim.. siz ikisi arasındaki farkı biliyor musunuz? Hormonlu transfer nedir neler yapmam gerekecek yan etkileri var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…