2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben progesteronlaro transferden once kullanmaya basladım transfer gunu ovıtrelle 4 gun sonra da 2 tanr gonapeptyl kullandım ondandır bence hep agrım oldu sımdıde var gercı bel agrısı
Benim tam doğal olmuŞ benim Progestan dışında hiç bişi kullanmadım hayırlısı olsun inşAllah sabredeceğiz bakalım :)

Benim tam doğal olmuŞ benim Progestan dışında hiç bişi kullanmadım hayırlısı olsun inşAllah sabredeceğiz bakalım :)
Bende progestan dışında hiçbir şey kullanmadım belirti mi Progestan mı bilmiyorum ama bel ağrısı kaşık ağrısı çok fazla yarın kan vereceğim. 6. Gün test yaptım negatifti bir daha yaptım yine negatif artık kanda görmek en iyisi dedim hayırlı haberler alırım inşallah

Ayyy hayırlısyla pozitifi görür havalara uçarsın inşAllaaahh

Instagram da osman develioğlu hocamın bu embriyolar ve skorlamalarıyla ilgili bi postu var bi bak istersen 3 bb de yüzde 40 50 ihtimalle gebelik vadediyor diye biliyorum belki karar vermende yardımcı olur
Çok teşekkür ederim canım evet şimdi baktım zaten karar vermiştim çift transfer isteyeceğim bakalım nasip inşallah tutar bir daha bu aşamalara tekrardan gelmem Allah’ın izniyle
Ben havuzlama yaptım canım 2. Toplama da daha guzel embrıyolar cıktı ama kararı kendın vermelısın maddi manevi zor bır secenek
Halişim zaten gene neredeyse tüp bebek kadar gene aynı ücreti vereceğim elimdeki embriyoları kullanacağım.

Ben nıye aglayamadım acaba sonra cok uzulurum dıye bence cok sevınemıyorum
Benim de üç kaybim olunca idrarda çift çizgi görünce aglayamadim ama nasip olurda bebeğimi kucağıma alabilirsem o hastane odasında hıçkıra hıçkıra bağırarak aglayacam ahdim olsun öyle hasretim yıllardır pozitif görmek yetmiyor malesef rabbim hepimizin yüzünü güldürsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amin insallah canım

Merhaba arkadaşlar daha öncede bu topige yazmıştım, transfer olmayacaktım sadece havuz yapılacaktı ama bugün adetin 12. Gününde doktor rahîm ve yumurtaları beğendi ve transfer yapalım dedi, inşallah 19 Ağustosta transferim var ... Transfer öncesi yaptığınız neler var doktor tavsiyesi ile olan Allah hepimizin kucağını evlatla doldursun

Arkadaşlar beni bişi sormak istiyorum tüp bebekte kullanılan ilaçlar adeti baskılıyormu yoksa sadece pozitif olanlarmı adet görmüyor

Arkadaşlar beni bişi sormak istiyorum tüp bebekte kullanılan ilaçlar adeti baskılıyormu yoksa sadece pozitif olanlarmı adet görmüyor
Progestan ve türevi ilaçlar genelde baskılıyor ancak bıraktıktan sonra regl olabiliyorsunuz. Ancak bazı bünyelerde oda işe yaramıyor testten önce regli olanlarda var ancak genel konuşursak evet baskılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…