Testın fotosunu atabılır mısınız merak ettim:)Ben dün akşam dayanamayıp erken testlerden yaptım. Silik ama pozitif çıktı. Şimdi kan verdim, sonuç bekliyorumerken testler bazen yanıltıcı oluyormuş. İnşaallah bebeklerim tutunmuşlardır. Duam o ki hep birlikte bu sevinci yaşayalım
Ben 30Bu arada ben büyük ben miyim 39. Eylül de 40 yani artık 40
Aaa kafama takiliyodu bu şuan corap olmasına ragmen halen soguk ohh rahatladim biraz valla saolun cvp içinMerhaba ayak yanabilirde üşüyebilirde bana doktor söylemişti umarım pozitifleri görürsünüz görürüz hep birlikte
Ben 30Bu arada ben büyük ben miyim 39. Eylül de 40 yani artık 40
Tabii ki :)Testinizdeki çizgi nasıldı 147 çıkan değerdeki testi merak ettim de atabilir misiniz
Canım ben 42 yaşındayım üç ay sonra 43 olacağım. Galiba en büyük benimBu arada ben büyük ben miyim 39. Eylül de 40 yani artık 40
Maşallah güzel güzel katlansın inşallah değerlerinizTabii ki :)Eki Görüntüle 3284335
Ovula markasının ultra erken testi olmasına rağmen böyle hafif bir çizgi çıktı
Amin, çok teşekkür ederim. İsteyen herkese, buradaki herkese nasip olsun ❤Maşallah güzel güzel katlansın inşallah değerleriniz
İnşallah bu son olur canım pozitif sonucunu alırsınAyyy hadi bnm 7 tane 5 . Gün embriyom vardı bir negatifim oldu bu ikinci denemem transfer tarihin bellimi
Bende 25e giricem 1 ay sonra. Sizinde 43. Yaşınızda bebeğiniz kucağınızda olur inşallahCanım ben 42 yaşındayım üç ay sonra 43 olacağım. Galiba en büyük benim
Rica ederiim ne demek gebelikte her ikiside olabiliyormuş ama tabi Herşey Nasip sağlıkla pozitifleri görelim şanslı şanslıAaa kafama takiliyodu bu şuan corap olmasına ragmen halen soguk ohh rahatladim biraz valla saolun cvp için
Amin canım. Tüm bebek isteyen herkesin bir an önce bebeklerine kavuşması için çok dua ediyorumBende 25e giricem 1 ay sonra. Sizinde 43. Yaşınızda bebeğiniz kucağınızda olur inşallah
Ocakta 40 olacam cnm ben de.Bu arada ben büyük ben miyim 39. Eylül de 40 yani artık 40
Topiğimizin 2. gebesi miKızlar beta 70 çıkmış
YaaaKızlar beta 70 çıkmış
Amin amin inşallah katlanarak devam ettirsin RabbimTopiğimizin 2. gebesi miçook sevindimm canım çook hayırlı olsunn kat kat artsın sımsıkı tutunsun
Amin canım inşallah Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsinYaaainşallah düzenli artar canm hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
İşte buuuuKızlar beta 70 çıkmış