- 19 Eylül 2021
- 20
- 31
- 30
Anatolia tüp bebek merkezinde 1 ay önce yine transfer yaptik o olumsuz sonuçlandı bu arada 5. DenememizAy inş buraya muhakkak yaz Allah isteyen bekleyen herkeze Nasib etsin. Nerede oldun hangi hastane
İnşallah canımBende 8 ağustosta oldum 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş ins güzel sonuçlar aliriz
Beş denemeyi de aynı merkezde mi yaptınızAnatolia tüp bebek merkezinde 1 ay önce yine transfer yaptik o olumsuz sonuçlandı bu arada 5. Denememiz
Canım maşallahKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Hayir hep farklı merkezlerBeş denemeyi de aynı merkezde mi yaptınız
Hayırlısı olur inşaallahHayir hep farklı merkezler
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız eğer kullanmadıysanız gebelik var gibi maşallah bayağı erken çıkmışGünaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. İlk idrar ile yapamadım testi almamıştım daha. Sabah iğneye gittim dönüşte aldım testi 1saatlik idrar ile yaptımÇatlatma iğnesi kullanmış mıydınız eğer kullanmadıysanız gebelik var gibi maşallah bayağı erken çıkmış
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahYok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. İlk idrar ile yapamadım testi almamıştım daha. Sabah iğneye gittim dönüşte aldım testi 1saatlik idrar ile yaptım
Sağlıklı sonuçlar alırsınız ALLAHIN iznniylr MAŞALLAH diyelimYok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. İlk idrar ile yapamadım testi almamıştım daha. Sabah iğneye gittim dönüşte aldım testi 1saatlik idrar ile yaptım
Çok teşekkürler canım benim tabiki ederim rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahCanım maşallahhayirli olsun insallah sağlikla kucağına alırsın bizim içinde dua edermisin
Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsunGünaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Amin hep beraber inşallahHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Amin inşallah canım. Allah bekleyen herkese bu güzel haberleri duymayı ve kucaklarına almayı nasib etsin.Hayırlı olsun canım bence ikiside seninle olduğu için bu kadar erken net bir sonuç almışsın inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun bizlerede pozitif sonuçlar almak nasip olsun
Sağlıkla ilerlesin inşAllahhhh Yarabbim ne güzel bir ay bu ayyGünaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Sağol canım Allah razı olsun. Ağustos ayı baya bereketli çıktı. Rabbim devamını da getirsin daha da artsın inşallahSağlıkla ilerlesin inşAllahhhh Yarabbim ne güzel bir ay bu ayy
Hayırlı olsun canım .. pozitif haberler devam ediyorGünaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Amin sağol Allah razı olsun canım. Daha çok pozitif haberler gelecek inşallahHayırlı olsun canım .. pozitif haberler devam ediyorsağlıkla devam etsin inşallah