2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi

Eklentiler

• IMG_20230811_093747.jpg
    IMG_20230811_093747.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 127
Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız eğer kullanmadıysanız gebelik var gibi maşallah bayağı erken çıkmış ☺️

Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsun🥰

Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsun🥰
Amin inşallah canım. Allah bekleyen herkese bu güzel haberleri duymayı ve kucaklarına almayı nasib etsin. 🤲🥰

X