2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım eminim mutluluktan aglamissindir anneee ben geliyorum diyor minnoş rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlı olsun

İşte yıllarımız böyle boşuna geçip gidiyor, haklısın. Umarım bu defa bebeğine kavuşursun

bişey olmaz telaşlaniyoruz işte cqbucak görelim die dün geceden beri migrenim tuttu ilaç yasak parol dışında mahfetti beni agrı parolda asla etki etmiyo bende sınavlar başladi Rabbim kolaylık versin

bişey olmaz telaşlaniyoruz işte cqbucak görelim die dün geceden beri migrenim tuttu ilaç yasak parol dışında mahfetti beni agrı parolda asla etki etmiyo bende sınavlar başladi Rabbim kolaylık versin
Rabbim şifa versin canım migrenim yok ama tuttu mu benimde çok fena tutuyor arvelesten başka ilaç kesmiyor ne yapıcaz bakalım

Kızlar önceden bir sürü değişik gebelik testi markası vardı. Dün test alayım dedim normal kaset test olarak hep artimed var 4 eczane gezdim hepsi aynı. Ama içerisindeki kaset testler hep farklı.

Erken gebelik testleri daha hassas onlardan kullansaydınız daha iyi sonuç alırsınız

İlginç gerçekten aynı pakette farklı testler olması. Siz dün 4. günde çift çizgi görmüştünüz sanırım. Bunlarda da ikinci çizgi var

7 ağustosta dönmüş embriyo transferi oldum, 5. Gün embriyosuydu. Hiç bir ağrım, sızım ya da belirtim yok. Normal mi?
Normal belirtiler için daha çok erken. Kan tahliline yakın belki başlar ancak genelde 5. Haftadan yani kan tahlininden sonra başlıyor 9 ay hiç belirtisi olmayan bile var tutunmada bel ağrısı göğüs ağrısı olabiliyor ama herkeste değil. 2 çocuk doğuran aynı kişinin bile hamilelikleri aynı olmuyor herkesin bünyesi fiziki durumu psikolojisi farklı. Belirti arayıp kendinizi yıpratmayın

İlginç gerçekten aynı pakette farklı testler olması. Siz dün 4. günde çift çizgi görmüştünüz sanırım. Bunlarda da ikinci çizgi var
Evet canım 4.gündü işin tuhafı sabah 4 gibi aynı marka test yaptım içinden daha farklı test çıktı. Onda daha da silik çıktı. Böyle saçmalık görmedim

Rabbim şifa versin canım migrenim yok ama tuttu mu benimde çok fena tutuyor arvelesten başka ilaç kesmiyor ne yapıcaz bakalım
Benmde ilacım alvers ya çok iyi agrı kesici ya kan verdim bu arada arycaklar bni iki saate

Kızlar kasik ağrınız oldu mu benim 3. Gün bugün biraz sağ kasik ağrım var da. Ama
İlk günden bu yana var nerdeyse pek geçmedi. Normal mi bilemedim.

Kızlar kasik ağrınız oldu mu benim 3. Gün bugün biraz sağ kasik ağrım var da. Ama
08.08 benım transfer günüm. İlk iki gün bacaklarım ağrıdı onun dışında hiç bir belirtim olmadı 4. Günüm artık evin içinde ufak işlerimi yapmaya başladım onun dışında hep dinlendim. Bende belirti arıyım duruyorum

Benim transferden bir gün sonra başladı bir hafta sürdü neredeyse çok sıktı ve şiddetliydi şu an nadir oluyor yine var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…