2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün transfer hariç 3. Günüm yan ve sırt üstü yatıyorum sürekli acaba uyurken yüzüstü uyuyanız var mı

Kızlar bugün transfer hariç 3. Günüm yan ve sırt üstü yatıyorum sürekli acaba uyurken yüzüstü uyuyanız var mı
Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor

Kızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Hayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir

Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor
Bende aynı şekildeyım yan yatarken bile vücudum yan yüzüm düz sjhsdkdkk:))

Hayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir
İnşallah amin canım benim hepimiz için devamı gelsin sağlıkla mjniklerimizi kucagimiza alalım

Aynen ben de hıc yatmadım en sevdıgım sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…