- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Aminnnnnn canımmm benimmmAmiin tüm olumsuzluklar geçmişte kalmıştır inşallahtüm isteyenler bu güzel günler yüzü hürmetine güzel haberlerine kavuşurlar inşallah
Canımmm pozitifi sende bende isteyen herkeste görüp sağlıkla ilerlesin İlerliycek ALLAHIN izniyle birşey sorucam Hangi genlerde pıhtılaşman benimde mthrc 677 homozigot sadece diğerleri normal oksapar kullanıyorumİnan ki hiç belli olmuyor. Daha önceki transferimde dedim kesin hamileyim. O kadar gebelik belirtim vardı ki. Midem bile bulanıyordu 10. günde. Ama sonuç negatif oldu. Bir diğer tedavide hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama pozitif oldu fakat sonra düşük oldu. Ben günde 3 er kez çift doz alıyorum ilaçları kuzum. Bende kanda pıhtılaşma da var. İlaçları normal bir insan kadar tolere edemiyor vücudum. Belirtiye bakma yani.
AminBenim ilk transferim belkide ondan bu kadar belirti arıyorum çok teşekkür ederim cevabın için içim biraz rahatladı sanada çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla gebelik haberi alır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
AminCanımmm pozitifi sende bende isteyen herkeste görüp sağlıkla ilerlesin İlerliycek ALLAHIN izniyle birşey sorucam Hangi genlerde pıhtılaşman benimde mthrc 677 homozigot sadece diğerleri normal oksapar kullanıyorum
Ben de bugün ikinci teste gittim. Transferin 8. günü 147 çıkmıştı9 Ağustos - 70
11 Ağustos- 268
Çıktı sonuçlarım
Şu an öyle görünüyor maşallah Rabbim devamını getirsin inşallahBen de bugün ikinci teste gittim. Transferin 8. günü 147 çıkmıştı
Bugün transferin 10. günü 392 çıktı. İyi gidiyoruz galiba :))
Amin amin aminŞu an öyle görünüyor maşallah Rabbim devamını getirsin inşallahbenimde 8.ve 10.gün sonuçları bunlar
Anladım canımmm Faktör lerde kan sulandırıcı gerekiyor ve fakat arkadaşımın annesi 3 kürtajdan sonra 37 yaşında ilkini iğneyle doğurdu ikincisini ise 39 yaşında yanlışlıkla kalmış 2 ayı geçince öğrenmiş ki onunda faktörlerde ve başka genlerde vardı Pıhtı düşün iğne kullanmamış doktor önlem amaçlı 3 aydan sonramı ne kullandırmış oda sağlıkla doğdu MAŞALLAH 12 yaşında şuan Benimde 3 kürtajım vardı ama baya problemli dönemler atlattık detayı uzun olucak Belli değil bizim tam olarak nedeni ben strese bağlıyorumAminFaktör 5 Leiden homozigot canım benim düşüklerime neden oldu. 6 düşüğüm var. Ama her pıhtılaşma düşüğe neden olmuyor. Oksapar kullanıyorum ben de canım
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın kızlar ben bir delilik yaptım ve biraz önce iğneden dönerken test aldım 5.gün embriyosu 2 adet 7 ağustos da transfer oldum. ilk 5 dk içinde çıktı çizgi
Geçmiş olsun.. bu kadar başarısız deneme hiç araştırılmadı mı? Sebep neymiş yumurta mı kalitesiz pcos mu genetik sorun mu varmış?Anatolia tüp bebek merkezinde 1 ay önce yine transfer yaptik o olumsuz sonuçlandı bu arada 5. Denememiz
Canım dusuklerinin sebepleri farklı mı benim üç kayıp da farklı ama birisi doğdu iki ay yaşadı karaciğer büyümesinden vefat etti diğeri genetik hastalıktan kalbi durdu şuan ki minnosum sağlıkla gelir inşallahAminFaktör 5 Leiden homozigot canım benim düşüklerime neden oldu. 6 düşüğüm var. Ama her pıhtılaşma düşüğe neden olmuyor. Oksapar kullanıyorum ben de canım
Rabbim sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin bizlerinde kucağı boş kalmasın inşallah :)bu da benim bezelye tanem22 temmuz iki tane transfer oldu ama tek gebelik Rabbim nasip etti çok şükür darısı tüm şsteyen bu yolda emek verenlere inşallah hep dualarımdasınız
Amin canım çok sağol canım. Bişey hissetmedim. Kızımda transfer sonrası şiddetli bel ağrım olmuştu. Ama bu transfer de sadece sık idrarara çıkıyorum. Normalde hep tutarım mecbur kalmadıkça dışarıda lavaboya gitmem.Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahSeninle aynı günde transfer olmuştuk.Bende 5.gün embriyosu 2 adet
Hiç cesaretim yok benim yaaapeki bişeler hissettin mi çok merak ediyorum
Amin inşallah canımAmin canım çok sağol canım. Bişey hissetmedim. Kızımda transfer sonrası şiddetli bel ağrım olmuştu. Ama bu transfer de sadece sık idrarara çıkıyorum. Normalde hep tutarım mecbur kalmadıkça dışarıda lavaboya gitmem.
Şuan tutamıyorum tek belirti diyebiliriminşallah herkes pozitif haberler verir
İnş çok güzel sonuçlar alırsın canimAnatolia tüp bebek merkezinde 1 ay önce yine transfer yaptik o olumsuz sonuçlandı bu arada 5. Denememiz
Bel ağrım var bugün bayabi bide içimde agri değil de acı gibi bisey var anlamadim8 ağustosta transfer olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var benim hiç bir belirtim yok ya