Benim tam doğal olmuŞBen progesteronlaro transferden once kullanmaya basladım transfer gunu ovıtrelle 4 gun sonra da 2 tanr gonapeptyl kullandım ondandır bence hep agrım oldu sımdıde var gercı bel agrısı
Bende progestan dışında hiçbir şey kullanmadım belirti mi Progestan mı bilmiyorum ama bel ağrısı kaşık ağrısı çok fazla yarın kan vereceğim. 6. Gün test yaptım negatifti bir daha yaptım yine negatif artık kanda görmek en iyisi dedim hayırlı haberler alırım inşallahBenim tam doğal olmuŞbenim Progestan dışında hiç bişi kullanmadım hayırlısı olsun inşAllah sabredeceğiz bakalım :)
Ayyy hayırlısyla pozitifi görür havalara uçarsın inşAllaaahhBende progestan dışında hiçbir şey kullanmadım belirti mi Progestan mı bilmiyorum ama bel ağrısı kaşık ağrısı çok fazla yarın kan vereceğim. 6. Gün test yaptım negatifti bir daha yaptım yine negatif artık kanda görmek en iyisi dedim hayırlı haberler alırım inşallah
Çok teşekkür ederim canım evet şimdi baktım zaten karar vermiştim çift transfer isteyeceğim bakalım nasip inşallah tutar bir daha bu aşamalara tekrardan gelmem Allah’ın izniyleInstagram da osman develioğlu hocamın bu embriyolar ve skorlamalarıyla ilgili bi postu var bi bak istersen 3 bb de yüzde 40 50 ihtimalle gebelik vadediyor diye biliyorum belki karar vermende yardımcı olur
Halişim zaten gene neredeyse tüp bebek kadar gene aynı ücreti vereceğim elimdeki embriyoları kullanacağım.Ben havuzlama yaptım canım 2. Toplama da daha guzel embrıyolar cıktı ama kararı kendın vermelısın maddi manevi zor bır secenek
Benim de üç kaybim olunca idrarda çift çizgi görünce aglayamadim ama nasip olurda bebeğimi kucağıma alabilirsem o hastane odasında hıçkıra hıçkıra bağırarak aglayacam ahdim olsun öyle hasretim yıllardır pozitif görmek yetmiyor malesef rabbim hepimizin yüzünü güldürsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBen nıye aglayamadım acaba sonra cok uzulurum dıye bence cok sevınemıyorum
Amin insallah canımBenim de üç kaybim olunca idrarda çift çizgi görünce aglayamadim ama nasip olurda bebeğimi kucağıma alabilirsem o hastane odasında hıçkıra hıçkıra bağırarak aglayacam ahdim olsun öyle hasretim yıllardır pozitif görmek yetmiyor malesef rabbim hepimizin yüzünü güldürsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benimde doğal siklus, şuan sadece duphaston kullanıyorum canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBenim tam doğal olmuŞbenim Progestan dışında hiç bişi kullanmadım hayırlısı olsun inşAllah sabredeceğiz bakalım :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim bağışlasın Rabbim bizlerede bu duyguyu yaşatsınKızlar transferin 5.günüydü bugün beta hCG 53 çıktı çok şükürRabbim bekleyenlere de nasib etsin inşallah
ALLAH sağlıkla kucana almayı Nasip etsin arkadaşım tebrik ederimKızlar transferin 5.günüydü bugün beta hCG 53 çıktı çok şükürRabbim bekleyenlere de nasib etsin inşallah
Her gün dua ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. İnşallah sizin de pozitif haberlerinizi duyarızHayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim bağışlasın Rabbim bizlerede bu duyguyu yaşatsın
Sağol kızum Allah razı olsunALLAH sağlıkla kucana almayı Nasip etsin arkadaşım tebrik ederim
Amin canımHer gün dua ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. İnşallah sizin de pozitif haberlerinizi duyarız
Maşallah canım 5. Gün için mükemmel bi değerKızlar transferin 5.günüydü bugün beta hCG 53 çıktı çok şükürRabbim bekleyenlere de nasib etsin inşallah
Progestan ve türevi ilaçlar genelde baskılıyor ancak bıraktıktan sonra regl olabiliyorsunuz. Ancak bazı bünyelerde oda işe yaramıyor testten önce regli olanlarda var ancak genel konuşursak evet baskılıyor :)Arkadaşlar beni bişi sormak istiyorum tüp bebekte kullanılan ilaçlar adeti baskılıyormu yoksa sadece pozitif olanlarmı adet görmüyor
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar koyulaşma var mı diye merak edip iki gün sonra tekrar idrar testi yaptım çok şükür miniğim bana tutunmaya devam ediyor salı günü kan verecem