Çok şükür canım çok şükür sanki hala rüyadayız bizCanim 487 cıkmıs pzt bidaha vericem sonra kese için gün verecekmiş doktor.senin sonucunda cok güzel tebrik ederim canim cok şükür bugünler nasip oldu
İnan kac gündür sizlere dua ediyorum Rabbim onlarada yaşat bu duyguyu dieDarısı tüm bekleyenlerin başına inşAllah ellerinizi karnınıza koyup bizlerede aynı mutluluğu yaşamamızı dileyin lütfen
Ben halen boşluktYım gibi idrak edemedim tamÇok şükür canım çok şükür sanki hala rüyadayız biz
Ayyyy canııımm eksik olma inşallah:) bakalım hayırlısıyla inşallah :)İnan kac gündür sizlere dua ediyorum Rabbim onlarada yaşat bu duyguyu die
Instagram da osman develioğlu hocamın bu embriyolar ve skorlamalarıyla ilgili bi postu var bi bak istersen 3 bb de yüzde 40 50 ihtimalle gebelik vadediyor diye biliyorum belki karar vermende yardımcı olurKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı
Havuz yöntemi diye geçiyor
Ben havuzlama yaptım canım 2. Toplama da daha guzel embrıyolar cıktı ama kararı kendın vermelısın maddi manevi zor bır secenekKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı
Havuz yöntemi diye geçiyor
Aynı ben :)Benim transferden bir gün sonra başladı bir hafta sürdü neredeyse çok sıktı ve şiddetliydi şu an nadir oluyor yine var ama
Ben nıye aglayamadım acaba sonra cok uzulurum dıye bence cok sevınemıyorumHemde nasıl ağladımmm ağlıyorumsağlkla bekleyen herkese gelsin inşallah canım
Bende hep hayalini kurardım öğrendiğim gün kesin çok ağlarım diyordum ama hiç öyle olmadı dediğin gibi gerçekten oldu mu ilerleyecek mi düşüncesi daha ağır basıyor sanırımBen nıye aglayamadım acaba sonra cok uzulurum dıye bence cok sevınemıyorum
Aynen kendime bakıyorum cok sacma ınsan bı havalara ucar yok olmadı eşimde de olmadıBende hep hayalini kurardım öğrendiğim gün kesin çok ağlarım diyordum ama hiç öyle olmadı dediğin gibi gerçekten oldu mu ilerleyecek mi düşüncesi daha ağır basıyor sanırım
İnşallah Rabbim o günü gösterip kalp atışlarını duyduğumuzda gerçekten sevineceğiz inşallahAynen kendime bakıyorum cok sacma ınsan bı havalara ucar yok olmadı eşimde de olmadı♀
Insallah canım hayırlısıyla saglıklıca saglamca:)İnşallah Rabbim o günü gösterip kalp atışlarını duyduğumuzda gerçekten sevineceğiz inşallah
Sizin doğal siklus mu ilerlemişti acabaInsallah canım hayırlısıyla saglıklıca saglamca:)
Dondurulmus embrıyo transfer dogal siklusSizin doğal siklus mu ilerlemişti acaba
Dondurulmus embrıyo transfer dogal siklus
Ben progesteronlaro transferden once kullanmaya basladım transfer gunu ovıtrelle 4 gun sonra da 2 tanr gonapeptyl kullandım ondandır bence hep agrım oldu sımdıde var gercı bel agrısıEvet benimde o şekilde peki belirtiniz var mıydı acaba çünkü bende sizin gibi ilaç iğne bişi kullanmıyorum belirtimde yok ta:)