2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ay inş buraya muhakkak yaz Allah isteyen bekleyen herkeze Nasib etsin. Nerede oldun hangi hastane
Amin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Yazarım canım o günün hayalini kuruyorum inan ki Ankara’da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç doktorum. Bilmiyorum ama içimde bu naif, güzel yüzlü, titiz, ilgili ve bilgili doktoru Rabbim 15 yıl sonra vesile kıldı diye bir his var. Umudu kaybetmemek gerek

Hayırlısı olsun inş canım güzelce tutunurlar ama ben kendime biraz negatif bakıyorum.. içimde olmamış gibi bi his var bakalım Nasib buraya yazarım Bende 8 yada9 gün test yapmayı düşünüyorum

Hayırlısı olsun inş canım güzelce tutunurlar ama ben kendime biraz negatif bakıyorum.. içimde olmamış gibi bi his var bakalım Nasib buraya yazarım Bende 8 yada9 gün test yapmayı düşünüyorum
Çok negatif ve pozitif sonrası düşük görmüş biri olarak sana umutsuz olmamanı dilerim. Rabbimin mucizeleri bitmez. En doğru zamanı yalnızca O bilir, biz bilemeyiz. Ben de 8. ya da 9. gün test yapmak istiyorum. Umutsuz olma bebeğin hissetmesin umutsuzluğunu .

Kızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?

Hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla gelsinler inşallah canım. 2 hafta sonra 3. Yılımız bitiyor bizimde inşallah sizin gibi sonuç alırız bizde dua et
Insallah canimmm emeklerimizi rabbim bosa cikartmasinnn
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende çift embriyo transferi oldum dünkü betam 70 çıktı yarın tekrarlayacağız sizde kese beta kaç iken göründü
oncelikle hayirli olsun benim transferin 6 gunu beta 71 di
7 gun 154
9 gun 354
10 gun 512 ve 14 gun 6 binin ustundeydi ve bugun gittik yani 16 gun gorduk

6 gun betam 71 di
7 gun 154
9 gun 354
10 gun 512
14 gun 6 binin ustundeydi
16 gun bugun keseyi Gorduk cok sukur

Kızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?
Canım ben de doğal yollarla bu sorunuma çözüm bulamayınca duphalac süspansiyon önerdi doktorum günde bir kez onu kullanıyorum..

Tsk ederim güzel temennilerin için canım Allah razı olsun

Ben probıyotık ve kefır ıcıyorum

Bende 8 ağustosta oldum 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş ins güzel sonuçlar aliriz
Evett canım sabahları kesinlikle zeytinyağ bir yaada 2 kaşık kuru kayısı kabak çekirdeği bol Bol su ben bi öncekinde aşırı kabızlık çektim şuan Hamdolsun yok gibi çok hafif zorlanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…