Insallah canimmm emeklerimizi rabbim bosa cikartmasinnnHayırlı olsun ikizlerin sağlıkla gelsinler inşallah canım. 2 hafta sonra 3. Yılımız bitiyor bizimde inşallah sizin gibi sonuç alırız bizde dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimmm emeklerimizi rabbim bosa cikartmasinnnHayırlı olsun ikizlerin sağlıkla gelsinler inşallah canım. 2 hafta sonra 3. Yılımız bitiyor bizimde inşallah sizin gibi sonuç alırız bizde dua et
Amin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Yazarım canım o günün hayalini kuruyorum inan ki Ankara’da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç doktorum. Bilmiyorum ama içimde bu naif, güzel yüzlü, titiz, ilgili ve bilgili doktoru Rabbim 15 yıl sonra vesile kıldı diye bir his var. Umudu kaybetmemek gerekAy inş buraya muhakkak yaz Allah isteyen bekleyen herkeze Nasib etsin. Nerede oldun hangi hastane
Yok canım benim zaten az 3 toplandı 2 konuldu aslında biri kaliteliydi. Rabbimin vardır bildiği. Adette kontrole gidicem bakalım. Hayırlısı olsunAllah razı olsun, var mı bekleyen embriyonuz?
Hayırlısı olsun inş canım güzelce tutunurlar ama ben kendime biraz negatif bakıyorum.. içimde olmamış gibi bi his var bakalım Nasib buraya yazarım Bende 8 yada9 gün test yapmayı düşünüyorumAmin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Yazarım canım o günün hayalini kuruyorum inan ki Ankara’da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç doktorum. Bilmiyorum ama içimde bu naif, güzel yüzlü, titiz, ilgili ve bilgili doktoru Rabbim 15 yıl sonra vesile kıldı diye bir his var. Umudu kaybetmemek gerek
Bende 8 ağustosta transfer oldum 6.gun embriyosu umarım hepimiz pozitif sonuç alırız
Benımde 8 Ağustos transfer günüm 5. Gün embrıyosu dondurulmuş transferBende 8 ağustosta oldum 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş ins güzel sonuçlar aliriz
Negatif düşünme etkilenmesin bebeğin pozitif ol ki yerini sevsin :)Hayırlısı olsun inş canım güzelce tutunurlar ama ben kendime biraz negatif bakıyorum.. içimde olmamış gibi bi his var bakalım Nasib buraya yazarım Bende 8 yada9 gün test yapmayı düşünüyorum
Çok negatif ve pozitif sonrası düşük görmüş biri olarak sana umutsuz olmamanı dilerim. Rabbimin mucizeleri bitmez. En doğru zamanı yalnızca O bilir, biz bilemeyiz. Ben de 8. ya da 9. gün test yapmak istiyorum. Umutsuz olma bebeğin hissetmesin umutsuzluğunu .Hayırlısı olsun inş canım güzelce tutunurlar ama ben kendime biraz negatif bakıyorum.. içimde olmamış gibi bi his var bakalım Nasib buraya yazarım Bende 8 yada9 gün test yapmayı düşünüyorum
Kabızlık neden kötü mü ki bu dönem bilmiyordumKızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?
oncelikle hayirli olsun benim transferin 6 gunu beta 71 diMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende çift embriyo transferi oldum dünkü betam 70 çıktı yarın tekrarlayacağız sizde kese beta kaç iken göründü
Amin insallah belirti var miHayırlı olsun canım. Çok sevindim Benim de çift embriyo transfer edildi 8 ağustosta Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını
Amin tesekkurlerYaa hayırlı olsun hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
6 gun betam 71 di
Duphlac icebilirsin benim doktorum kabiz olur San kullan demisti olmadim ama ise yarayan varKızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?
Canım ben de doğal yollarla bu sorunuma çözüm bulamayınca duphalac süspansiyon önerdi doktorum günde bir kez onu kullanıyorum..Kızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?
Tsk ederim güzel temennilerin için canım Allah razı olsunÇok negatif ve pozitif sonrası düşük görmüş biri olarak sana umutsuz olmamanı dilerim. Rabbimin mucizeleri bitmez. En doğru zamanı yalnızca O bilir, biz bilemeyiz. Ben de 8. ya da 9. gün test yapmak istiyorum. Umutsuz olma bebeğin hissetmesin umutsuzluğunu .
Ben probıyotık ve kefır ıcıyorumKızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?
Bende 8 ağustosta oldum 3. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş ins güzel sonuçlar aliriz
Evett canım sabahları kesinlikle zeytinyağ bir yaada 2 kaşık kuru kayısı kabak çekirdeği bol Bol su ben bi öncekinde aşırı kabızlık çektim şuan Hamdolsun yok gibi çok hafif zorlanıorumKızlar kabız oluyorum. Kuru kayısı yiyorum ama yine de kabızlık var. Metebolizmam yavaşladı sanki. Bu progesteron fitiller kabız yapıyor galiba. Kabızlık için var mı başka yöntemleriniz?