2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar,benim 5 ağustosta transfer işlemim gerçekleşti ama doktorum herhangi bir fitil vermedi bana,genel olarak herkese fitil verilmiş galiba

Ah kızlar canım kızlar saatlerdir konuşmaları okuyorum resmen Allahım sen isteyen bekleyen herkese nasip et bende tedaviye başladım pazartesi yumurta toplama olacak yumurta rezervi düşük denildi umarım iyi kalite ve yeterli sayıda yumurta toplanır benim için dua eder misiniz

Allah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı haberler alın inşallah umutsuzluğa kapılmayın Allah büyüktür sizin isteyeceğiniz hiçbir şey Allah’a zor gelmez o yüzden bol bol dualar edin en güzellerini isteyin

Benim de yumurta rezervim düşük dendi yaşıma göre 24 yaşındayım 5-6 tane toplayabiliriz dendi ama asla kafama takmadım çok güzel beslendim 2 -3 ay süreyle daha sonra 13 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 4 tane 5. Gün donduruldu . Canını sıkma hiç kafayada takma önemli olan sağlıklı embrıyo asla sayısının bir önemi yok

Merhaba siz sanırım 7. Günde test yapınca olumlu sonuç almıştınız kaçıncı gün embriyosuydu. Ben yapsam mı yapsam mı kararsızım

Siz ümidinizi kaybetmeyin,inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız,alırız

Kızlar gebelere sormak istediğim bişi var geçen defa olumsuz denemem de ben çok hareket ediyordum lavabo aşağı kattaydı ben belki saat başı lavaboya iniyordum filan tutunmadı yavrum. Tabiiki nasip ama bu defa 2. Günüm alt kata geçtim oradaki odada kalıyorum sürekli uzanıyorum. Şuan tekim evde saat başı lavabo çok su içtiğimden birde yemeğimi falan hazırlıyorum yatmaktan vücudum düzleşti dünden bu yana siz neler yaptınız acaba

Merhaba siz sanırım 7. Günde test yapınca olumlu sonuç almıştınız kaçıncı gün embriyosuydu. Ben yapsam mı yapsam mı kararsızım
Evet 7.gün akşam yapmıştım testi ama su vs çok içmedim etkilemesin diye pozitif çıkmıştı erken gebelik testinde 3.gün embriyosu benim

7. Günüm ne pembe ne kahverengi çok çok az lekelenmem oluyor olumsuza çekmeye başladım ben maalesef yaşayan var mı lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…