2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.

İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum

ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı☹️Havuz yöntemi diye geçiyor

Kızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.

İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum

ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı☹️Havuz yöntemi diye geçiyor

Instagram da osman develioğlu hocamın bu embriyolar ve skorlamalarıyla ilgili bi postu var bi bak istersen 3 bb de yüzde 40 50 ihtimalle gebelik vadediyor diye biliyorum belki karar vermende yardımcı olur

Ben havuzlama yaptım canım 2. Toplama da daha guzel embrıyolar cıktı ama kararı kendın vermelısın maddi manevi zor bır secenek

Ben nıye aglayamadım acaba sonra cok uzulurum dıye bence cok sevınemıyorum:KK43:
Bende hep hayalini kurardım öğrendiğim gün kesin çok ağlarım diyordum ama hiç öyle olmadı dediğin gibi gerçekten oldu mu ilerleyecek mi düşüncesi daha ağır basıyor sanırım ☺️

Bende hep hayalini kurardım öğrendiğim gün kesin çok ağlarım diyordum ama hiç öyle olmadı dediğin gibi gerçekten oldu mu ilerleyecek mi düşüncesi daha ağır basıyor sanırım ☺️
Aynen kendime bakıyorum cok sacma ınsan bı havalara ucar yok olmadı eşimde de olmadı🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar birşey sorucam bugün transfer hariç 6. Günüm ve bi 100 metre yürüyüşe çıkıp geldim sağ kasık tarafım ve bacağım ağrıdı uzandım halen hafif Var ama Nasip artık 🙏🦋🐬

Evet benimde o şekilde peki belirtiniz var mıydı acaba çünkü bende sizin gibi ilaç iğne bişi kullanmıyorum belirtimde yok ta:)
Ben progesteronlaro transferden once kullanmaya basladım transfer gunu ovıtrelle 4 gun sonra da 2 tanr gonapeptyl kullandım ondandır bence hep agrım oldu sımdıde var gercı bel agrısı

X