2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

8 ağustosta transfer olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var benim hiç bir belirtim yok ya 😔
Benim bacak ağrım var sağ tarafta transfer olduktan sonra başlayan her regl olduğumda böyle bir ağrım olur bu belirti mi bilmiyorum ama başka hiç bir belirtim yok bide vücut sıcaklığım arttı oda galiba pregestandan

Benim bacak ağrım var sağ tarafta transfer olduktan sonra başlayan her regl olduğumda böyle bir ağrım olur bu belirti mi bilmiyorum ama başka hiç bir belirtim yok bide vücut sıcaklığım arttı oda galiba pregestandan
Bende de ara ara sıcak basmaları oluyor ama bende onu ilaca yoruyorum başkada bişi hissetmiyorum bakalım beklemekten başka çaremiz yok heralde 🤷🏼‍♀️

8 ağustosta transfer olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var benim hiç bir belirtim yok ya 😔
Canım ben deneyimlemiş biri ve çok inceleyen biri olarak söylüyorum kafana takma rahat ol seni anlıyorum şöyle her gebelik ayrı kimi hiç belirtisiz ağrısız hamiş kalıyor kimi belirtili içini ferah tut özelden de yazabilirsin bende gerçi sonucu öğrenmedim henüz ama daha önceki tecrübe araştırma doktorun söylediklerine dayanarak söylüyorum strese girme bekle arkadaşım 🙏🦋🐬

Merhaba arkadaşlarım. Bende geçen yıl tüp bebekle tedavi olmuş ilk transferimde tutmuştu. Gayet iyi geçen hamileliğim de kontrole gittiğimde preeklemsi geçirdiğimi öğrendim ve 20 gün hastanede yattım ve 20 gün sonunda acil sezeryana alındım bebeğim 1 gün yaşadı ve kaybettim.. Fazla beklememeye karar verdik pazartesi nasipse transferim var dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum🙏🏻 Hepimize güzel hayırlı sonuçlar inşallah nasip olsun🩵

Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Ya bu muhteşem ama 😍 çok sevindim bu kadar erken nasıl belli oldu 🤰 hayırlı olsun. Bence ikisi de tuttu o nedenle pozitif oldu bu kadar erken

Merhaba arkadaşlarım. Bende geçen yıl tüp bebekle tedavi olmuş ilk transferimde tutmuştu. Gayet iyi geçen hamileliğim de kontrole gittiğimde preeklemsi geçirdiğimi öğrendim ve 20 gün hastanede yattım ve 20 gün sonunda acil sezeryana alındım bebeğim 1 gün yaşadı ve kaybettim.. Fazla beklememeye karar verdik pazartesi nasipse transferim var dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum🙏🏻 Hepimize güzel hayırlı sonuçlar inşallah nasip olsun🩵
Rabbim cennetinde kavuştursun inşaallah. Yeni tedaviniz de hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla geçsin. ♥️

Canım benim kasık bel ağrılarım vardı 8 ağustostan beri. Bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı biraz da akıntım var. Ama bunları ilaçlar da yapıyor. Benim çok düşüğüm olduğu için ben tüm ilaçları çift doz kullanıyorum muhtemelen ilaçların etkisini hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu topik uğurlu geldi hamilelik haberleri peş peşe geliyor. Umarım biz de bu güzel haberleri verenlerden oluruz🤲🤲🤲

Canım ben deneyimlemiş biri ve çok inceleyen biri olarak söylüyorum kafana takma rahat ol seni anlıyorum şöyle her gebelik ayrı kimi hiç belirtisiz ağrısız hamiş kalıyor kimi belirtili içini ferah tut özelden de yazabilirsin bende gerçi sonucu öğrenmedim henüz ama daha önceki tecrübe araştırma doktorun söylediklerine dayanarak söylüyorum strese girme bekle arkadaşım 🙏🦋🐬
O kadar zorlu aşamalardan geçiyoruz ki hepimiz ben tam bir yıl önce başlamıştım aslında tüp bebek tedavisine yanlış doz ilaç uygulamışlar ohss başladı ve tedavi ertelendi sonra opu sırasında ana damarı delmişler ve benim çok keskin bir ağrım başladı doktor yumurtalığımın döndüğünü ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi derken ameliyatta yumurtalığın dönmediğini ama iç kanama geçirdiğimi söylediler 4 ünite kan kaybetmişim laparaskopiyle beraber histereskopide istemiştim operasyondan 4 gün sonra alltan içerde spanç unutmuşlar ben farkettim kendim hemşireyim o kadar herşeyi ince eler sık dokurum çok zor geldim buraya o yüzden her şeyi kafama çok takıyorum ondan başka bişi düşünemiyorum inşallah rabbim çektiğimiz bunca sıkıntının mülafatını en kısa sürede hepimize verir

Canım benim kasık bel ağrılarım vardı 8 ağustostan beri. Bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı biraz da akıntım var. Ama bunları ilaçlar da yapıyor. Benim çok düşüğüm olduğu için ben tüm ilaçları çift doz kullanıyorum muhtemelen ilaçların etkisini hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu topik uğurlu geldi hamilelik haberleri peş peşe geliyor. Umarım biz de bu güzel haberleri verenlerden oluruz🤲

Bende çifter doz kullanıyorum ama bilmiyorum ya bakalım hayırlısıyla güzel haberleri hep birlikte veririz inş🥰
İnan ki hiç belli olmuyor. Daha önceki transferimde dedim kesin hamileyim. O kadar gebelik belirtim vardı ki. Midem bile bulanıyordu 10. günde. Ama sonuç negatif oldu. Bir diğer tedavide hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama pozitif oldu fakat sonra düşük oldu. Ben günde 3 er kez çift doz alıyorum ilaçları kuzum. Bende kanda pıhtılaşma da var. İlaçları normal bir insan kadar tolere edemiyor vücudum. Belirtiye bakma yani.

İnan ki hiç belli olmuyor. Daha önceki transferimde dedim kesin hamileyim. O kadar gebelik belirtim vardı ki. Midem bile bulanıyordu 10. günde. Ama sonuç negatif oldu. Bir diğer tedavide hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama pozitif oldu fakat sonra düşük oldu. Ben günde 3 er kez çift doz alıyorum ilaçları kuzum. Bende kanda pıhtılaşma da var. İlaçları normal bir insan kadar tolere edemiyor vücudum. Belirtiye bakma
Benim ilk transferim belkide ondan bu kadar belirti arıyorum çok teşekkür ederim cevabın için içim biraz rahatladı sanada çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla gebelik haberi alır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

O kadar zorlu aşamalardan geçiyoruz ki hepimiz ben tam bir yıl önce başlamıştım aslında tüp bebek tedavisine yanlış doz ilaç uygulamışlar ohss başladı ve tedavi ertelendi sonra opu sırasında ana damarı delmişler ve benim çok keskin bir ağrım başladı doktor yumurtalığımın döndüğünü ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi derken ameliyatta yumurtalığın dönmediğini ama iç kanama geçirdiğimi söylediler 4 ünite kan kaybetmişim laparaskopiyle beraber histereskopide istemiştim operasyondan 4 gün sonra alltan içerde spanç unutmuşlar ben farkettim kendim hemşireyim o kadar herşeyi ince eler sık dokurum çok zor geldim buraya o yüzden her şeyi kafama çok takıyorum ondan başka bişi düşünemiyorum inşallah rabbim çektiğimiz bunca sıkıntının mülafatını en kısa sürede hepimize verir
Aminnnn canımmm benimmm
Anlıyorum gelmiş geçmiş olsun ALLAH pozitifi görmeni görmemizi sağlıkla devam etmesini Nasip etsin
Bende kolay olmayan anlatsam benzer ve biraz daha belki üzücü durumlardan geçtim bebek serüvenim 3 senedir var seni çok iyi anlıyorum o yüzden arkadaşımmm istediğin zaman yazabilirsin banada
ALLAH yüzümüze baksın sağlıkla pozitifi görüp bebişleri kucağımıza sağlıkla alalım 🙏🦋🐬

Aminnnn canımmm benimmm
Anlıyorum gelmiş geçmiş olsun ALLAH pozitifi görmeni görmemizi sağlıkla devam etmesini Nasip etsin
Bende kolay olmayan anlatsam benzer ve biraz daha belki üzücü durumlardan geçtim bebek serüvenim 3 senedir var seni çok iyi anlıyorum o yüzden arkadaşımmm istediğin zaman yazabilirsin banada
ALLAH yüzümüze baksın sağlıkla pozitifi görüp bebişleri kucağımıza sağlıkla alalım 🙏🦋🐬
Amiin tüm olumsuzluklar geçmişte kalmıştır inşallah 🥰 tüm isteyenler bu güzel günler yüzü hürmetine güzel haberlerine kavuşurlar inşallah🥰

X