2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İnan ki hiç belli olmuyor. Daha önceki transferimde dedim kesin hamileyim. O kadar gebelik belirtim vardı ki. Midem bile bulanıyordu 10. günde. Ama sonuç negatif oldu. Bir diğer tedavide hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama pozitif oldu fakat sonra düşük oldu. Ben günde 3 er kez çift doz alıyorum ilaçları kuzum. Bende kanda pıhtılaşma da var. İlaçları normal bir insan kadar tolere edemiyor vücudum. Belirtiye bakma yani.
Canımmm pozitifi sende bende isteyen herkeste görüp sağlıkla ilerlesin İlerliycek ALLAHIN izniyle birşey sorucam Hangi genlerde pıhtılaşman benimde mthrc 677 homozigot sadece diğerleri normal oksapar kullanıyorum 🙏🦋🐬

Benim ilk transferim belkide ondan bu kadar belirti arıyorum çok teşekkür ederim cevabın için içim biraz rahatladı sanada çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla gebelik haberi alır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
Amin 🤲🤲 Senin de pozitif haberini almayı dört gözle bekliyorum. Stres yapma sakın

Canımmm pozitifi sende bende isteyen herkeste görüp sağlıkla ilerlesin İlerliycek ALLAHIN izniyle birşey sorucam Hangi genlerde pıhtılaşman benimde mthrc 677 homozigot sadece diğerleri normal oksapar kullanıyorum 🙏🦋🐬
Amin 🤲🤲Faktör 5 Leiden homozigot canım benim düşüklerime neden oldu. 6 düşüğüm var. Ama her pıhtılaşma düşüğe neden olmuyor. Oksapar kullanıyorum ben de canım

Son düzenleme:
Amin 🤲🤲Faktör 5 Leiden homozigot canım benim düşüklerime neden oldu. 6 düşüğüm var. Ama her pıhtılaşma düşüğe neden olmuyor. Oksapar kullanıyorum ben de canım
Anladım canımmm Faktör lerde kan sulandırıcı gerekiyor ve fakat arkadaşımın annesi 3 kürtajdan sonra 37 yaşında ilkini iğneyle doğurdu ikincisini ise 39 yaşında yanlışlıkla kalmış 2 ayı geçince öğrenmiş ki onunda faktörlerde ve başka genlerde vardı Pıhtı düşün iğne kullanmamış doktor önlem amaçlı 3 aydan sonramı ne kullandırmış oda sağlıkla doğdu MAŞALLAH 12 yaşında şuan Benimde 3 kürtajım vardı ama baya problemli dönemler atlattık detayı uzun olucak Belli değil bizim tam olarak nedeni ben strese bağlıyorum
Hamdolsun diyorum Bitti gitti hoş sağlıklı günlerdeyiz
İçini ferah tut canım ALLAHIN izniyle seninde bebişin sımsıkı tutunucak ve sağlıkla ilerleyip doğucak çabalıyoruz ALLAH Takdir etsin Bende inanıyorum kendime olucak 🙏🦋🐬

Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰Seninle aynı günde transfer olmuştuk.Bende 5.gün embriyosu 2 adet
Hiç cesaretim yok benim yaaa ☺️peki bişeler hissettin mi çok merak ediyorum

Canım dusuklerinin sebepleri farklı mı benim üç kayıp da farklı ama birisi doğdu iki ay yaşadı karaciğer büyümesinden vefat etti diğeri genetik hastalıktan kalbi durdu şuan ki minnosum sağlıkla gelir inşallah

Selam arkadaşlar bende dondurulmuş embriyolarım için(3 tane ) ilaçlara başladım estroferm günde 3 ve coraspin günde 1
ilk defa dondurulmuş olacak 2.çocuk için 2.transfer olacak inşlh 21.08 de kontrolüm var 🫠

bu da benim bezelye tanem🥰 22 temmuz iki tane transfer oldu ama tek gebelik Rabbim nasip etti çok şükür darısı tüm isteyen bu yolda emek verenlere inşallah hep dualarımdasınız🌸🤲

Eklentiler

• IMG_6942.jpeg
    IMG_6942.jpeg
    171,8 KB · Görüntüleme: 45
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰Seninle aynı günde transfer olmuştuk.Bende 5.gün embriyosu 2 adet
Hiç cesaretim yok benim yaaa ☺️peki bişeler hissettin mi çok merak ediyorum
Amin canım çok sağol canım. Bişey hissetmedim. Kızımda transfer sonrası şiddetli bel ağrım olmuştu. Ama bu transfer de sadece sık idrarara çıkıyorum. Normalde hep tutarım mecbur kalmadıkça dışarıda lavaboya gitmem.
Şuan tutamıyorum tek belirti diyebilirim 😊 inşallah herkes pozitif haberler verir 😍🥰

Amin canım çok sağol canım. Bişey hissetmedim. Kızımda transfer sonrası şiddetli bel ağrım olmuştu. Ama bu transfer de sadece sık idrarara çıkıyorum. Normalde hep tutarım mecbur kalmadıkça dışarıda lavaboya gitmem.
Şuan tutamıyorum tek belirti diyebilirim 😊 inşallah herkes pozitif haberler verir 😍🥰
Amin inşallah canım☺️💕

X