Bende bu testle aynı siliklikte öğrenmiştimEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi .8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
Amin canım. Birkaç gündür yapıyordum erken gebelik testi zaten. Bugün sabah gördüm çift çizgiyiBende bu testle aynı siliklikte öğrenmiştimhayırlı olsun Rabbim devamını getirsin inşallah
Amin inşallah siz ne yaptınız kaçıncı gündesinizSağlıkla gelsin inşallah
Yaaa en çok sizi merak ediyordum rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canımEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi .8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
08.08 transfer günüm bugün 5. Günüm ama hiç belirtim yok Progestan fitil kullanıyorum sadece sperm problemimiz vardı bu 2. Denememiz:)Amin inşallah siz ne yaptınız kaçıncı gündesiniz
Ayyyyyyt çok mutlu oldummm çoookkkkEki Görüntüle 3285901
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin bebişi tebrik ederimAmin canım. Birkaç gündür yapıyordum erken gebelik testi zaten. Bugün sabah gördüm çift çizgiyi
İdrar testi yapacak misin canim08.08 transfer günüm bugün 5. Günüm ama hiç belirtim yok Progestan fitil kullanıyorum sadece sperm problemimiz vardı bu 2. Denememiz:)
İnşallah canım benim. Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinBende bugün üçüncü betama baktıracağım inşallah her şey yolundadır
Canım benim teşekkür ederim. AminYaaa en çok sizi merak ediyordum rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah.Eki Görüntüle 3285901
Amin canım. Teşekkür ederim. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah.
AminMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin bebişi tebrik ederim
Maşallah Rabbim bağışlasın darısı başımızaEki Görüntüle 3285901
Canım benim Rabbim sana da tüm bebek özlemi çeken annelere de nur topu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahAyyyyyyt çok mutlu oldummm çoookkkksağlıkla ilerlesin inşAllaaahhh bana da dua etttt lütfen :)
Amin canım. İnan ki tüm bebek sahibi olmak isteyenlere kalpten dua ediyorum. Sağlıklı bebekleriniz olsun. Rabbim elinizi neye atsanız anne olmanız için onu vesile kılsın inşallahMaşallah Rabbim bağışlasın darısı başımıza