2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız eğer kullanmadıysanız gebelik var gibi maşallah bayağı erken çıkmış

Günaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsun

Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsun
Amin inşallah canım. Allah bekleyen herkese bu güzel haberleri duymayı ve kucaklarına almayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…