2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sende de yumurtlama mı oldu acaba bende yumurtlama olmuş çatlama olmamış dedi ve iptal etmişti. Normalde yeni regl ile başlatıyor ama benim bayrama denk geliyordu.
Reglimin 21.günü yumurtlama olmaması için bir iğne verdi bana onu vuruldum dün gece regl oldum pazartesi doktora gidicem başlayacağız inşallah. İçimden bir ses bu ay da bişey çıkacak gibi geliyor hayırlısı

Neye göre adet bekleniyor transfer için?PCO olanlarda mi bekleniyor
Hayır rahim dinlendirme yapılıyor hormon ilaçlarını vücudumuzdan atmak,yumurta toplama sonrası rahmin kendi haline dönmesi için falan filan yani rahmin gebeliğe hazır olması için 2 adet dönemi şu anda drların uyguladığı protokollerden taze transfer yerine rahim dinlendirme sonrası dondurulmuş embriyo transferi tercih ediliyor

Sanırım OPU da fazla yumurta sayısı olanları bekletiyorlar gördüğüm kadarıyla ve bunlar genelde pcos olanlar oluyor
Yani 5 yumurta toplanan arkadaşımda bekledi 25 yumurta toplanan arkadaşımda amaç tamamen kullandığımız ilaçları vücuttan atmak ve opu sonrası enfeksiyona açık olan rahmi dinlendirmek kendi haline dönmesini beklemek pcos ile alakası yok başarı şansını artırdığı için bekleniyor

Sonucu iyi olsun da beklemeye razıyız hepimiz sanırım

Merhaba ben de serdar beye gittim kistimden dolayı iğne oldum ağustos ayını bekliyorum kontrole gideceğim ona göre başlayacağız. Memnun musunuz süreç nasıl ilerliyor
Benim serdar beyde 2.tedavim bu ilk tüp bebek denemesinden kızım var 2 yaşında şimdi 2.çocuk için gidiyorum. Çok memnunum bende pazartesi gidicem kontrole bir sıkıntı olmazsa başlıcaz tekrar

Kızlar size birşey soracağım şimdi ben adeti bklyrm 30 temmuz BAT Ağustos ayı için yüzme kursuna yazıldım Ağustos ta tedavi başlayacak muhtemelen de yumurta toplama felan yapılacak sizce havuza girmemde sakınca olur mu o süreçte?

Bazılarında taze transfer olarak okudum da

Bence havuza girmeyin, enfeksiyon riski artar tabi yine de doktorunuza bir danışın

Evet dediginiz gbi sanirim çatlamamis kist olusmus.. adet olunca gel bi igne verecegim dedi sanirim ayni igne.. ama bu igneden sonra tekrar adet olduktan sonra baslayacagiz oyle anladim.. insallah doktor kontrolunuz olunlu gecer bisey cikmaz artik zamani gelmistir ve olur.. umarim tez zamanda hayirlisiyla ve kolaylikla nasip olur tum isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…