2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Desteğiniz için teşekkür ederim sürekli ağlama modundayım ilaçlar hormonlar darma duman etti beni inşallah hayallerimize kavuşalım inşallah allahım bize de sağlıkla nasip etsin kaçıncı günü transferinizin, inşallah cok güzel haberler verin bize

hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?

Arkadaşım erken yapmışsın gibime geldi bence 3. Gün embriosu en erken 8. Günde netleşir 5. Günde 6. 7. Günde gibime geldiki doktorumun söylediği test tarihine kadar sakın test yapmayın bekleyin kaset test kesinlikle yapmayın dedi düşünün ama Nasip tabi kesin bişey diyememekle birlikte stres yapmamaya çalışıp olumlu düşünmenizi tavsiye ederim umarım sürpriz olarak pozitife döner ama benimde kesin bişey sölemem mümkün değil ALLAH biliyor

Insallah Allah hayrli,saglikli evlat nasip etsin hepimize

Hayalet çizgiyi bir tek ben mi görüyorum kızlar yoksa umudu keseyim mi dürüst olun lütfen
canım ben ilk attığın resimde bile ikinci çizgiyi çok silik gördüm. 7. gün erken bazıları için. Herkes bir olmuyor. Yarın sabah tekrar yap. Tek embriyo mu transfer edildi sana canım?

canım ben ilk attığın resimde bile ikinci çizgiyi çok silik gördüm. 7. gün erken bazıları için. Herkes bir olmuyor. Yarın sabah tekrar yap. Tek embriyo mu transfer edildi sana canım?
Çok sağoluun testim yarın için yok kaset test var elimde oda Çıkmaz zaten cuma günü test günüm onu bekleyeyım dedim. Evet tek embrıyo transfer edildi

Ay masallah darısı basımıza kalp e kadar kalbım gıdecek deger kacken gördünuz keseyı acaba:)

Çok sağoluun testim yarın için yok kaset test var elimde oda Çıkmaz zaten cuma günü test günüm onu bekleyeyım dedim. Evet tek embrıyo transfer edildi
Tek embriyo ise zaten çok erken çıkmıyor idrar testinde. Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Transferımın 13.gunu bulantım ve bas donmem vardı bugun yok normal mi kızlar?

Tüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.

• 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
  • 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir
Bu bılgı ne kadar dogrudur acaba ben kac haftalığım nasıl hesaplarım?

Tablo kolay wordde tablo olustur dıyp buraya yapıştırıyorsun ama telden olmuyor anca bılgısayardan telden nasıl yapıyolar bılmıyorum ben bılgısayardan yapmıstım

Opudan sonra kaşık ağrısı normal mi ? Dün opu yapıldı ara ara sağ kasigim ağrıyor gibi oluyor. Acaba aksi bir durum mu var
Çok normal kça tane yumurtanın toplandı sizin
Yumurta sayısı çok olunca ağrı da fazla oluyormuş diyolar
Benm 25 tane yumurta toplandı 5 6 gün şişkinlik ve ağrı çok fazlaydı ve sonrasında geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…