- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Benim 4 Ağustos transfer tarihim sabah idrar testi denesem mı acaba5 ağustos tarihinde transfer olan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4 Ağustos transfer tarihim sabah idrar testi denesem mı acaba5 ağustos tarihinde transfer olan var mı acaba
allah gönlüne göre versin inşallahYok canım benim zaten az 3 toplandı 2 konuldu aslında biri kaliteliydi. Rabbimin vardır bildiği. Adette kontrole gidicem bakalım. Hayırlısı olsun
3. Gün embriyosuysa erken olabilir sizin kaşık ağrınız oluyor muBenim 4 Ağustos transfer tarihim sabah idrar testi denesem mı acaba
Amin amin Allah razı olsun darısı hepinizinnn başinaHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere
Canım transfer günü vajinada kasılma ve kasık ağrısı oldu ertesi gün bel ağrısı. Bugün bel ağrısı dışında ağrım olmadı. Bir de hafif kabızlık var. Ama biliyoruz ki bu ağrıları ve kabızlığı ilaçlar da (özellikle progesteron) yapabiliyor. Heyecanla güzel haberleri bekliyoruzAmin insallah belirti var mi
Teşekkür ederim canımDuphlac icebilirsin benim doktorum kabiz olur San kullan demisti olmadim ama ise yarayan var
Teşekkür ederim canım ben de araştırayım bunuCanım ben de doğal yollarla bu sorunuma çözüm bulamayınca duphalac süspansiyon önerdi doktorum günde bir kez onu kullanıyorum..
5.gun embriyosu canım evet fazlasıyla kasik ve bel ağrısı var3. Gün embriyosuysa erken olabilir sizin kaşık ağrınız oluyor mu
Rabbim emegini bosa cikartmasin canimm hadi bakalimCanım transfer günü vajinada kasılma ve kasık ağrısı oldu ertesi gün bel ağrısı. Bugün bel ağrısı dışında ağrım olmadı. Bir de hafif kabızlık var. Ama biliyoruz ki bu ağrıları ve kabızlığı ilaçlar da (özellikle progesteron) yapabiliyor. Heyecanla güzel haberleri bekliyoruz
Evet bariz bir çizgi var hayırlı sonuçlar getirsin 5.gün embriyosu muyduKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Evet gördüm canım ben ikinci çizgiyi. Hamilesin bence Hayırlı olsun.Kızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Benimde aynı şekilde hiç geçmedi bel ve kasık ağrım ama benim sadece sağ kasığımda ağrı oluyor5.gun embriyosu canım evet fazlasıyla kasik ve bel ağrısı var
Ayy evet canım belli oluyor inşallah güzel sonuç alırsın kanda daKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
7.gunun ve gebelik var canimmmm hayirliii olsunnnn kan ver Bence cikarKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos
Amin inşallah evet canım 5.gun embriyosuEvet bariz bir çizgi var hayırlı sonuçlar getirsin 5.gün embriyosu muydu
Çok teşekkürler canım benim 15 Ağustos da kendi doktorum da kan verecem bekleyebilirim inşallah7.gunun ve gebelik var canimmmm hayirliii olsunnnn kan ver Bence cikar
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım ne zaman kan vereceksinBenimde aynı şekilde hiç geçmedi bel ve kasık ağrım ama benim sadece sağ kasığımda ağrı oluyor
Çok teşekkürler canım benim inşallah darısı sana olsun en kısa sürede sen hangi asamadasin şuanEvet gördüm canım ben ikinci çizgiyi. Hamilesin bence Hayırlı olsun.