Amin canım. Ben 15 yıldır uğraşıyorum. Pcos’luyum ve insilün direncim var bu arada. Klomen, aşılama, doğal gebelik, dış gebelik ve tüp bebek süreçlerim oldu. Çoğunda gebe kaldım ama düşük oldu. Genetik ve trombofoli testlerine geç gönderdiler beni. Sonunda Faktör V in sebep olduğu ortaya çıktı. Rabbim bir yandan ağlatsa da bir yandan yüzümüzü güldürüyor. Eğer Pcos’lu olmasaydım neredeyse 43 yaşına gelmiş bir kadından 12 yumurta elde etmek mümkün olmayacaktı. 9 yumurtam döllendi 6 tanesi 5. güne kadar geldi. Yaşım ileri olduğu için doktorum embriyoların genetik taramaya gitmesini istedi. Allah büyük genetik olarak 3 sağlıklı embriyom çıktı. iki tane sağlıklı 5. gün embriyosu transfer edildi. Bazen bazı doktorlar ihmalkar davranabiliyor. Keşke öyle olmasa… Senin de pozitif haberini almak için sabırsızlanıyorumAnladım canımmm Faktör lerde kan sulandırıcı gerekiyor ve fakat arkadaşımın annesi 3 kürtajdan sonra 37 yaşında ilkini iğneyle doğurdu ikincisini ise 39 yaşında yanlışlıkla kalmış 2 ayı geçince öğrenmiş ki onunda faktörlerde ve başka genlerde vardı Pıhtı düşün iğne kullanmamış doktor önlem amaçlı 3 aydan sonramı ne kullandırmış oda sağlıkla doğdu MAŞALLAH 12 yaşında şuan Benimde 3 kürtajım vardı ama baya problemli dönemler atlattık detayı uzun olucak Belli değil bizim tam olarak nedeni ben strese bağlıyorum
Hamdolsun diyorum Bitti gitti hoş sağlıklı günlerdeyiz
İçini ferah tut canım ALLAHIN izniyle seninde bebişin sımsıkı tutunucak ve sağlıkla ilerleyip doğucak çabalıyoruz ALLAH Takdir etsin Bende inanıyorum kendime olucak