2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde bugün 7. Günüm ama test yapacak cesaretim yok burda pozitif alan arkadaşları görünce onlar adına çok seviniyorum benimde hemen yapasım geliyor sonra vazgeçiyorum Arkadaşlar tüm pozitif haberi alanlara sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı diliyorum 🥰🥰
1-2 gün daha bekle yap bence varsa da çıkıyor yoksa da 🥰 Allah hayırla olumlu haberler almayı nasip etsin 💞

Biz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına♥️
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem 🙈🙈🙈

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bereket gibi yağdırıyo Rabbimiz farkında misınızız🥹😍bekleyenlerede iyi haberler almayı nasip etsin Rabbimiz topikte liste yapmayı bilen yokmu tablo hazırlasa keske
Özomm aminn aminnn😍🤲🏻 topiği biriniz üstünüze alabilirsiniz
Eğer alacaksanız kazen abiyi etiket edelim canım bence tablonuz olsun😍

Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına♥️
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah 🥰 keseyi gördüğünde kaç hafta ve kaç betaydı

Biz de seni merak etmiştik göremeyince çok şükür sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

Herkese selam 👋 ben de ilaçlarımı aldım bugün. Çok heyecanlıyım . 8 sene sonra ilk defa deniyorum . Alırım bi duanızı🙏 Rabbim isteyene hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin ❤️

Eklentiler

• 29FFA128-8FAD-4AC5-8760-B5C0E0754BE3.jpeg
    29FFA128-8FAD-4AC5-8760-B5C0E0754BE3.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 41
  • A048EA14-D40D-4486-9F43-245928B8F82A.jpeg
    A048EA14-D40D-4486-9F43-245928B8F82A.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 39
ayy canm cok sevindim eski olumsuzluklarını unut illaki olucaktı birgün oda bu zaman olsun inan cok sevindim strese yer yok anin keyfini cıkarın cok yollardan gectik hepimiz oyüzden biraz sevinmekten zarar gelmeZ😍
Aminnn canım çok teşekkür ederim daha az stres yapmamaya çalışıyorum yapmıycam olumlu süreç başladı diyelim pozitif düşünüyorum pozitifi gördüm sağlıkla devam etmesini ALLAH tan yürekten diliyorum tüm isteyen arkadaşlarımın senin benim sağlıkla devam etsin die DUA cıyım Arkadaşım çok Aminnn🙏🦋🐬

X