2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yok ya valla belirtisinden değil daha çok erken olduğunu düşünüyorum da tedirgin oluyor insan işte.

Canım bak ben çok araştırdım bu sadece örnek belirti hiç olmayıp pozitifi görende çok var ALLAHın izniyle bizde görücez

İnsallah benimki de geçer test yaptınız mı acaba ? Tedirgin oluyorum ya olmadı mı tutmadi mi vs diye daha çok erken bunu düşünmek için ama öyle işte.
7.günümde testte 8.günden itibaren de kanda pozitif çok şükür bende çok endişe etmiştim ama çok şükür oldu siz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Eki Görüntüle 3285587 Canım bak ben çok araştırdım bu sadece örnek belirti hiç olmayıp pozitifi görende çok var ALLAHın izniyle bizde görücez
Amin inşAllah canım ya 2. Denememiz bu bizim sürekli yatmak insanı negatif düşüncelere sokuyor bence bugün daha pozitifim. Herşey çok güzel sorunsuz oldu bizim hiç aksilik olmadı ilkinde biraz aksilikler olmuştu. Rabbim mükafatlandırsın inşAllah bizleri bekleyen herkesiiii

Aminnn canımmm Benimde 2.
İlkinde boş gebelik yaşamıştım bitti gitti
Şuanki de şöyle bende stres yaptım ilk günler yatmaktan yada heyecandan düşün yani transferde çok sıkışıktım vs çok sancılı geçti sondayla doktorum saolsun rahatlattı hemen sonra ama taktım da taktım sonra öncekilere baktım gereksizmiş yaptıklarım Öncekilerde kabız olmıuştum bu sefer nie olmadım Dedim ama aç karnına 2 kaşık zeytinyağ kuru kayısı yiorum çok su içiyorum ek içtiğim Bayaaa ilaçlar var Kabız olmamam normal
kasıklarm nie çok ağrımıO sonra nette baktım birçok kadın ne kabız olmuş ne ağrı çekmiş ama pozitifii görmüş birçok kadında belirti yaşamış pozitifi görmüş
Sonra düşündüm ee o zaman bu Nasipte varsa olucak artık sırf yatmıorumda kalkıorum yürüorum oturuyorum vs Ama Genede ALLAH Yolumuzu açık etsin arkadaşımmm pozitifleri göreceğimize odaklanalım cümleten herkes görsün sende bende görelim

İnsallah canim hep mi vardı yeni mi başladı. Gerçi doktoruma yazdım o da hafif olabilir dedi.
Benim transferin ertesi günü başladı ağrı hatta sabahları bazen çok şiddetli oluyor adet olacakmışım gibi ama benim doktorumda normal dedi,ekstra bel ağrımda oluyor hafiften

Çok doğru inanmak lazım stres yapmamak lazım ama şu beklemek içi bayağı insanı yoruyor askında 48 saat içinde tutunuyor embrıyo ama bizimde en stres yaptığımız gün o ilk günler oluyor Rabbim yardımcımız olsun :)

Aminnn canımmm evet o ilk günler gerçekten bende yaptım stres ama geçti gitti boşunaymış aslında elimizde değil emek veriyorum beklenti içindeyiz hayatımızın en güzel olumlu beklentilerinden ama bu stresi genelde herkes yapıyor bundan sonra yapmamaya çalışalım olumlu pozitif sonuçlar alalım sağlıkla ilerlesin ALLAH ın izniyle temennim bu yönde Bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarım Ve kendim için

Canim 487 cıkmıs pzt bidaha vericem sonra kese için gün verecekmiş doktor.senin sonucunda cok güzel tebrik ederim canim cok şükür bugünler nasip oldu
Evet güzel yükselmiş canım seninde maşallah iki gün daha beklicez ikimizde desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…