- 24 Şubat 2022
- 61
- 59
- 28
Nasıl rapor alabilirim ki ?Canım işin ağırsa başlamamanı tavsiye ederim.. biz maalesef kolay bebek sahibi olanlardan değiliz.. onca iğne ilaç emek var.. sen daha iyi bilirsin ama bana kalırsa bebeğin daha sıkı tutunana kadar rapor ya da izin al
İnşaallahBayadır yok evet inşallah sıkıntı yoktur
1-2 gün daha bekle yap bence varsa da çıkıyor yoksa daBenimde bugün 7. Günüm ama test yapacak cesaretim yok burda pozitif alan arkadaşları görünce onlar adına çok seviniyorum benimde hemen yapasım geliyor sonra vazgeçiyorum Arkadaşlar tüm pozitif haberi alanlara sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı diliyorum
Ben açtım ama hiç bilmiyorum nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olursa seve seve yaparımKızlar hepinizi tebrik ediyorum bereket gibi yağdırıyo Rabbimiz farkında misınızızbekleyenlerede iyi haberler almayı nasip etsin Rabbimiz topikte liste yapmayı bilen yokmu tablo hazırlasa keske
Özomm aminn aminnnKızlar hepinizi tebrik ediyorum bereket gibi yağdırıyo Rabbimiz farkında misınızızbekleyenlerede iyi haberler almayı nasip etsin Rabbimiz topikte liste yapmayı bilen yokmu tablo hazırlasa keske
Canım kazen abiyi etiket edelim o oluşturmada yardımcı oluyorBen açtım ama hiç bilmiyorum nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olursa seve seve yaparım
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahBiz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem
Bnde istiyorm ama ben hiç anlamiyorm o işlerden bide aramizda calişmayan var mı o daha iyi yürütür evde bol vakti olan biri araniyo kızlarÖzomm aminn aminnntopiği biriniz üstünüze alabilirsiniz
Eğer alacaksanız kazen abiyi etiket edelim canım bence tablonuz olsun
Kadın doğum doktorun verir canım ..Nasıl rapor alabilirim ki ?
Biz de seni merak etmiştik göremeyince çok şükür sağlıkla kucağına al inşallahBiz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem
Aminnn canım çok teşekkür ederim daha az stres yapmamaya çalışıyorum yapmıycam olumlu süreç başladı diyelim pozitif düşünüyorum pozitifi gördüm sağlıkla devam etmesini ALLAH tan yürekten diliyorum tüm isteyen arkadaşlarımın senin benim sağlıkla devam etsin die DUA cıyım Arkadaşım çok Aminnnayy canm cok sevindim eski olumsuzluklarını unut illaki olucaktı birgün oda bu zaman olsun inan cok sevindim strese yer yok anin keyfini cıkarın cok yollardan gectik hepimiz oyüzden biraz sevinmekten zarar gelmeZ
Hayırlı olsun sürecin Rabbim sanada yaşatsin bu duyguyu inşaAllah herşey güzel olucak merak etmeHerkese selamben de ilaçlarımı aldım bugün. Çok heyecanlıyım . 8 sene sonra ilk defa deniyorum . Alırım bi duanızı Rabbim isteyene hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin
Kız yetiştin bize helalKizlarrr kan değerim 483 çıktı çok şükür Rabbime perşembe günü ikinci kanı verecem inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sürecin Rabbim sanada yaşatsin bu duyguyu inşaAllah herşey güzel olucak merak etme