- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idararda sıkışık olman gerekiyor.ben sabah kalktım tuvaletimi yaptim sonra yaklasik 2 litre su içtim.2 litreden azdi ama.transfer sirasinda doktor sikisiklik durumumu cok beğendi. Kolay ve ağrısız bir işlem hic sikinti yapmaMerhaba benim de yarın transferim var heyecan ve stres doluyum ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu transfer edilecek bana da dua eder misiniz inşallah bende buraya pozitif sonuç atabilirim
Aslında işlemden korkmuyorum daha önce 1 kez aşılama yaptırdım benzer işlemler ben tutmazsa diye şimdiden stresliyim korkuyorumIdararda sıkışık olman gerekiyor.ben sabah kalktım tuvaletimi yaptim sonra yaklasik 2 litre su içtim.2 litreden azdi ama.transfer sirasinda doktor sikisiklik durumumu cok beğendi. Kolay ve ağrısız bir işlem hic sikinti yapma
Canım benim geçmiş olsun iyi doktora denk gelmek kader olsa gerek ben de çok oyalandim klomendi çatlatma ignesiydi rahim filmleri histeroskopi ameliyatı falan doktorlar hep bir şeyin yok deyip durdu her degistirdigim Dr başa döndü böyle böyle 6 yıl geçti son Dr tüp Bebek deyince bir yıl önce başladık bu serüvene ikinci deneme bu hayırlısı olsun hepimiz içinAmin canım. Benim aşılama, klomen, tüp bebek ve doğal gebelik süreçlerim oldu. Hepsi erken dönem düşük oldu 6-8 haftalık. Önce Pcos’ a bağladılar düşükleri. Dış gebeliğim de var. Pıhtılaşma zamanı testi yapıldı ama onda bir sorun çıkmadı. Dediler pıhtılaşma ile ilgili değildir bu düşükler pcos ile ilgilidir dediler. Sonra Antalya’da bir doktora gittim. Dedi hemen eşinle sana karyotip analizi istiyorum. Eşim ve ben genetik laboratuvaruna gittik. Hikayeyi anlatınca genetik doktoru dedi sana trombofoli yani genetik pıhtılaşma taraması yapalım. Ben dedim ki kanda pıhtılaşma zamanına bakıldı zaten. Yok dedi doktor o farklı bu farklı. Kanının pıhtılaşma zamanında sorun olmayabilir ama damarlarda pıhtılar olabilir. Sonra öğrendik ki 6 düşük pıhtılaşma nedeniyle olmuş. Tekrarlayan düşüklerde mutlaka genetik tarama ve trombofoli yaptırmak gerekiyormuş biz biraz geç ve acı şekilde tecrübe ettik
Vavvv gördüğümüz en net pozitif..senin değerin uçmuş maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al.. bize de dua etKızlaaar burda sizin testlerinizi görünce test yaptırmayacağım dedim ama dayanamadım evde kendim test yaptım. Sanırım epey pozitif bu değil mi 3 yıl 3. Deneme sonunda gelen mucizemizEki Görüntüle 3285447
Canım nelere dikkat ettin ne yiyip içtin ne zaman duş aldın bi de kan sulandırıcı kullandın mıKızlaaar burda sizin testlerinizi görünce test yaptırmayacağım dedim ama dayanamadım evde kendim test yaptım. Sanırım epey pozitif bu değil mi 3 yıl 3. Deneme sonunda gelen mucizemizEki Görüntüle 3285447
Yaaaa çok teşekkür ederim rabbim hepimizin kucağını doldursunVavvv gördüğümüz en net pozitif..senin değerin uçmuş maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al.. bize de dua et
Kullandım kullanıyorum canım iki tane oksapar. Transfer sonrası 4. Gün ılık duş aldım. 3. Tutmayabilir korkusu ve aynı zamanda yaşanmışlığın rahatlığı vardı hatta dün gece düğüne gittim oynadımCanım nelere dikkat ettin ne yiyip içtin ne zaman duş aldın bi de kan sulandırıcı kullandın mı
Sabahları haşlanmış yumurta ve yarım avakado yedim. Akşamları ya et tavuk yada sebze ile beslendim. Gündüz kabak çekirdeği yoğurt yedim. 10 günde sadece iki Türk kahvesi içtim ve bol su ilaçları da saati saatine aldım. İş yapmam dedim ama duramadım 3. Gün sonrası süpürme vilada hariç günlük ev işlerimi yaptım kahvaltı hazırladımCanım nelere dikkat ettin ne yiyip içtin ne zaman duş aldın bi de kan sulandırıcı kullandın mı
Hayırlı olsun canım Rabbim böyle haberleri arttırsın inşallahKızlaaar burda sizin testlerinizi görünce test yaptırmayacağım dedim ama dayanamadım evde kendim test yaptım. Sanırım epey pozitif bu değil mi 3 yıl 3. Deneme sonunda gelen mucizemizEki Görüntüle 3285447
Amin canım burası pozitiflerle dolsun inşallah ben çok bekledim rabbim hayırlısını versin sağlıklı ilerlersinHayırlı olsun canım Rabbim böyle haberleri arttırsın inşallah
Bana hiç tahlil yapmadığı halde her gün 1 tane progestan iğne ve günde 3 kere fitil kullanıyordum canım. Ama her Doktor'un ve her hastanın tedavi yöntemleri farklı olabiliyor. sen içini ferah tutHanimlar doktor ben de transfer sonrasi 4. Gun progesteron testi istedi.15.8 çıktı istenilen duzeyde degil diye fazladan popodan iğneye ve fitil sayisini 3 e çıkardılar.emriyonun tutunma olasiligi sizce nedir
Amiiiiin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Oyyy canim benim bak seninde oldu cok sükür kan verdinmi bnm ilk degerim dün 185 ti yarın bidaha vericem seninle ayniyizKızlaaar burda sizin testlerinizi görünce test yaptırmayacağım dedim ama dayanamadım evde kendim test yaptım. Sanırım epey pozitif bu değil mi 3 yıl 3. Deneme sonunda gelen mucizemizEki Görüntüle 3285447
Ben de dün tek embriyo transferi oldum 3. Gün embriyosu insallah tutunur bebislerimiz de burdan guzel haberleri paylaşırız. Neler yapıyorsunuz gün içinde nasıl besleniyo
Merhaba kızlar bende ayın 8 inde salı günü 5. Gün embriyosu transferim oldu. Amh 0,5 ve 2 yumurtadan birisi oluştu çok şükür. Bugün 3. gündü ve göbekten ovitrelle vurdum. Onun dışında kan sulandırıcı ve folik asit ile birlikte tabiki progestan kullanıyorum. Bu ikinci transferim ilkinde 2,5 aylıkken bebişim kalbi durdu. İlk defa yaptıranlara belirteyim ki çok belirti aramayın çünkü genelde ilaç kaynaklı belirtiler oluyor. Doktorun dediği güne sadık kalıyorum. 9. Gün yani perşembe günü kan vereceğim. Hayırlısıyla güzel haberler alalım Soru sormak isteyenler olursa cevaplayabilirim. Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin zor bir süreç bizi biz anlarız
Bende aynı gün transfer oldum canım inşallah güzel haberler alırızben idrara çok sık çıkıyorumMerhaba kızlar bende ayın 8 inde salı günü 5. Gün embriyosu transferim oldu. Amh 0,5 ve 2 yumurtadan birisi oluştu çok şükür. Bugün 3. gündü ve göbekten ovitrelle vurdum. Onun dışında kan sulandırıcı ve folik asit ile birlikte tabiki progestan kullanıyorum. Bu ikinci transferim ilkinde 2,5 aylıkken bebişim kalbi durdu. İlk defa yaptıranlara belirteyim ki çok belirti aramayın çünkü genelde ilaç kaynaklı belirtiler oluyor. Doktorun dediği güne sadık kalıyorum. 9. Gün yani perşembe günü kan vereceğim. Hayırlısıyla güzel haberler alalım Soru sormak isteyenler olursa cevaplayabilirim. Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin zor bir süreç bizi biz anlarız
İnşaAllah buralara güzel güzel test sonuçlarımızı yazmak nasip olsunBende aynı gün transfer oldum canım inşallah güzel haberler alırızben idrara çok sık çıkıyorum