2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sen onları boşver asla kulak asma bak bizim kendi annelerimiz dışında hiç kimse bilmiyor asla söylemedim hatta bu süreçte çevremden bilerek uzaklaştım bana ne iyi geliyorsa ben onu yaptım kimseyi aramadım gitmedim kafamı dinledim hep benim annem ve kayınvalidem biliyordu sadece öyle ortamlar da çok fazla bulunmamaya çalış bulunduğun zaman da asla kulak asma hayırlısı de geç ben öyle yapıyorum insanlar konuşur yargılarlar kendi başına gelmeyen hiç kimse karşıdakini anlamaz asla boş boş konuşurlar sadece çevrenin seni etkilemesine izin verme bu süreçte psikoloji ve stres çok önemli kendini iyi hissetmek için çaba göster sana iyi geleni yap
bir böyle düşünen benmiyim diyp kendimi sorguluyordum arkadaşlarla görüşmek istemeyen en yakın arkadşında olsa amann şimdi gene çocuk soracaklar diyip son anda görüşmekten vazgeçtğim için hep sorguluyordum kendimi yanlış mı yapıyorum diye ama sanırm yalnız değilim :))

Merhaba bende ayın 7 de başladım cem hocaya.ben Gökalp ve Cem hoca arasında kalmıştım.ama Gökalp Kayseri'de olduğu için bende karadenizden gidip geleceğim için çok zor olacak diye İstanbul bruksele başladım.suan adeti bekliyorum bitince rahim filmi çekilecek aynı zamanda doktor vitaminler verdi eşimde sorun olmamasina rağmen ona bile vitamin verdi madem bu işi yapıyoruz en kalitelisini bulalım dedi☺️ikinci adette eğer yumurta sayısında sıkıntı çıkmazsa opu için işlemlere baslicaz.rabbim hepimizin yolunu kolaylaştırsin🤲
Aminn canim insallahh rabbim yar ve yardımcımız olsun🤲🌺 hangi ildeydiniz...bende aşılama zamanı doktor araştırdım ettim ama Gökalp hocaya rastlamamistim.komsum ona gidiyormuş.anllati araştırdım iyi başarılı görünüyor ...cem hoca da iyi ne kadardi ücreti..bu süreç maddi manevi zorlu süreç inşallah kucagimiz boş kalmaz...Ağustos baslari gibi gideceğiz bakalım ne diyecek hoca bı takım durumlar var ama hoca bir ümit ..Samsun'dan yolculuk yapacağız artık🤲🌺👶

Çok yer gezdiğimiz zaman daha da yıpratıcı oluyor bize normal yolla şansınız yok zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlayın dedikleri zaman 2 seneye yakın sürede hep normal olmasını bekledik ama bu süre içinde de hep doktor doktor gezdik hem çok yordu bizi hem de çok yıprattı maddi manevi çok yıprandık en son artık her gittiğimiz doktor tek çağreniz tüp bebek deyince yapacak bir şey yok deyip tüp bebeğe karar verdik ben öncesinde aşılama düşündüm ama aşılamanın olma ihtimali de çok düşük olunca risk almadan tüp bebeğe başvurduk zaten yeterince zaman kaybetmiştik bide zaman geçtikçe sperm sayısı da etkileniyor dediler düşüş oluyor kalitesi azalıyor dediler apar topar başladık 1.deneme negatif oldu şimdi 2.denemeye hazırlanıyoruz bugün adetimin 2.günü benimde gittim ilaçlara başladık bakalım Rabbim hepimize yardım etsin çok zor emeklerimizi boşa çıkartmasın Allahım inşallah 🤲
Merve hanımm ayrıntılı bir şekilde yazıp bilgilendirdiğiniz için tesekkur ederım ve sizin adınıza doğru doktorlara denk geldiğiniz için sevindim.. inşalallah bı transferınızde mucızenızı sağlıkla kıcagınıza alırsınız

bir böyle düşünen benmiyim diyp kendimi sorguluyordum arkadaşlarla görüşmek istemeyen en yakın arkadşında olsa amann şimdi gene çocuk soracaklar diyip son anda görüşmekten vazgeçtğim için hep sorguluyordum kendimi yanlış mı yapıyorum diye ama sanırm yalnız değilim :))
Hayır yalnız değilsin 😂😂 yapacak bir şey yok beni kötü etkileyen kim olursa olsun bu dönemde asla görüşmeme kararı aldım sessiz huzurla sürecimi geçiriyorum valla çokta iyi oluyor 😂😂

evet önemli olan o diğer türlü tedavi erteleniyor ilaca yanıt vermeyince yada doz yükseliyo oda direk hormon ödem yapıyo
Aynen öyle ödem çok zorluyor bide yaz ayı zaten sıcak basmaları duygu değişimleri falan çok tavan yaptığı için gergin oluyoruz ister istemez

Merve hanımm ayrıntılı bir şekilde yazıp bilgilendirdiğiniz için tesekkur ederım ve sizin adınıza doğru doktorlara denk geldiğiniz için sevindim.. inşalallah bı transferınızde mucızenızı sağlıkla kıcagınıza alırsınız
Amin inşallah bu kez çabalarım emeklerim pozitifle karşılık bulur hepimiz inşallah pozitifleri görürüz Rabbim yormadan nasip eder inşallah her birimize minik kalplerimizi ♥️♥️

Kizlar bende pcosluyum 2. Adetimi oldum transfer günü bekliyorum günde 4 tane estrofem coaspirn birde OMEGA 3 kullanıyorum
Canım aynı süreçteyiz bende 2. adetimi oldum günde 3 tane içiyorum estrofem ama başka bişi içmiyorum 💖

Bende öyle şu ana kadar herşey yolunda gitti kan sonuclarim filan hep istediği gibi inşallah sonucum da öyle olur isyan etmek değil ama artık çok koyuyor. 4 yıllık evliyim ilk iki sene düşünmedik ama yine de zor bir süreç. Görümcem Eylül'de evlendi Ekim'de hamile kaldı öyle olunca bana bin kat daha zor geldi. Bayramda aynı evdeydik hep çocuk muhabbeti açtı gelen giden sen kaç yıl oldun sirani kaptirdin filan ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. İnşallah bizlere de nasip olur.
Bende aynı şeyleri yaşadım eltim evlendi hemen hamile kaldı ben sonra evlendim ama aramızda 1 sene bile yok hemen şimdi oklar bana dönüyor her bir araya gelince . İnsanlar çok düşüncesiz maalesef allah başa vermeyince kimse anlamaz sizin ne hissettiğinizi 😔

Aminn canim insallahh rabbim yar ve yardımcımız olsun🤲🌺 hangi ildeydiniz...bende aşılama zamanı doktor araştırdım ettim ama Gökalp hocaya rastlamamistim.komsum ona gidiyormuş.anllati araştırdım iyi başarılı görünüyor ...cem hoca da iyi ne kadardi ücreti..bu süreç maddi manevi zorlu süreç inşallah kucagimiz boş kalmaz...Ağustos baslari gibi gideceğiz bakalım ne diyecek hoca bı takım durumlar var ama hoca bir ümit ..Samsun'dan yolculuk yapacağız artık🤲🌺👶
Ben Giresun'dayim canım.gokalp hocada uzun zamandır takibinde gerçekten başarılı gitme imkanınız varsa mutlaka peşine düşün derim.crm hoca ve Gökalp hoca benim takip ettiğim önce Allah'a sonrada kendilerine güvendiğim iki hocadır.ben cem hocaya 2400 muayene ücreti verdim 6 ay geçerli olucak.49 bin tüp bebek ücreti.ilaclar bazı tahliller ve havuz yöntemi hariç fiyatı.samsundan direk uçuş yokmu ben giresundan aktarmalı bulmuştum ve araları çok uzun saatlerdi o yüzden gidemedim.ama cem hocamda alanında çok iyi hatta Türkiye'de 3.iyi doktor dediler bana ☺️

Amin canım inşallah hayırlı olsun inşallah pozitifi görürüz hepimiz 🤲♥️ nerede tedavi görüyorsun
Canım bende Ankara'da özel doktorum var onda tedavi görmeye başladım işlemler de adette başlayacak bakalım hocam çok iyi elhamdülillah bu yüzden şanslıyım çok şükür 🤲🏻☺️

Bende aynı şeyleri yaşadım eltim evlendi hemen hamile kaldı ben sonra evlendim ama aramızda 1 sene bile yok hemen şimdi oklar bana dönüyor her bir araya gelince . İnsanlar çok düşüncesiz maalesef allah başa vermeyince kimse anlamaz sizin ne hissettiğinizi 😔
Benim görümcem benden 4 yıl sonra evlendi. Olmadığını da biliyordu hayallerimi de 😔 onun bilmesi önemli değil de başkaları ısrarla kalabalikta soruyor bayramlari düğünleri filan sırf bu yüzden sevmiyorum. Zaten son zamanlarda bende arkadaşlarımla filan görüşmüyorum bebek muhabbetj oluyor diye günlerden de çıktım

Merhaba kızlar bende regl ile tekrar başlıyorum inşallah. Bu cuma ya da Cumartesi doktora giderim büyük ihtimalle tekrar kist yoktur umarım. Aksilik olmazsa ağustos da transfer olacak
Merhabalar.. ben bu hafta transfer olacaktim ama hic olmayan bisey oldu ve kist cikti ultrasyonda.. doktor bu sekilde transfer yapamam dedi iptal oldu.. sizde de kist vardi sanirim doktorunuz ne yapti kist ne kadar surede kayboldu.. ben iki adet bekleyecegm...

Benim görümcem benden 4 yıl sonra evlendi. Olmadığını da biliyordu hayallerimi de 😔 onun bilmesi önemli değil de başkaları ısrarla kalabalikta soruyor bayramlari düğünleri filan sırf bu yüzden sevmiyorum. Zaten son zamanlarda bende arkadaşlarımla filan görüşmüyorum bebek muhabbetj oluyor diye günlerden de çıktım
Çok haklısın …
Bazen bende evden bile çıkmak istemiyorum
Her yerde sanki yeni çocuğu olanlar bebek arabaları pusetler
Avm gidiyoruz öyle pazara gidiyoruz öyle
Eşim de diyor sen çok takıyorsun ondan görüyorsun elimde değil kim😞😢
Ne kadar kötü bir psikolojideyiz aslında bazen çok üzülüyorum kendime
Ama insanlar da buna çok büyük etken …

kızlar bende ikinci tedavim pazartesi opu olacağım. Süreçlerimizi buradan takip edelim inşallah

X