- 13 Ağustos 2022
- 321
- 435
- 26
Hayırlı olsuuun Rabbim sağlıkla kucağına almanın sevincini yaşatsın:)Amin inşallah evet canım 5.gun embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsuuun Rabbim sağlıkla kucağına almanın sevincini yaşatsın:)Amin inşallah evet canım 5.gun embriyosu
Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyorKızlar bugün transfer hariç 3. Günüm yan ve sırt üstü yatıyorum sürekli acaba uyurken yüzüstü uyuyanız var mı
Hayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelirKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Bende aynı şekildeyım yan yatarken bile vücudum yan yüzüm düz sjhsdkdkk:))Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor
Canım Sağlıkla ilerlesin tebrik ederimKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Bekleyen herkese bereketli gelsin bu ağustos ayıHayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir
Ben bacağımın arasına yastık almaya başladım biraz daha rahat oluyor tavsiye ederimBende aynı şekildeyım yan yatarken bile vücudum yan yüzüm düz sjhsdkdkk:))
Bacak arası yastıkla uyumak kadar keyiflisi yokBen bacağımın arasına yastık almaya başladım biraz daha rahat oluyor tavsiye ederim
Hemen deniycemmmm:))Ben bacağımın arasına yastık almaya başladım biraz daha rahat oluyor tavsiye ederim
Yine de yüz üstü uyuma keyfi vermiyor ama mecburen katlanıcazBacak arası yastıkla uyumak kadar keyiflisi yok
Ben burdayım annecim diyor hayırlı olsunn canımm sımsıkı tutunsunnnKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
İnşallah amin canım benim hepimiz için devamı gelsin sağlıkla mjniklerimizi kucagimiza alalımHayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir
Ay inşallah canım benim Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahBen burdayım annecim diyor hayırlı olsunn canımm sımsıkı tutunsunnn
Çok teşekkürler canım benim inşallah kucağımıza almak da nasip olurCanım Sağlıkla ilerlesin tebrik ederim
Aynen ben de hıc yatmadım en sevdıgım seyBen yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor
Aminnn canım benimmm Darısı isteyen herkese ve bana olsunÇok teşekkürler canım benim inşallah kucağımıza almak da nasip olur
İnşallah canım 17'sindeİnşallah senden de güzel haberler alırız canım ne zaman kan vereceksin
Amin canım. Transfer sonrası 3. gündeyim ben bugün.Çok teşekkürler canım benim inşallah darısı sana olsun en kısa sürede sen hangi asamadasin şuan